Disneyland Paris

Drømmer du om at møde de søde Disney-figurer, prøve fortryllende forlystelser og se imponerende shows? Så book din rejse til Disneyland® Paris nu og spar op til 35% på dit ophold.

 • Op til 35% rabat
 • Fri entre til parkerne alle dage*
 • Kom ind i parker før alle andre
 • Gælder ankomster fra 2. april - 1. november 2020

  * Gælder for alle Disney hoteller undtaget Villages Nature Paris hotellet, hvor der kun er entre i 2 dage, uanset opholdets længde.
 

eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

 

Disney hotellerne

I Disneyland® Paris finder du et fantastisk udvalg af fortryllende familiehoteller, der har hver deres unikke og magiske Disney-tema. Disneyland® Paris har alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning, der gør din ferie uforglemmelig.

Disneyland® Hotel ★★★★★
Disneyland Hotel® ★★★★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 5.498,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i juli måned

 
Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ★★★★
DISNEY’S HOTEL NEW YORK – THE ART OF MARVEL® ★★★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 4.298,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i juli måned

 
Disney's Newport Bay Club ★★★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 3.723,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i juli måned

 
Disney's Sequoia Lodge® ★★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 3.073,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i juli måned

 
DISNEY'S HOTEL CHEYENNE® ★★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 2.898,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i juli måned

 
Disney's Hotel Santa Fe® ★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 2.823,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i juli måned

 

Priseksempel**
4 dage fra kr. 2.948,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i juli måned

 
Villages Nature Paris ★★★★

Priseksempel**
4 dage fra kr. 2.323,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i juli måned

 

 

**Priseksempler:
Ovenstående priser er vejledende og kan ændres i takt med ledigheden i de pågældende perioder. Alle eksempler tager udgangspunkt i en rejse for 2 voksne og 2 børn, med afrejse i Juli måned og inkluderer 3 nætter på hotel og 4 dages entre til parkerne. Alle priserne er uden transport til/fra Paris.

Vil du vide mere om Disney hotellerne?

   
   

 

 

Magiske muligheder

 • Halvpension: Bestil og betal jeres måltider hjemmefra, og opnå ekstra fordele. Der findes flere forskellige valgmuligheder for pension. I har derfor mulighed for at vælge den type pension, der passer bedst til jeres behov. Læs mere om pension her.
 • Mød Disney-figurerne: Hvem vil ikke gerne møde en af de berømte Disney-figurer? Når du bor på et af Disneys hoteller, får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med fx Mickey, Minnie eller en af de andre Disney-figurer, når de med jævne mellemrum besøger dit hotel. (NB! Bemærk, at det dog ikke er muligt at møde Disney-figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Villages Nature Paris.)
 • Ekstra Magisk Tid: Når du bor på et Disney® Hotel får du ekstra magi hver dag! Du får eksklusiv adgang til dele af Disney®-parkerne længe før alle andre og kan møde Mickey, Minnie og vennerne. Du kan endda prøve flere attraktioner, før de officielle åbningstider i Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park – selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.
 • Mere tid til familien: Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, fx en middag med Disney-figurerne. Læs mere her.
 • FASTPASS: Du får adgang til Standard Fastpass®. Standard FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår, at du orienterer dig i "Guide til Parker", som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om, hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om, hvordan FASTPASS fungerer.

   

*Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger.