Med bus på efterårsferie

Vil du gerne kunne læne dig tilbage i sædet, slappe af og blive kørt lige til døren af din valgte indkvartering i Disneyland® Paris?

Overlad alt det praktiske til os og tag med Magic Tours' egen bus, der kører dig direkte fra Danmark til Paris. I efterårsferien 2024 kan du benytte dig af dette nemme, bekvemme og børnevenlige tilbud.

Disney Halloween

Sådan foregår det:

  • Afgang med bus fra Danmark: Lørdag den 12. oktober
  • Ankomst til Disneyland® Paris: søndag den 13. oktober omkring kl. 09.30
  • Adgang til parkerne: fra 13. oktober til og med 17. oktober
  • Afgang med bus fra Disneyland® Paris: torsdag den 17. oktober mellem kl. 18.00 og 19.00
  • Ankomst til Danmark: Fredag den 18. oktober

Slip for al besværet med selv at planlægge din rejse til Disneyland® Paris. Med Magic Tours kan du komme med på en uforglemmelig og hyggelig tur sammen med andre Disney-glade mennesker, som har samme destination som dig – nemlig Europas mest eventyrlige park.  

Du har hele fem fortryllende dage i Disneylands to fantastiske parker, så du har masser af tid til alle de magiske oplevelser.

OBS: Prisen afhænger af hotel. Tilkøb af bus fra Danmark koster 2.300,- DKK per person (uanset alder).

VÆLG DIT HOTEL OG BOOK FERIEN HER!
 

Disney Hotel New York - The Art of Marvel

Disney's Hotel New York

Lev som en vaskeægte superhelt på det nye Disney's Hotel New York – The Art of Marvel. Du bor i bedste New Yorker-stil omgivet af flotte Marvel-reproduktioner og får lov til at hænge ud med Iron Man, Spiderman og Thor.

Det gennemrenoverede og luksuriøse hotel blander førsteklasses komfort og service med verdens største samling af Marvel-kunstværker.

Hotellet ligger lige ved Lake Disney i Disneyland® Paris og er kun få minutters gang fra de mange spændende forlystelser. Helt perfekt, hvis du trænger til en rolig pause mellem de eventyrlige oplevelser.

Disneyland® Hotel

Disneyland Hotel

Føl dig som en kongelig på dette royale hotel, der emmer af eventyr og luksus. Lige ved indgangen til Disneyland® Park tårner hotellet sig op som det perfekte udgangspunkt for en magisk ferie. Fælles for værelsestyperne er det royale udtryk, som på magisk vis vil bringe dig direkte ind i et kongeligt Disney-eventyr.

Hotellet er beliggende lige ved indgangen til Disneyland® Park og blot få minutters gang fra Walt Disney Studios® Park og Disney Village®.

Disney Newport Bay Club

Disney's Newport Bay Club

Beliggende lige ved bredden af rolige Lake Disney finder du det dejlige, 4-stjernede Disney’s Newport Bay Club Hotel, hvor luksus og maritim charme er i højsædet. Hotellet er bygget i klassisk seaside-stil fra 1920’erne og er et af de største i Europa.

Besøg nogle af hotellets fantastiske restauranter med maritime temaer: Cape Cod, Yacht Club og Captain's Quarters. Hver restaurant byder på forskellige middelhavsbuffeter, hvor smagene spænder fra den gamle til den nye verden. Her får du et fantastisk familiehotel med noget for enhver smag.

Disney Hotel Cheyenne

Disney's Hotel Cheyenne

Howdy Partner! Dette skønne Disney-hotel ligger i den stemningsfyldte cowboyby og giver dig følelsen af at være med i en gammel Hollywood westernfilm. Et ophold på Disney's Hotel Cheyenne er lig med en rejse ind i det vilde vestens fascinerende verden. Her vil du opleve atmosfæren i en cowboy-inspireret nybyggerby med farverige bygningsfacader, festlige saloons og knirkende træfortove.

På hotellet bor du på værelser, som alle er udsmykket i temaer fra kendte Disneyfilm, heriblandt din yndlingssherif Woody fra Toy Story.

Disney Sequoia Lodge

Disney's Hotel Sequoia Lodge

På Disney's Sequoia Lodge vil du opleve en autentisk atmosfære med inspiration fra de amerikanske skove og bjerge.

Hotellet er beliggende ved kanten af Lake Disney® blot 10 minutters gang fra Disney-parkerne i et bilfrit område eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus.

Når du ikke tilbringer tid i en af forlystelsesparkerne, er der masser at give sig i kast med på hotellet. Her finder du blandt andet et indendørs og udendørs poolområde, hvor der er et vandfald, rutsjebaner, jacuzzi, dampbad og en sauna.

Disney Hotel Santa Fe

Disney's hotel Santa Fe

''Ka-chow!'' - Bo som Lynet Mcqueen og Bumle ved dette Disney Hotel inspireret af den legendariske Route 66. I de magiske temaomgivelser kan du mærke varmen fra det sydvestlige USA og bo på farverige værelser som taget ud af Disney-Pixars filmen Biler.

Hotellet er beliggende tæt ved bredden af floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Der er cirka 15 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters gratis buskørsel til Disney-parkerne. Et ophold på Disney's Hotel Santa Fe er som et eventyr i New Mexicos hemmelighedsfulde landskaber.

  

Opsamlingsplan på vores busrejser

Opsamling Afrejse Hjemkomst
Aalborg, afk. 26, P-plads Th. Saursvej 13.30 13.00
Haverslev, afk. 33, V/Shell 14.00 12.30
Randers, P.Plads OK Truck stop afk 43 14.30 12.00
Aarhus, ved musikhuset 15.15 11.15
Skanderborg, Banegården 15.35 10.45
Horsens, Afk. 56, Q8 tank V/rundkørsel 16.00 10.30
Vejle, Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1 16.30 10.00
Fredericia, Banegården V/Indgang VEST 17.00 09.30
Kolding, Q8 tank V/Bramdrupdam 17.30 09.00
Rødekro, Afk 70 V/Shell tank 18.00 08.30
Padborg, OK Truckcenter, Lejrvejen 12 18.30 08.00
Otto Duborg, Grænsekiosken 19.30 07.00

Ændringer i tidsplanen kan forekomme.

  

Har du spørgsmål inden du booker?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.