Med bus på efterårsferie

Loading...

Vil du gerne kunne læne dig tilbage i sædet, slappe af og køres lige til døren af din valgte indkvartering i Disneyland® Paris? Så overlad alt det praktiske til os og tag med Magic Tours' egen bus, der kører dig direkte fra Danmark til Paris. I efterårsferien 2021 kan du benytte dig af dette nemme, bekvemme og børnevenlige tilbud – her er der hyggegaranti!

Disney Halloween

Sådan foregår det:

  • Afgang med bus fra Danmark: lørdag 16. oktober
  • Ankomst til Disneyland® Paris: søndag 17. oktober omkring kl. 09.30
  • Adgang til parkerne: 17. til 21. oktober
  • Afgang med bus fra Disneyland® Paris: torsdag 21. oktober mellem 18.00 og 19.00
  • Ankomst til Danmark: fredag 22. oktober

Slip for al besværet med selv at planlægge din rejse til Disneyland® Paris. Med Magic Tours kan du komme med på en uforglemmelig og hyggelig tur sammen med andre Disney-glade mennesker, som har samme destination som dig – nemlig Europas mest eventyrlige park.  

Du har hele 5 fortryllende dage i Disneylands to fantastiske parker, så du har masser af tid til alle de magiske oplevelser.

 

Disney's Newport Bay Club

Disney's Newport Bay Club

Med Magic Tours’ børnevenlige busrejser får du et ophold på Disney's Newport Bay Club. Så følger magien med, selv når du trækker dig tilbage efter en oplevelsesrig dag i parkerne.
 

 
Beliggende lige ved bredden af rolige Lake Disney finder du det dejlige, 4-stjernede Disney’s Newport Bay Club Hotel, hvor luksus og den maritime charme er i højsædet. Hotellet er bygget i klassisk seaside-stil fra 1920’erne og er et af de største i Europa. Besøg nogle af hotellets fantastiske restauranter som alle har maritime temaer: Cape Cod, Yacht Club og Captain's Quarters. Hver enkelt restaurant byder på forskellige middelhavsbuffeter, hvor smagene spænder fra den gamle til den nye verden. Her får du et fantastisk familiehotel med noget for enhver smag.

Hvis du sørger for at pakke tasken og være klar på en fortryllende ferie, så klarer vi transporten. I Disneyland® Paris kommer du ikke til at kede dig!

 

Har du spørgmål inden du booker? Så kontakt os her: