Åbningstider i Disneyland® Paris

Du kan her danne dig et overblik over Disneyland® Paris' åbningstider - både i Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. 

Parade med Disney figurer

Disneyland® Paris har åbent hele året rundt, men begge parker har meget varierende åbningstider. Åbningstiderne kommer både an på årstiden, og om specielle aktiviteter eller sæsonbestemte begivenheder tager sted - i så fald udvider parkerne ofte deres normale åbningstider, og holder længere åbent. 

Åbningstider for Disneyland Park og Walt Disney Studios Park

Grundet COVID-19 kan åbningstiderne ændre sig i takt med verdenssituationen. Det kan derfor være en god idé at dobbelttjekke åbningstiderne for den pågældende dag på jeres rejse.

Disneyland Park

Hverdage: 09:30-18:00

Lørdag og helligdage: 09:30-20:00

Søndag: 09:30-19:00

Walt Disney Studios Park 

Hverdage: 11:00-16:00

Lørdag, søndag og helligdage: 09:30-18:00

Sæsonbestemte begivenheder

I Disneyland Park er der mange sæsonbestemte begivenheder, som kan være medvirkende til, at åbningstiderne kan ændre sig. I Walt Disney Studios Park er det blot Marvel Season of Super Heroes, som påvirker parkens åbningstider i år. Nedenfor kan I læse nærmere om disse begivenheder, som du uden tvivl skal glæde dig til. 

Disneys Halloween-festival

Oplev denne uhyggelige festival i Disneyland Paris. Du vil eksempelvis få mulighed for at møde den uhyggelige havheks Ursula og andre onde Disney-skurke.

Disneys fortryllende Jul

Kom i julestemning når Disneyland Park byder på fantastiske juleparader, et kæmpe stort juletræ og fortryllende julestemning.

Frost-Fest

Oplev magien til Frost-Fest hvor du kan følge Anna og Elsa på et fantastisk eventyr. 

Løvernes Konge og Jungle Festival

Glæd dig til Jungle Festivallen hvor du kan møde velkendte Disney-figurer og komme i rigtig junglestemning.

Marvel Season of Super Heroes 

Oplev den episke Marvel Season of Super Heroes, hvor du har mulighed for at møde nogle af dine yndlings superhelte.

Hvornår skal vi besøge Disneyland® Paris?

For at I kan få mest muligt ud af jeres ophold i Disneyland® Paris, får I her nogle behjælpelige råd inden I bestiller jeres rejse. Hvis I ønsker et mindre kaotisk ophold, med færre mennesker i parkerne, er det optimale besøgstidspunkt midt på ugen (tirsdag til torsdag), med afrese fra midt januar til midt marts, eller midt april til midt maj. Den største fordel ved at besøge parkerne på disse tidspunkter, er de korte køer - der kan dog være færre planlagte begivenheder og store shows i løbet af disse perioder. 

Hvis du i modsætning til ovenstående elsker at være blandt mange mennesker, og ikke vil gå glip af shows og aktiviteter, skal du planlægge et weekend-besøg til Disneyland® Paris i sommermånederne, eller ved særlige sæsonbestemte begivenheder. Her er der som nævnt før udvidede åbningstider, så du kan få det maksimale ud af dit ophold.