Antal rejsende

Vælg antal af rejsende

Startdato
Slutdato
Vælg antal af rejsende X

Læs mere                            Vi er nøglen til Disneyland®

Som selected tour operator har Magic Tours været en fast del af Disneyland®Paris siden de første gang slog portene op i 1992.

Disneyland®Paris er Europas største og mest populære forlystelsespark og vores rolle som rejsebureau har i årenes løb udviklet sig til en trofast tur organisator der hjælper dig med at skabe din drømmeferie.


Husk også at vi er medlem af Rejsegarantifonden med nummer 206.


Magic Tours

Ingen dansk turoperatør kender Disneyland®Paris bedre end os - og ingen er mere dedikeret til at give gæsterne en magisk oplevelse.

Om du vælger at rejse med bil, bus eller fly, er din ferie i gode hænder når du rejser med Magic Tours. Vi tryller… Og finder frem til lige præcis den rejse og det ophold, som du drømmer om.

Hvad er du til?
Læs mere

Sommer tilbud

Få op til 35% rabat på dit ophold

Er du på udkig efter en forårs-, sommer- eller efterårstur til Disneyland® Paris, så book din rejse nu og spar op til 35% på dit ophold.

Læs mere

Vinter i Disneyland

Få op til 30% rabat på opholdet

Lige nu kan du nyde godt af et tilbud, der er værd at smelte for! Kom og vær med til Frost-fest med Anna, Elsa, Olaf og alle de andre, eller lad dig opsluge af Star Wars-universet og mærk Skywalker-legendens fulde kraft.

Læs mere

Book-tidlig-tilbud

Få op til 25% rabat og halvpension!

Hvis blot du er ude i god tid, kan du få et rigtig godt tilbud på din ferie til Disneyland® Paris. Bestiller du nu, får du op til 25% rabat på opholdet og halvpension til 0 kr..