Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Et vintergalaktisk tilbudSpar op til 30 % på din feriepakke

Oplev nogle af de bedste historier i galaksen i Legends of the Force: En Hyldest til Star Wars. 

Oplev Season of the Force, når Disneyland® Paris sender dig til en fjern, fjern galakse med imponerende shows med specialeffekter og karakterer fra Star Wars. Du drages ind i en ældgammel krig mellem lyset og mørket og må vælge side. Sørg for at tage et fornuftigt valg, for den frygtede Første Orden har magten, og stormtropperne leder efter oprørere. Dette er din chance for at opleve hele den vidunderlige saga om Star Wars.

Samle dine helte og få det bedste ud af dette tilbud. Du sparer op til 30% på din feriepakke med hotel og parkbilletter* for hele selskabet.

Tilbuddet gælder med ankomst fra 1. januar 2019 til og med 1. april 2019 på Disneys egne hoteller. Opholdet skal bookes senest 31 marts 2019. 

*Ved ophold på Village Nature medfølger to entredage pr person til parkerne uanset længden på opholdet, samt ubegrænset adgang til et af Europas bedste badeland, Aqualagon!

 

Booking tip! Vidste du, at du først skal betale rejsens fulde pris 8 uger før din ankomstdato! Nyd bekvemmeligheden ved at betale i 2 enkle rater; Depositum 4 dage efter bookingen er foretaget og restbeløbet 8 uger før ankomstdato.

 

Din feriepakke indeholder

Overnatning på et af Disneys temahoteller

Disneyland®Paris finder du fantastiske familiehoteller i hjertet af Disney resortet. Du kan vælge mellem otte unikke og magiske Disney-temahoteller. Alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning der gør din ferie til en uforglemmelig ferie. Se dine muligheder lige her.

Entrébilletter

Drys ekstra magi på dine dage i Disneyland®Paris og besøg begge magiske parker og planlæg dagene lige som du har lyst til. I dette tilbud får du ubegrænset adgang alle dage under dit ophold til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

FASTPASS®

Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om hvilke attraktioner denne service gælder for. Se her hvordan FASTPASS fungerer.

Et magisk øjeblik

Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney figurer! Når du bor på et af Disney´s hoteller har du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med f.eks. Mickey, Minnie eller en af de andre Disney figurer på lige netop dit hotel. Der er dog ikke mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Village Nature Paris.

Flere magiske timer

På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.

Endnu flere magiske muligheder

Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne. Se vores magiske muligheder her.

Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger. 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.