Book-tidlig-tilbud: Spar op til 25% inkl. halvpension


Hvis blot du er ude i god tid, kan du få et rigtig godt tilbud på din ferie til Disneyland® Paris. Bestiller du nu, får du op til 25% rabat på opholdet og ovenikøbet halvpension med i prisen i følgende perioder:

  

 • Rejs i sommeren 2020:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 2. april 2020 til og med 1. november 2020 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 12. februar 2020. 
 • Rejs i vinteren 2020/2021:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 2. november 2020 til og med 2. januar 2021 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 29. juli 2020. 
 • Rejs i vinteren 2021:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 3. januar 2021 til og med 31. marts 2021 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 25. november 2020. 
 • Rejs i sommeren 2021:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 1. april 2021 til og med 30. september 2021 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 19. august 2020. 

 

OBS!  Vi gør opmærksom på, at kampagnetilbuddet har andre betingelser, hvis du booker dit ophold på Villages Nature Paris. Ophold på Villages Nature Paris giver adgang til Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park i to dage – uanset dit hotelopholds længde. Halvpension er kun gældende for de to dage, du har adgang til parkerne.

 

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland® Paris finder du fantastiske familiehoteller, der har hver deres unikke og magiske Disney-tema. Disneyland® Paris har alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning, der gør din ferie uforglemmelig.

 

Halvpension 
Bestil dine måltider hjemmefra, og nyd hvert øjeblik af dit ophold. Morgenmad og frokost eller aftensmad er inkluderet for hver nat af dit ophold.

Bemærk at morgenmaden serveres på dit hotel, mens frokost/aftensmad kan nydes på et udvalg af restauranter. 

- Vælger du at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** får du halvpension standard (buffet) med i prisen.

- Vælger du at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York - The Art of Marvel får du halvpension plus (buffet og enkelte caféer og restauranter med bordservering) med i prisen.

- Vælger du at bo på Disneyland® Hotel får du halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2 på bestilling) med i prisen. 

  

Entrébilletter
Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland® Paris og besøg begge magiske parker og planlæg dagene lige som du har lyst til. I dette tilbud får du ubegrænset adgang alle dage under dit ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

 

FASTPASS®
Du får adgang til Standard Fastpass®. Standard FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår, at du orienterer dig i "Guide til Parker", som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om, hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om hvordan FASTPASS fungerer.

 

Magiske muligheder

 • Mød Disney-figurerne: Hvem vil ikke gerne møde en af de berømte Disney-figurer? Når du bor på et af Disneys hoteller, får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med fx Mickey, Minnie eller en af de andre Disney-figurer, når de med jævne mellemrum besøger dit hotel. (NB! Bemærk, at det dog ikke er muligt at møde Disney-figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Villages Nature Paris.)
 • Ekstra Magisk Tid: Når du bor på et Disney® Hotel får du ekstra magi hver dag! Du får eksklusiv adgang til dele af Disney®-parkerne længe før alle andre og kan møde Mickey, Minnie og vennerne. Du kan endda prøve flere attraktioner, før de officielle åbningstider i Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park – selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.
 • Mere tid til familien: Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, fx en middag med Disney-figurerne. Læs mere her.

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger.