Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Spar op til 15 % og få gratis halvpension 

Tag dine superhelte med til en fantastisk sommer i Disneyland®Paris. Vær med til at fejre Disney´s 25 års jubilæumsfinale* med edderkoppespind, hammerkast og den hårdtslående Hulk. Samle dine helte og få det bedste ud af dette tilbud. Du sparer op til 15% på din feriepakke med hotel og parkbilletter + Halvpension for 0 kr. for hele selskabet.

Tilbuddet gælder ankomst fra 27. april til og med 6. november 2018 på Disneys egne hoteller. 

Inklusiv i prisen er halvpension* til alle over to år og mulighed for at få op til 15% på opholdet. Tilbuddet skal bookes senest 31.juli 2018. 

 

Din feriepakke indeholder

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland®Paris finder I fantastiske familiehoteller i hjertet af Disney resortet. Du kan vælge mellem syv unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven. Hvert hotel har sin helt egen stemning der gør din ferie til en uforglemmelig ferie.

Se dine muligheder lige her

Halvpension

Bestil og betal jeres måltider hjemmefra, og nyd hvert magiske øjeblik af jeres ophold. Morgenmad er inkluderet for hver nat af jeres ophold i en Quick Service* restaurant i Walt Disney Studios® Park. Frokost eller aftensmad er inkluderet for hver nat af jeres ophold.

- Vælger I at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** får I halvpension standard (buffet) med i prisen.

- Vælger I at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York får I halvpension plus (buffet og enkelte cafeer og restauranter med bordservering) med i prisen.

- Vælger I at bo på Disneyland® Hotel får i halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2) med i prisen. 

* Morgenmaden foregår som Quick Service og indtages på Restaurant En Coulisse i Walt Disney Studios. Det er muligt at spise morgenmad fra parkens åbningstid og frem til kl. 11. **Bemærk restauranten på Cheyenne er under renovering og fungerer derfor kun i begrænset omfang. 

Entrébilletter

Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg din dage lige som du har lyst til. I dette tilbud får I ubegrænset adgang alle dage under jeres ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

FASTPASS®

Du får adgang til Fastpass®. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. 

Flere magiske timer

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. Fra d. 1. oktober 2017 er Extra Magic Hours lavet om til Extra Magic Time, dette betyder at begge parker åbner en time før normal åbningstid.

Endnu flere magiske muligheder

Når du vælger en feriepakke fra Disneyland Paris, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, Ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne. 

Se vores magiske muligheder her

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours.

Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger. 

 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.