Besøg Disneyland® Paris året rundt


Drømmer du om at tage selfies med de søde Disney-figurer, prøve fortryllende forlystelser og se imponerende shows? Så book din rejse til Disneyland® Paris nu! Disneyland® Paris har åbent året rundt, og du kan derfor besøge Europas magiske centrum, lige når det passer dig bedst!

Disneyland Paris

Hvilken årstid er din yndlings Disney-årstid? Måske du slet ikke kan vente til sneen falder i Main Street, lyset tændes på verdens smukkeste juletræ og julemanden (måske) kigger forbi? Det kan også være, du er mere til solskin, sommerskørter og smagfulde is i solen med dine bedste Disney-venner. Uanset hvad du foretrækker, er Disneyland® Paris magisk året rundt, og vi hjælper dig gerne med at finde et godt tilbud, lige præcis, når det passer dig. Du kan besøge Disneyland® Paris året rundt - også i skolernes ferier. I efterårsferien uge 42 og sommerferien i uge 29 kan du tilmed tage vores bus fra Danmark, som kører dig direkte til dit indkvarteringssted i Disneyland® Paris. Når du køber dit Disney-ophold hos os, får du altid fri entre til parkerne alle dage* og har mulighed for at komme ind i parkerne før de officielle åbningstider. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud tilsendt. 

* Gælder for alle Disney hoteller undtaget Villages Nature® Paris by Center Parks hotellet, hvor der kun er entre i 2 dage, uanset opholdets længde.

SE PRISER OG FIND DIT OPHOLD HER

Eller udfyld formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud

 

Zen-garanti og tryghedsgaranti

Zen-garanti
Vi vægter din tryghed meget højt. Vi tilbyder dig derfor en tryghedsgaranti, der gør, at du kan booke din næste rejse helt uden bekymringer. Hvis din pakkerejse ikke kan gennemføres som følge af Corona, er du dækket af Pakkerejseloven og vores medlemskab af Rejsegarantifonden, der sikrer, at du får alle dine penge retur. Læs mere om vores tryghedsgaranti her.

På ægte Rafiki-manér tilbyder vi desuden en zen-garanti, der gør det muligt for dig at ændre eller annullere dit ophold i Disneyland® Paris uden gebyrer. Læs mere om vores zen-garanti her. 

Ved den kommende genåbning af Disneyland® Paris følger naturligvis en række forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

Disney hotellerne

I Disneyland® Paris finder du et fantastisk udvalg af fortryllende familiehoteller, der har hver deres unikke og magiske Disney-tema. Disneyland® Paris har alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning, der gør din ferie uforglemmelig.

 • Disneys Newport Bay Club ★★★★
  På Disney's Newport Bay Club hotel kan du holde ferie på maritim manér. Hotellet hører til de største i Europa og er gennemført i den charmerende seaside-stil fra 1920'ernes New England.
  OBS! Hotellet genåbner 2. april 2021

 • Disney’s Hotel Santa Fe ★★
  I denne New Mexico-inspirerede ørken-"pueblo" bor du i et mindre hus ved floden Rio Grande. Her kan du lade dig indhylle i et skønt mix af spansk, mexicansk og indiansk kultur.
  OBS! Hotellet genåbner 2. april 2021


 • Villages Nature® Paris by Center Parcs ★★★★
  Under et ophold i Villages Nature® Paris kan du koble helt fra. Uanset om du rejser med familie, venner eller en partner, vil du føle dig i harmoni med naturen i den smukke grønne landsby.
  OBS! Hotellet genåbner 2. april 2021

 • Disney’s Hotel Cheyenne ★★★
  Disney's Hotel Cheyenne giver dig følelsen af at være med i en westernfilm. Når du træder ind i receptionen med knirkende trægulve og en knitrende pejs, kan du næsten lugte krudtrøgen.
  OBS! Hotellet genåbner 1. juli 2021

 • Disney’s Davy Crockett Ranch ★★★
  På Disney's Davy Crockett Ranch kan du føle dig hjemme i din egen rummelige bungalow og nyde et afslappende ophold uden for Disney-byen – uden at gå på kompromis med Disney-magien.
  OBS! Hotellet genåbner 1. juli 2021

 • Disney's Sequoia lodge ★★★
  Hvis du elsker naturen, er dette hotel lige sagen. Her får du følelsen af at være midt i en amerikansk nationalpark med fyrretræer, bjerge og en bæversø.
  OBS! Hotellet genåbner 23. oktober 2021

 • Disneyland® Hotel ★★★★★
  Føl dig som en kongelig på dette lyserøde hotel, der emmer af eventyr og luksus. Lige ved indgangen til Disneyland® Park tårner hotellet sig op som det perfekte udgangspunkt for en magisk ferie.
  OBS! Hotellet er lukket på ubestemt tid

 • Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ★★★★
  Føl dig som en kongelig på dette lyserøde hotel, der emmer af eventyr og luksus. Lige ved indgangen til Disneyland® Park tårner hotellet sig op som det perfekte udgangspunkt for en magisk ferie.
  OBS! Hotellet er lukket på ubestemt tid

Vil du vide mere om Disney-hotellerne?

Magiske muligheder

 • Halvpension: Bestil og betal jeres måltider hjemmefra, og opnå ekstra fordele. Der findes flere forskellige valgmuligheder for pension. I har derfor mulighed for at vælge den type pension, der passer bedst til jeres behov. Læs mere om pension her.
 • Mød Disney-figurerne: Hvem vil ikke gerne møde en af de berømte Disney-figurer? Når du bor på et af Disneys hoteller, får du mulighed for at tage selfies med fx Mickey, Minnie eller en af de andre Disney-figurer, når de med jævne mellemrum besøger forskellige selfie-spots opstillet i parkerne.
 • Ekstra Magisk Tid: Når du bor på et Disney® Hotel får du ekstra magi hver dag! Du får eksklusiv adgang til dele af Disney®-parkerne længe før alle andre og kan møde Mickey, Minnie og vennerne. Du kan endda prøve flere attraktioner, før de officielle åbningstider i Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park – selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.
 • Mere tid til familien: Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, fx en middag med Disney-figurerne. Læs mere her.

   

*Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger.