Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Spar op til 25 % og få to dage med gratis halvpension og entre til parkerne på Village Nature

Kombiner din tur til Disneyland® Paris med et ophold på Disney Nature Resort Village Nature. Uanset hvor mange nætter du bestiller, får du to dages entre og to dages halvpension* med i prisen, på den måde har du rig mulighed for at opleve julen i Disneyland® Paris, samtidig med at du kan slappe af og nyde familiens selskab i de hyggelige omgivelser ved Village Nature Paris.

Tilbuddet gælder med ankomst fra 7. november 2019 til og med 30. september 2020 på Village Nature. Opholdet skal bookes senest 1. oktober 2019. 

*halvpensionen inkluderer to morgenmadsbilletter til en quickservice restaurant og to kuponer til frokost eller aftensmad på en plusrestaurant i Disneyland® Paris for alle over to år.

 

Booking tip! Vidste du, at du først skal betale rejsens fulde pris 8 uger før din ankomstdato! Nyd bekvemmeligheden ved at betale i 2 enkle rater; Depositum 4 dage efter bookingen er foretaget og restbeløbet 8 uger før ankomstdato.

 

Din feriepakke indeholder

Overnatning på Disneys Village Nature Paris
 

Bo på Disneys Village Nature Paris, som  byder på utrolige omgivelser, hvor du kan koble af og dyrke det, der betyder mest for dig. Udforsk de fem fortryllende verdener: Aqualagon med dens opvarmet udendørs lagune, Bondegården Bellevie, de overdådige haver, den fortryllende skov og søpromenaden. Villages Nature Paris ligger 15 minutters kørsel fra Disneyland® Parkerne. Det er også muligt at tage en shuttlebus på 25 minutter (mod betaling). Læs mere om Villages Nature her

Halvpension 

Morgenmad er inkluderet til to dage af jeres ophold på en Quick Service restaurant i Walt Disney Studios® Park. Frokost eller aftensmad er inkluderet for to dage på plusrestauranter i Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park eller Disney Village.

Entrébilletter

Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg din dage lige som du har lyst til. I dette tilbud får du to dages entre til parkerne under dit ophold. Læs mere om parkerne her

FASTPASS®

Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om hvordan FASTPASS fungerer. 

Læs mere om de forskellige forlystelser du får adgang til med Free Standard FASTPASS.

Et magisk øjeblik

Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney figurer! Når du bor på et af Disney´s hoteller har du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med f.eks. Mickey, Minnie eller en af de andre Disney figurer på lige netop dit hotel. Der er dog ikke mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Village Nature Paris.

Flere magiske timer

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Endnu flere magiske muligheder

Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne. Se vores magiske muligheder her

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger. 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.