Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Book tidlig-tilbud for Sommeren 2020 - Spar op til 25 % inklusiv halvpension

Har du mulighed for at planlægge sommerferien 2020 allerede nu, kan du få et rigtig godt tilbud på din ferie i Disneyland® Paris. Bestiller du nu, får du op til 25% rabat på opholdet og ovenikøbet halvpension med i prisen.  

Tilbuddet gælder med ankomst fra 2. april 2020 til og med 30. september 2020 på Disneys egne hoteller. Opholdet skal bookes senest 1. oktober 2019. 
Tilbuddet gælder ikke på Village Nature Paris. 

 

Booking tip! Vidste du, at du først skal betale rejsens fulde pris 8 uger før din ankomstdato! Nyd bekvemmeligheden ved at betale i 2 enkle rater; Depositum 4 dage efter bookingen er foretaget og restbeløbet 8 uger før ankomstdato.

 

Din feriepakke indeholder

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland®Paris finder du fantastiske familiehoteller i hjertet af Disney resortet. Du kan vælge mellem otte unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning der gør din ferie til en uforglemmelig ferie. Se dine muligheder lige her

 

Halvpension 

Bestil og betal dine måltider hjemmefra, og nyd hvert magiske øjeblik af dit ophold. Morgenmad og frokost eller aftensmad er inkluderet for hver nat af dit ophold.

- Vælger du at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** får du halvpension standard (buffet) med i prisen.

- Vælger du at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club får du halvpension plus (buffet og enkelte cafeer og restauranter med bordservering) med i prisen.

- Vælger du at bo på Disneyland® Hotel får du halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2 på bestilling) med i prisen. 

 

Entrébilletter

Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg dagene lige som du har lyst til. I dette tilbud får du ubegrænset adgang alle dage under dit ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

FASTPASS®

Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om hvordan FASTPASS fungere

Læs mere om de forskellige forlystelser du får adgang til med Free Standard FASTPASS.

Et magisk øjeblik

Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney figurer! Når du bor på et af Disney's hoteller får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med f.eks. Mickey, Minnie eller en af de andre Disney figurer på lige netop dit hotel. Der er dog ikke mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Village Nature Paris.

Flere magiske timer

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Endnu flere magiske muligheder

Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne. Se vores magiske muligheder her

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger. 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.