Book-tidlig-tilbud: Spar op til 25% inkl. halvpension


Hvis blot du er ude i god tid, kan du få et rigtig godt tilbud på din ferie til Disneyland® Paris. Bestiller du nu, får du op til 25% rabat på opholdet og ovenikøbet halvpension med i prisen i følgende perioder:

  

 • Rejs i sommeren 2020:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 2. april 2020 til og med 1. november 2020 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 12. februar 2020. 
 • Rejs i vinteren 2020/2021:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 2. november 2020 til og med 2. januar 2021 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 29. juli 2020. 
 • Rejs i vinteren 2021:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 3. januar 2021 til og med 31. marts 2021 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 25. november 2020. 
 • Rejs i sommeren 2021:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 1. april 2021 til og med 30. september 2021 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 19. august 2020. 

 

OBS!  Vi gør opmærksom på, at kampagnetilbuddet har andre betingelser, hvis du booker dit ophold på Villages Nature Paris. Ophold på Villages Nature Paris giver adgang til Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park i to dage – uanset dit hotelopholds længde. Halvpension er kun gældende for de to dage, du har adgang til parkerne.

 

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland® Paris finder du fantastiske familiehoteller, der har hver deres unikke og magiske Disney-tema. Disneyland® Paris har alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning, der gør din ferie uforglemmelig.

 

Halvpension 
Bestil dine måltider hjemmefra, og nyd hvert øjeblik af dit ophold. Morgenmad og frokost eller aftensmad er inkluderet for hver nat af dit ophold.

Bemærk at morgenmaden ikke serveres på dit hotel, men er en let morgenmadsmenu på en Quick Service-restaurant i en af parkerne, så du kan komme hurtigt i gang med dagens magiske oplevelser. 

- Vælger du at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** får du halvpension standard (buffet) med i prisen.

- Vælger du at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge eller Disney's Newport Bay Club får du halvpension plus (buffet og enkelte cafeer og restauranter med bordservering) med i prisen.

- Vælger du at bo på Disneyland® Hotel får du halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2 på bestilling) med i prisen. 

  

Entrébilletter
Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland® Paris og besøg begge magiske parker og planlæg dagene lige som du har lyst til. I dette tilbud får du ubegrænset adgang alle dage under dit ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

 

FASTPASS®
Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår, at du orienterer dig i "Guide til Parker", som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om, hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om hvordan FASTPASS fungerer.

 

Magiske muligheder
Hvem vil ikke gerne møde en af de berømte Disney-figurer? Når du bor på et af Disneys hoteller får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med fx Mickey, Minnie eller en af de andre Disney-figurer på lige netop dit hotel. Der er dog ikke mulighed for at møde Disney-figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Villages Nature Paris.

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner – selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, fx en middag med Disney-figurerne. 

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger.