Spar op til 30%

Lige nu kan du nyde godt af et tilbud, der er værd at smelte for! Du sparer op til 30% på dit ophold og samtidig får du entré til parkerne med i prisen.

Tilbuddet gælder med ankomst fra 20. december 2019 til og med 1. april 2020 på Disneys egne hoteller. 
Opholdet skal bookes senest 31. marts 2020.

Hvis du rejser i denne periode, kan du være med til fejre "Frost-Fest" i parken. Med overdådige parader og ekstravagante shows byder vi Anna, Elsa og alle deres venner velkomne, når Kongeriget Arendal slår sine porte op til sang, dans og fortryllende festligheder.

Du kan desuden lade dig opsluge af universet omkring den episke Star Wars-saga og mærke Skywalker-legendens fulde kraft, når galaktiske kampe og figurer bliver levendegjort i spektakulære shows og attraktioner.

Frost-fest

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland® Paris finder du fantastiske familiehoteller. Du kan vælge mellem otte unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning, der gør din ferie til en uforglemmelig ferie.

 

Halvpension 
Bestil og betal dine måltider hjemmefra, og nyd hvert magisk øjeblik af dit ophold.

- Vælger du at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** kan du købe halvpension standard (buffet).

- Vælger du at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge eller Disney's Newport Bay Club kan du købe halvpension plus (buffet og enkelte cafeer og restauranter med bordservering).

- Vælger du at bo på Disneyland® Hotel kan du købe halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2).

  

Entrébilletter
Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg dagene lige som du har lyst til. I dette tilbud får du ubegrænset adgang alle dage under dit ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

 

FASTPASS®
Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om, hvordan FASTPASS fungerer.

 

Magiske muligheder
Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney-figurer? Når du bor på et af Disney's hoteller får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med f.eks. Mickey, Minnie eller en af de andre Disney figurer på lige netop jeres hotel. Der er dog ikke mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Village Nature Paris.

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne.

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger.