Aktuelle tilbud

Er du en sand tilbudsjæger, og elsker du at gøre et godt kup? Så skal du helt sikkert tage et nærmere kig her på siden!

Hvis du ønsker at vide mere om vores aktuelle tilbud, kan du læse mere ved at klikke dig videre nedenfor. Du kan læse nærmere om de specifikke vilkår og rejsebetingelser under de pågældende tilbud.Du kan her danne dig et overblik over alle vores aktuelle tilbud. Vi har forskellige tilbud at vælge imellem, og uanset hvornår du vælger at tage på din rejse til Disneyland® Paris, er der stor sandsynlighed for, at der vil være et tilbud, som du kan nyde godt af! Da siden løbende vil blive opdateret med fantastiske tilbud, som du bestemt ikke vil gå glip af, er det med at være hurtig. Der er nemlig rift om de bedste priser, og her gælder "først til mølle" princippet. Du skal derfor være hurtig på tasterne, hvis du vil sikre dig de bedste priser og gøre det største kup.  

Et af tilbuddene som vi ofte tilbyder, er vores "book-tidlig-tilbud". Som navnet indikerer, får du de bedste priser hvis du bestiller din rejse i god tid. Du kan benytte dig af "book-tidlig-tilbuddet" næsten hele året rundt, og det er også gældende i skolernes ferier. Du kan derfor trygt bestille din rejse til Disneyland® Paris, uden at bekymre dig om at skulle tage børnene ud af skolen. Med "book-tidlig-tilbuddet" kan du bestille din rejse op til et år før afrejse. 

Vores tilbud følger løbende årstiderne eller forskellige Disney-temaer. Det er derfor forskelligt hvad du har mulighed for at opleve i bestemte afrejseperioder - du kan eksempelvis være heldig at opleve Frost-Fest, Jungle Festival eller Marvel Season of Superheroes!

Har vores fantastiske tilbud endnu ikke overbevist dig om at bestille din rejse til Disneyland® Paris, så læs med nedenfor! Her får du nemlig et indblik i tidligere gæsters oplevelser, og hvad de har at fortælle om parkerne.

Familien Sørensen om Disneyland® Paris:

"Disneyland® Paris har været en fantastisk oplevelse for hele familien. Alle vores tre børn nød det i fulde drag, og vi fik selv lov til at finde vores indre legebørn frem. Hvis man har små børn med ligesom os, tilbyder parkerne klapvogne som man kan leje, hvilket var en stor hjælp - så skulle vi ikke selv slæbe vores egen med i bilen. Da vi skulle bestille vores rejse var vi ude i rigtig god tid, og vi brugte derfor "book-tidlig-tilbuddet" og sparede en del penge. Derudover fik vi i forbindelse med tilbuddet faktisk også halvpension med til 0 kr, hvilket var skønt når vi er en stor familie".

Sofie og Mathias om Disneyland® Paris:

"Vi havde i lang tid snakket om at tage en tur til Disneyland® Paris. Da Sofie elsker filmen Frost, var det derfor en oplagt mulighed at tage afsted, da Frost-Fest pludselig var temaet på et vinter-tilbud. Vi havde en virkelig skøn og sjov tur, og vi vil uden tvivl anbefale det til alle som har overvejet at tage afsted. Noget af det som vi fik aller mest glæde af dernede var Disneyland® Paris-appen - den gav et helt vildt godt overblik over parken og hvilke forlystelser der var kø til osv. Vi kunne også tjekke hvornår de forskellige shows og aktiviteter blev afholdt, så vi kunne nå så meget som muligt".