Spar op til 35%

Har du en drøm om at opleve en fortryllende jul i Disneyland® Paris?  I de hyggelige butikker på Main Street i Disneyland® Park kan man finde julekugler til juletræet. Et magisk minde der kan findes frem hvert år, og lede tankerne tilbage på en fortryllende familieoplevelse. Som en ekstra bonus sner det altid på Main Street i Disneyland® Park. Bestil dit ophold i Disneyland® Paris til vinteren 19/20 allerede nu, og spar mange penge.

Du sparer op til 35% på dit ophold, samtdig med at du får entre til parkerne med i prisen.

 

Tilbuddet gælder med ankomst fra 7. november 2019 til og med 1. april 2020 på Disneys egne hoteller (gælder ikke Village Nature). Opholdet skal bookes senest 27. november 2019. 

 

Booking tip! Vidste du, at du først skal betale rejsens fulde pris 8 uger før din ankomstdato! Nyd bekvemmeligheden ved at betale i 2 enkle rater; Depositum 4 dage efter bookingen er foretaget og restbeløbet 8 uger før ankomstdato.

 

Overnatning på et af Disneys temahoteller

I Disneyland®Paris finder du fantastiske familiehoteller i hjertet af Disney resortet. Du kan vælge mellem otte unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning der gør din ferie til en uforglemmelig ferie.

Halvpension 
Bestil og betal dine måltider hjemmefra, og nyd hvert magiske øjeblik af dit ophold.

- Vælger du at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** kan du købe halvpension standard (buffet).

- Vælger du at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge eller Disney's Newport Bay Club kan du købe halvpension plus (buffet og enkelte cafeer og restauranter med bordservering).

- Vælger du at bo på Disneyland® Hotel kan du købe halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2).

  

Entrébilletter
Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg dagene lige som du har lyst til. I dette tilbud får du ubegrænset adgang alle dage under dit ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

 

FASTPASS®
Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om hvordan FASTPASS fungerer.

 

Magiske muligheder
Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney figurer! Når du bor på et af Disney's hoteller får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med f.eks. Mickey, Minnie eller en af de andre Disney figurer på lige netop jeres hotel. Der er dog ikke mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Village Nature Paris.

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne.

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger.