7 grunde til at køre selv til Disneyland® Paris

Lad magien starte allerede i bilen, når du og familien drager mod en magisk ferie i Disneyland® Paris.

Kør selv til Disneyland Paris

Har du planer om en tur til Disneyland® Paris? Udnyt alle fordelene ved at køre selv og få mere ud af turen mod nye eventyrer. Vi har samlet syv fordele ved at tage bilen, når familien skal på ferie i Disneyland® Paris.

1. Lad magien starte allerede i bilen

På en kør selv-tur til Disneyland® Paris, kan du og familien lade magien starte allerede i det øjeblik, bilen triller ud ad indkørslen. Nyd fordelen ved at kunne bestemme helt selv, hvilket tidspunkt der passer bedst, og planlæg lige den rute, du har lyst til. Der er ingen fly- eller togafgange at skulle stresse hen mod. Derimod kan turen starte roligt og fortsætte i lige det tempo, der passer dig og dine medrejsende.

Med transport i egen bil er der masser af gode muligheder for at få gang i den helt rette Disney-stemning undervejs. Lad op til alle de fortryllende oplevelser med Disney-sange, en god Disney-quiz, tegn favoritfigurerne fra Disney eller sæt en god Disney-film på. Skab en hyggelig stemning med underholdning, der involverer hele familien, og snak om, hvad I hver især glæder jer mest til at opleve, når I kommer frem. På den måde kan I også allerede planlægge, om I vil starte i Disneyland® Park eller i Walt Disney Studios® Park, og hvilke forlystelser I vil starte med.

Kør selv ferie med børn

Underholdning i bil på kør selv ferie

2. Gør rejsen billig og klimavenlig

Har du været ved at undersøge, hvordan du kan gøre ferien til Disneyland® Paris så billig som mulig, så er kør selv-ferien et godt valg. At tage bilen til Disneyland® Paris kan nemlig være en økonomisk fordelagtig løsning sammenlignet med at flyve. Udgifterne til benzin og vejafgifter er ofte lavere end prisen på flybilletter til hele familien. Desuden sparer du penge på transport til og fra lufthavnen samt eventuel biludlejning ved ankomst.

Klimamæssigt kan en kør selv-ferie også være bedre, især hvis bilen er fyldt op i forhold til antal personer. Ved at køre flere sammen bliver CO2-udledningen pr. person betydeligt reduceret i forhold til flyrejser. En bil giver desuden mulighed for at vælge mere bæredygtige køremetoder, som at køre med jævn hastighed og undgå unødig tomgang, hvilket yderligere mindsker miljøpåvirkningen.

3. Se frem til en nem rute og kort afstand

Ruten til Disneyland® Paris er nem og ligetil, og afstanden gør det til en overkommelig køreoplevelse for hele familien. Inden turen starter, kan det være rart at få helt styr på, hvilken rute der er bedst, og hvor langt der egentlig er til Disneyland® Paris, så du bedst muligt kan planlægge køreturen efter din families behov.

Turen kan klares på en overkommelig tid, da afstanden til Disneyland® Paris ikke er længere end 10-11 timers kørsel, fra du krydser den dansk/tyske grænse. Nedenfor har vi samlet en lille rutevejledning, du kan benytte dig af:

 1. Tag mod Tyskland
  Fra Danmark skal du køre mod Tyskland ved at tage den hurtigste rute fra din placering i Danmark. Brug motorvejene mod syd mod Hamborg.

 2. Kryds Tyskland
  Kør igennem Tyskland. Brug navigationsapps eller online kort for at finde den bedste rute baseret på dit startsted i Danmark.

 3. Kør ind i Holland
  Når du ankommer til Holland, skal du følge skiltene mod Maastricht.

 4. Gennem Holland og mod Belgien
  Fra Holland skal du køre mod Belgien. Afhængigt af din nøjagtige placering i Holland, tag den hurtigste rute til Antwerpen. Det kan være via A16 eller A4, afhængigt af dit udgangspunkt i Holland.

 5. Fortsæt mod Frankrig
  Fra Antwerpen fortsætter du mod sydvest mod Lille i Frankrig. Tag motorvej E17/A14 mod Gent og derefter E17 mod Rijsel/Lille. I Lille følger du skiltene til Paris (A1/E15). Når du er på motorvej A1/E15, fortsætter du i retning mod Paris.

 6. Fra Paris og mod Disneyland® Paris
  Når du kommer til Paris, skal du køre mod sydøst på ringvejen og tage afkørslen "Porte de Bercy". Følg skiltene mod "Metz/Nancy" på motorvej A4. Følg Disneyland® Paris-udgangene med Mickey Mouse for at nå parkerne.

Har du booket ophold på et af Disney-hotellerne, kan du se nedenfor, hvilken vej du skal køre på vej ind mod Disneyland® Paris:

 • For at komme til Disneyland’s hoteller og parker kan du køre mod Avenue Robert Schumen, 77700.
 • For at komme til Disney Davy Crockett Ranch kan du køre mod Route de Villeneuve, Bailly Romainvilliers, 77700.
 • For at komme til Village Nature Paris kan du køre mod Route de Villeneuve, Bailly-Romainvilliers, 77700.
Planlægning af kør selv ferie

Kør selv til Disneyland Paris

4. Hold pauser, når der er behov for det

En af de store fordele ved at køre selv er fleksibiliteten. Du kan holde pauser, når der er behov for det, og nyde en picnic på en rasteplads eller strække benene ved en smuk udsigt. Det kan især være tiltrængt for børnefamilier, der oftere har brug for pauser for at holde humøret højt. Pauserne kan også bruges som små eventyr, hvor børnene kan udforske nye steder og brænde noget energi af, inden turen går videre.

Det giver en mere afslappet og behagelig rejse, hvor du har mulighed for at tage hensyn til alles behov. Du kan også finde lokale spisesteder og smage på forskellige regionale specialiteter, som du støder på undervejs, så køreturen virker endnu kortere og giver endnu flere oplevelser.

5. Kør om natten, så børnene er friske og klar til eventyr

Vælger du at køre om natten, kan børnene sove størstedelen af turen og vågne op friske og veludhvilede, når I nærmer jer Disneyland® Paris. Det kan være en stor fordel for at undgå børnene bliver utålmodige eller begynder at kede sig for meget undervejs. Desuden giver det de voksne mulighed for at nyde en mere rolig og afslappet køretur.

Nattetimerne kan også gøre kørslen mere behagelig, da trafikken ofte er mindre tæt. Det kan være en særlig oplevelse at køre gennem de stille landskaber under stjernehimlen, men husk at tage de nødvendige pauser, så føreren kan få hvile og være frisk til at køre sikkert.

Ferie i Disneyland Paris

Forlystelser i Disneyland Paris

6. Oplev mere og kombinér med andre destinationer

En stor fordel ved at køre i egen bil er muligheden for at kombinere besøget i Disneyland® Paris med andre spændende destinationer. Planlæg eventuelt et stop i charmerende franske byer, besøg historiske steder eller oplev andre familievenlige aktiviteter på vejen.

Du kan overveje at gøre mere ud af ferien ved at holde en længere pause i eksempelvis Tyskland, hvor du og familien kan besøge zoologiske haver, tage en overnatning på et hotel med vandland eller få brændt noget krudt af i skønne naturomgivelser.

En populær mulighed er også at kombinere turen til Disneyland med et ophold inde i Paris eller en udflugt med vores bus. På den måde er der en masse fornøjelse for børnene, men også lidt kulturelt for forældrene, og et besøg ved Eiffeltårnet vil helt sikkert være en spændende oplevelse for både store og små.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. På den måde får familien ikke bare en ferie til Disneyland, men også en rejse fyldt med kulturelle og naturskønne oplevelser, og vigtigst af alt en masse gode minder at tage med hjem.

7. Fyld bilen op med Disney-merchandise

Når du kører selv, er der også masser af plads til at tage familiens yndlings Disney-merchandise med hjem. Du slipper for bekymringer om overvægt i flyet eller pladsmangel i kufferterne. Børnene kan få lov til at vælge deres favoritter i butikkerne i Disney Village®, og I kan nemt transportere souvenirs og gaver til familie og venner.

Udover merchandise kan du tage ekstra bagage med uden at skulle betale ekstra gebyrer, hvilket gør det lettere at pakke alt det nødvendige til en komfortabel ferie. Med god plads i bilen er det også en fordel at tage mad og drikkevarer med for at gøre ferien endnu mere billig og turen mere bekvem.

Disney Store i Disneyland Paris

Køb Disney-merchandise med hjem

At vælge en kør selv-ferie til Disneyland® Paris kan være en fantastisk måde at gøre ferien endnu mere magisk og mindeværdig. Med fleksibiliteten og komforten ved at have sin egen bil kan du skræddersy rejsen efter din families behov og ønsker. Så pak bilen, sæt kursen mod eventyret, og lad magien begynde allerede på vejen.