Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Bestil tidlig rabat for vinteren 18/19

Har du en drøm om at opleve en fortryllende jul i Disneyland® Paris?  I de hyggelige butikker på Main Street i Disneyland® Park kan man finde julekugler til juletræet. Et magisk minde der kan findes frem hvert år, og lede tankerne tilbage på en fortryllende familieoplevelse. Som en ekstra bonus sneer det altid på Main Street i Disneyland® Park. Bestil dit ophold i Disneyland® Paris til vinterne 18/19 allerede nu, og spar rigtig mange penge.

Ophold med ankomst fra 7. november 2018 - 31. december 2018 
Du får op til to nætter gratis, når du bestiller minimum fire nætter. Tilbuddet gælder på Disney's hoteller og Disney's Davy Crockett Ranch®. Alle har fri entre til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios®

Ophold med ankomst fra 1. januar 2019 - 1. april 2019 
Du får op til to nætter og to dage gratis, når du bestiller minimum fire nætter. Tilbuddet gælder på Disney's hoteller og Disney's Davy Crockett Ranch®. Alle har fri entre til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios®

Tilbuddet skal bestilles senest den 1. oktober 2018. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

 

Din feriepakke indeholder

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland®Paris finder I fantastiske familiehoteller i hjertet af Disney resortet. Du kan vælge mellem syv unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven. Hvert hotel har sin helt egen stemning der gør din ferie til en uforglemmelig ferie.

Se dine muligheder for valg af hotel lige her

Mulighederen er endeløse, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dit ferie-ophold. Du kan her se alle familiehotellernes placering her

FASTPASS®

Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se hvordan FASTPASS fungere.

Meet'n'Greet

Lad allerede magien begynde på jeres familiehotel. Stil dig ved siden af din yndlings Disney-figurerne og skab magiske øjeblikke, før I tager ind i de fortryllende parker. Se programmet ved ankomst til dit Disney-hotel og få mere information om tidspunkter. Gælder dog ikke for gæster på Disney Davy Crockett Ranch, det vil være muligt at møde de kendte figure i Disney parkerne.

Flere magiske timer

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Fra d. 1. oktober 2017 er Extra Magic Hours blevet lavet om til Extra Magic Time, dette betyder at begge parker åbner en time før normal åbningstid.

Endnu flere magiske muligheder

Når du vælger en feriepakke fra Disneyland Paris, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, Ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne. 

Se vores magiske muligheder her

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours.

Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser.

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.