Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Magisk Halloween - Spar op til 15% på jeres ophold + halvpension kvit og frit!

Det bliver et hæsblæsende efterår i Disneyland® Paris! Vi fejre 90 år med Mickey og inviterer til den vildeste Disneys Halloween - festival nogensinde fra d. 1. oktober til d. 4 november 2018. Tag dine små uhyrer med til Disneyland® Paris for Mickey vender efteråret på hovedet, når han inviterer til Mickeys Store Fødselsdagsfest, hvor helt nye gys og godter vil vælte ud af krogene og gøre det til det vildeste Haloween nogensinde. Det bliver skrækindjagende! 

Gør dig klar for det bliver en dødsens sjov festival med verdens mest magiske mus, der altid er fuld af løjer - og mon ikke der sniger sig nogle uindbudte Disney-skurke ind. Og for at gør det hele endnu mere magisk, kan du lige nu spare op til 15% på jeres feriepakke - og yderlig får I halvpension* med for 0 kr. til alle.

Tilbuddet gælder med ankomst fra 22. august til og med 6. november 2018 på Disneys egne hoteller. Opholdet skal bookes senest 5. november 2018. 

*Inklusiv i prisen er halvpension til alle over to år.

 

Din feriepakke indeholder

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland®Paris finder I fantastiske familiehoteller i hjertet af Disney resortet. Du kan vælge mellem syv unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven. Hvert hotel har sin helt egen stemning der gør din ferie til en uforglemmelig ferie.

Se dine muligheder lige her

Halvpension 

Bestil og betal jeres måltider hjemmefra, og nyd hvert magiske øjeblik af jeres ophold. Morgenmad er inkluderet for hver nat af jeres ophold i en Quick Service* restaurant i Walt Disney Studios® Park. Frokost eller aftensmad er inkluderet for hver nat af jeres ophold. Læs mere om halvpension her

- Vælger I at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** får I halvpension standard (buffet) med i prisen.

- Vælger I at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York får I halvpension plus (buffet og enkelte cafeer og restauranter med bordservering) med i prisen.

- Vælger I at bo på Disneyland® Hotel får i halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2) med i prisen. 

* Morgenmaden foregår som Quick Service og indtages på Restaurant En Coulisse i Walt Disney Studios. Det er muligt at spise morgenmad fra parkens åbningstid og frem til kl. 11. **Bemærk restauranten på Cheyenne er under renovering og fungerer derfor kun i begrænset omfang. 

Entrébilletter

Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg din dage lige som du har lyst til. I dette tilbud får I ubegrænset adgang alle dage under jeres ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

FASTPASS®

Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se hvordan FASTPASS fungere.

Et magisk øjeblik

Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney figure! Når du bor på et af Disney´s hoteller har du denne magiske mulighed for at stå anigt til ansigt med f.eks. enten Micky, Minnie eller en af de andre Disney figure på lige netop dit hotel. Der er dog ikke længere mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crcokett Ranch.

Flere magiske timer

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Endnu flere magiske muligheder

Når du vælger en feriepakke fra Disneyland Paris, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, Ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne.  Se vores magiske muligheder her

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger. 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.