Frost-Fest, Disneyland Paris

Med overdådige parader og ekstravagante shows byder vi Anna, Elsa og alle deres venner velkomne, når Kongeriget Arendal slår sine porte op til sang, dans og fortryllende festligheder. Og lige nu kan du nyde godt af et tilbud, der er værd at smelte for! Du sparer op til 30% på dit ophold, og samtidig får du entré til parkerne med i prisen. Det betyder, at en familie med 2 voksne og 2 børn kan komme afsted i 3 dage for under kr. 6.000 (se priseksempler længere nede på siden). 

Du kan desuden lade dig opsluge af universet omkring den episke Star Wars-saga og mærke Skywalker-legendens fulde kraft, når galaktiske kampe og figurer bliver levendegjort i spektakulære shows og attraktioner. 

 • Op til 30% rabat
 • Fri entre til parkerne alle dage*
 • Kom ind i parker før alle andre
 • Gælder ankomster til og med 1. april 2020
 • Bestil inden 12. februar 2020

  * Gælder for alle Disney hoteller undtaget Villages Nature Paris hotellet, hvor der kun er entre i 2 dage, uanset opholdets længde.

eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Disney hotellerne

I Disneyland® Paris finder du et fantastisk udvalg af fortryllende familiehoteller, der hver har deres unikke og magiske Disney-tema. Disneyland® Paris har alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning, der gør din ferie uforglemmelig.

Disney's Newport Bay®
★★★★

Priseksempel**
3 dage fra kr. 1.648,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i februar el. marts måned

Disney's Davy Crockett Ranch®
★★

Priseksempel**
3 dage fra kr. 1.498,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i februar el. marts måned

Disneyland Hotel® ★★★★★

Disneyland Hotel®
★★★★★

Priseksempel**
3 dage fra kr. 2.498,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i februar el. marts måned

DISNEY'S HOTEL CHEYENNE® ★★

Disney's Hotel Cheyenne®
★★

Priseksempel**
3 dage fra kr. 1.548,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i februar el. marts måned

Disney's Hotel Santa Fe® ★★

Disney's Hotel Santa Fe®
★★

Priseksempel**
3 dage fra kr. 1.348,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i februar el. marts måned

Disney's Sequoia Lodge® ★★★

Disney's Sequoia Lodge®
★★★

Priseksempel**
3 dage fra kr. 1.548,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i februar el. marts måned

Villages Nature Paris ★★★★

Villages Nature Paris
★★★★

Priseksempel**
3 dage fra kr. 1.498,- pr. person
ved 2 voksne og 2 børn i februar el. marts måned

**Priseksempler:
Ovenstående priser er vejledende og kan ændres i takt med ledigheden i de pågældende perioder. Alle eksempler tager udgangspunkt i en rejse for 2 voksne og 2 børn, med afrejse i februar el. marts måned og inkluderer 2 nætter på hotel og 3 dages entre til parkerne. Alle priserne er uden transport til/fra Paris.

Vil du vide mere om Disney hotellerne?


Halvpension 

Bestil og betal dine måltider hjemmefra, og nyd hvert magisk øjeblik af dit ophold.

 • Vælger du at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne**, kan du købe halvpension standard (buffet).
 • Vælger du at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge eller Disney's Newport Bay Club, kan du købe halvpension plus (buffet og enkelte cafeer og restauranter med bordservering).
 • Vælger du at bo på Disneyland® Hotel, kan du købe halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2).

Magiske muligheder

 • Mød Disney figurerne: Hvem ville ikke gerne møde en af de berømte Disney-figurer? Når du bor på et af Disney's hoteller, får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med f.eks. Mickey, Minnie eller en af de andre Disney figurer på lige netop jeres hotel. Der er dog ikke mulighed for at møde Disney figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Village Nature Paris.
 • Ekstra magisk tid: På visse dage kan du nyde ekstra tid og magi i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, når du bestiller en rejse på et af Disneys hoteller. Enkelte områder vil være åbne 1 time før normal åbningstid, så du kan nyde lettere adgang til udvalgte attraktioner - selv nogle af de mest populære! På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.
 • Mere tid til familien: Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, f.eks en middag med Disney-figurerne.
 • FASTPASS: Du får adgang til Fastpass®. FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår, at du kontrollerer "Guide til Parker" som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om, hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om, hvordan FASTPASS fungerer.

*Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger.