Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Spar op til 20 % og få gratis halvpension

Tag dine Pirater og Prinsesser med på magiske eventyrer i Disneyland®Paris. Vær med til at fejre Mickey's 90 års fødselsdag frem til den 6. januar 2019 med det fantastiske Disney Illuminations. 

I kan også komme ned og opleve den magiske Julestemning der falder over hele Disneyland®Paris fra den 10. november 2018 og frem til den 6. januar 2019.

Fra den 12. januar til den 17. marts 2019 kan du opleve Season of the Force, når Walt Disney Studios® Park sender dig til en fjern, fjern galakse med imponerende shows med specialeffekter og karakterer fra Star Wars.

Eller hvad med at tage til festival med Pirater og Prinsesser fra den 19. januar til 17. marts 2019, her kan i være med til at skabe jeres helt eget eventyr! I kan opleve spektakulære shows og attraktioner, møde Disney karaktererne, få jeres ansigter malet og blive klædt ud som enten Pirater eller Prinsesser

Saml dine Pirater og Prinssesser og få det bedste ud af dette tilbud. Du sparer op til 20% på din feriepakke med hotel og parkbilletter + Halvpension** for 0 kr. for hele selskabet.

Tilbuddet gælder med ankomst fra 7. november 2018 til og med 1. april 2019 på Disneys egne hoteller. Opholdet skal bookes senest 28. november 2018. 

*Med ankomst mellem 21. december 2018 til 5. januar 2019, er gratis halvpension ikke inkluderet. 

 

Din feriepakke indeholder

Overnatning på et af Disneys temahoteller

 I Disneyland®Paris finder I fantastiske familiehoteller i hjertet af Disney resortet. Du kan vælge mellem syv unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven. Hvert hotel har sin helt egen stemning der gør din ferie til en uforglemmelig ferie.

Se dine muligheder lige her

Halvpension 

Bestil og betal jeres måltider hjemmefra, og nyd hvert magiske øjeblik af jeres ophold. Morgenmad er inkluderet for hver nat af jeres ophold i en Quick Service* restaurant i Walt Disney Studios® Park. Frokost eller aftensmad er inkluderet for hver nat af jeres ophold.

- Vælger I at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** får I halvpension standard (buffet) med i prisen.

- Vælger I at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York får I halvpension plus (buffet og enkelte cafeer og restauranter med bordservering) med i prisen.

- Vælger I at bo på Disneyland® Hotel får i halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2) med i prisen. 

* Morgenmaden foregår som Quick Service og indtages på Restaurant En Coulisse i Walt Disney Studios. Det er muligt at spise morgenmad fra parkens åbningstid og frem til kl. 11. **Bemærk restauranten på Cheyenne er under renovering og fungerer derfor kun i begrænset omfang. 

Entrébilletter

Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg din dage lige som du har lyst til. I dette tilbud får I ubegrænset adgang alle dage under jeres ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

FASTPASS®

Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se her hvordan FASTPASS fungere

Et magisk øjeblik

Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney figure! Når du bor på et af Disney´s hoteller har du denne magiske mulighed for at stå anigt til ansigt med f.eks. enten Micky, Minnie eller en af de andre Disney figure på lige netop dit hotel. Der er dog ikke længere mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crcokett Ranch.

Flere magiske timer

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Endnu flere magiske muligheder

Når du vælger en feriepakke fra Disneyland Paris, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, Ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne.  Se vores magiske muligheder her

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger. 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.