Med bus på sommerferie

Loading...

Vil du gerne kunne læne dig tilbage i sædet, slappe af og køres lige til døren af din valgte indkvartering i Disneyland® Paris? Så overlad alt det praktiske til os og tag med Magic Tours' egen bus, der kører dig direkte fra Danmark til Paris. I sommerferien 2022 kan du benytte dig af dette nemme, bekvemme og børnevenlige tilbud – her er der hyggegaranti!

Sådan foregår det:

  • Afgang med bus fra Danmark: lørdag 16. juli
  • Ankomst til Disneyland® Paris: søndag 17. juli omkring kl. 09.30
  • Adgang til parkerne: 17. til 21. juli
  • Afgang med bus fra Disneyland® Paris: torsdag 21. juli mellem 18.00 og 19.00
  • Ankomst til Danmark: fredag 22. juli

Slip for al besværet med selv at planlægge din rejse til Disneyland® Paris. Med Magic Tours kan du komme med på en uforglemmelig og hyggelig tur sammen med andre Disney-glade mennesker, som har samme destination som dig – nemlig Europas mest eventyrlige park.  

Du har hele 5 fortryllende dage i Disneylands to fantastiske parker, så du har masser af tid til alle de magiske oplevelser.

Med Magic Tours’ børnevenlige busrejser får du et ophold på et af 5 udvalgte Disney-hoteller, som hver har deres eget seje tema. Så følger magien med, selv når du trækker dig tilbage efter en oplevelsesrig dag i parkerne. Hvad siger du for eksempel til at vågne op blandt alle dine yndlingssuperhelte på det nye Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel? Eller hvad med at føle dig som en vaskeægte cowboy i det vilde vesten på Disney Hotel Cheyenne?

Hvis du sørger for at pakke tasken og være klar på en fortryllende ferie, så klarer vi transporten. I Disneyland® Paris kommer du ikke til at kede dig! 

  

VÆLG DIT HOTEL OG BOOK FERIEN HER!
 

Disney's Newport Bay Club

Disney's Newport Bay Club

Beliggende lige ved bredden af rolige Lake Disney finder du det dejlige, 4-stjernede Disney’s Newport Bay Club Hotel, hvor luksus og maritim charme er i højsædet. Hotellet er bygget i klassisk seaside-stil fra 1920’erne og er et af de største i Europa. Besøg nogle af hotellets fantastiske restauranter med maritime temaer: Cape Cod, Yacht Club og Captain's Quarters. Hver restaurant byder på forskellige middelhavsbuffeter, hvor smagene spænder fra den gamle til den nye verden. Her får du et fantastisk familiehotel med noget for enhver smag.

Disney's Hotel New York

Lev som en vaskeægte superhelt på det nye Disney's Hotel New York – The Art of Marvel. Du bor i bedste New Yorker-stil omgivet af flotte Marvel-reproduktioner og får lov til at hænge ud med Iron Man, Spiderman og Thor. Det gennemrenoverede og luksuriøse hotel blander førsteklasses komfort og service med verdens største samling af Marvel-kunstværker. Hotellet ligger lige ved Lake Disney i Disneyland® Paris og er kun få minutters gang fra de mange spændende forlystelser. Helt perfekt, hvis du trænger til en rolig pause mellem de eventyrlige oplevelser.

Disney's Hotel Cheyenne

Disney's Hotel Cheyenne

Howdy Partner! Dette skønne Disney-hotel ligger i den stemningsfyldte cowboyby og giver dig følelsen af at være med i en gammel Hollywood westernfilm. Et ophold på Disney's Hotel Cheyenne er lig med en rejse ind i det vilde vestens fascinerende verden. Her vil du opleve atmosfæren i en cowboy-inspireret nybyggerby med farverige bygningsfacader, festlige saloons og knirkende træfortove. På hotellet bor du på værelser, som alle er udsmykket i temaer fra kendte Disneyfilm, heriblandt din yndlingssherif Woody fra Toy Story.

Disney's Hotel Santa Fe

Disney's hotel Santa Fe

''Ka-chow!'' - Bo som Lynet Mcqueen og Bumle ved dette Disney Hotel inspireret af den legendariske Route 66. I de magiske temaomgivelser kan du mærke varmen fra det sydvestlige USA og bo på farverige værelser som taget ud af Disney-Pixars filmen Biler. Hotellet er beliggende tæt ved bredden af floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Der er ca. 15 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters gratis buskørsel til Disney-parkerne. Et ophold på Disney's Hotel Santa Fe er som et eventyr i New Mexicos hemmelighedsfulde landskaber. Hvis du kan lide kaktusser, smagfuld mad og glade farver, så er dette hotel noget for dig.

Disney's Hotel Sequoia Lodge

Disney's Hotel Sequoia Lodge

På Disney's Sequoia Lodge vil du opleve en autentisk atmosfære med inspiration fra de amerikanske skove og bjerge. Hotellet er opført i rustikke materialer af træ og sten, som virkelig oser af den amerikanske naturcharme. Hotellet er beliggende ved kanten af Lake Disney® blot 10 minutters gang fra Disney-parkerne i et bilfrit område eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus. Når du ikke tilbringer tid i en af forlystelsesparkerne, er der massere at give sig i kast med på hotellet. Her finder du et indendørs og udendørs poolområde, hvor der er et vandfald, rutsjebaner, jacuzzi, dampbad og en sauna. Det vil med garanti underholde både de små og store i familien. 

  

  

Har du spørgmål inden du booker? Så kontakt os her: