Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Et Episk tilbud - Spar op til 35 % på din feriepakke inkl. entrébilletter 

Tag dine rekrutter med til en episk Marvel Season of Super Heroes. Mød de mægtigste Marvel-superhelte og hjælp dem med at redde universet, kun i Disneyland Paris fra den 23. marts til den 16. juni 2019.

Oplev en kaotisk verden, find din indre Spider-Man frem og gør dig klar til kamp i Walt Disney Studios Park!

Mød Marvels mægtigste helte og gør alt, hvad du kan for at redde universet under Marvel Season of Super Heroes. Vær den første til at hjælpe, kun i Walt Disney Studios® Park, fra den 23. marts til den 16. juni 2019. Det er din chance for at stå skulder ved skulder med f.eks. Spider-Man, Iron Man, Captain America – og for første gang i Disneyland Paris – Groot og Captain Marvel, når de tager dig med på helt utrolige og oplevelsesrige missioner, som du aldrig vil glemme. 

Oplev et storslået univers i dette episke show med levende superhelte og specielle helteeffekter, der får jorden til at ryste. Mærk, hvordan det kribler i dig, når Marvel-legenderne, Iron Man og Captain America kæmper mod hinanden, inden de sammen med Spider-Man, Black Widow og Hulk kaster sig ud i kampen mod den ondeste superskurk i universet, Thanos. Derudover kan du opleve vilde dansemoves, når Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off går på scenen, for at hjælpe Star-Lord, Gamora og Groot med at undslippe deres onde fjende. Vi får også besøg af Captain Marvel, som lige har udgivet sin nye film - men kun i den gældende periode! 

Du sparer op til 35% på din feriepakke med hotelophold på Disneys egne hoteller og parkbilletter. Ved ophold på Villages Nature Paris, uanset antal nætter, inkluderer tilbuddet 2 dages adgang til Disney® Parkerne.

Tilbuddet gælder med ankomst fra 2. april til og med 6. november 2019 på Disneys egne hoteller. Opholdet skal bookes senest 24. april 2019. 

 

Din feriepakke indeholder

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland®Paris finder du fantastiske familiehoteller i hjertet af Disney resortet. Du kan vælge mellem syv unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven. Hvert hotel har sin helt egen stemning der gør din ferie til en uforglemmelig ferie.

Se dine muligheder lige her
 

Entrébilletter

Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg dagene lige som du har lyst til. I dette tilbud får du ubegrænset adgang alle dage under dit ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

FASTPASS®

Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se her hvordan FASTPASS fungerer.

 Et magisk øjeblik

Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney figurer! Når du bor på et af Disney´s hoteller får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med f.eks. Mickey, Minnie eller en af de andre Disney figurer på lige netop jeres hotel. Der er dog ikke mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Village Nature Paris.

Flere magiske timer

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Endnu flere magiske muligheder

Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne. Se vores magiske muligheder her

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger. 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.