Loading...

Disneyland Paris

Drømmer du om at tage selfies med de søde Disney-figurer, prøve fortryllende forlystelser og se imponerende shows? Så book din rejse til Disneyland® Paris i efteråret nu og spar op til 30% på dit ophold.

 • Op til 30% rabat
 • Fri entre til parkerne alle dage*
 • Kom ind i parkerne før alle andre

  * Gælder for alle Disney hoteller undtaget Villages Nature® Paris by Center Parks hotellet, hvor der kun er entre i 2 dage, uanset opholdets længde.
 

eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

 

Disney hotellerne

I Disneyland® Paris finder du et fantastisk udvalg af fortryllende familiehoteller, der har hver deres unikke og magiske Disney-tema. Disneyland® Paris har alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning, der gør din ferie uforglemmelig.

Disney's Newport Bay Club ★★★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 2.324,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i oktober måned

 
Disney's Hotel Santa Fe® ★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 1.449,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i oktober måned

 
Villages Nature Paris ★★★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 1.574,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i oktober måned

 
Disneyland® Hotel ★★★★★
Disneyland Hotel® ★★★★★

NB! Hotellet åbner først 8. december 2020
Priseksempel**

4 dage fra kr. 4.448,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i decembermåned

 

 

**Priseksempler:
Ovenstående priser er vejledende og kan ændres i takt med ledigheden i de pågældende perioder. Alle eksempler tager udgangspunkt i en rejse for 2 voksne og 2 børn og inkluderer 3 nætter på hotel og 4 dages entre til parkerne. Alle priserne er uden transport til/fra Paris.

Vil du vide mere om Disney hotellerne?

   
   

 

 

Magiske muligheder

 • Halvpension: Bestil og betal jeres måltider hjemmefra, og opnå ekstra fordele. Der findes flere forskellige valgmuligheder for pension. I har derfor mulighed for at vælge den type pension, der passer bedst til jeres behov. Læs mere om pension her.
 • Mød Disney-figurerne: Hvem vil ikke gerne møde en af de berømte Disney-figurer? Når du bor på et af Disneys hoteller, får du mulighed for at tage selfies med fx Mickey, Minnie eller en af de andre Disney-figurer, når de med jævne mellemrum besøger forskellige selfie-spots opstillet i parkerne.
 • Ekstra Magisk Tid: Når du bor på et Disney® Hotel får du ekstra magi hver dag! Du får eksklusiv adgang til dele af Disney®-parkerne længe før alle andre og kan møde Mickey, Minnie og vennerne. Du kan endda prøve flere attraktioner, før de officielle åbningstider i Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park – selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.
 • Mere tid til familien: Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, fx en middag med Disney-figurerne. Læs mere her.

   

*Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger. 

Forbedrede sundheds- og sikkerhedstiltag

Med genåbningen af Disneyland® Paris følger en række forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Gæsters og ansattes sikkerhed er den højeste prioritet, hvorfor Disneyland® Paris' genåbningsplan forløber i flere faser og tager en række forbehold og restriktioner undervejs. Bl.a. vil Disneyland® Paris kun tage imod et begrænset antal gæster, sikre fysisk distancering, forbedre rengøring og sanitet tilpasset anbefalingerne fra lokale sundheds- og arbejdsmyndigheder og kræve brug af mundbind til alle gæster fra elleve år og opefter. Du kan læse mere om de nye tiltag og restriktioner på siden her.