Loading...

Bedre sikkerhed i Disneyland® Paris

Med genåbningen følger en række forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, som du kan læse mere om på siden her. 

Sikkerhedsforanstaltninger i Disneyland Paris

Genåbningen af Disneyland® Paris sker naturligvis i tråd med vejledning fra den franske regering og sundhedsmyndighederne og den er blevet drøftet med Unionens repræsentanter fra Comité Social et Economique (CSE). Disneyland® Paris prioriterer dit helbred og din sikkerhed højere end nogensinde før, og de tager derfor imod dig med forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, da fokus fortsat er på at fremme sundhed og sikkerhed hos både de ansatte og gæsterne. Bl.a. vil Disneyland® Paris kun tage imod et begrænset antal gæster, sikre fysisk distancering, forbedre rengøring og sanitet tilpasset anbefalingerne fra lokale sundheds- og arbejdsmyndigheder og kræve brug af mundbind til alle gæster fra syv år og opefter. Dette gælder også ansatte og entreprenører. Disneyland® Paris' optimerede sundheds- og sikkerhedstiltag vil udvikle sig ift. den globale situation og er altid i overensstemmelse med vejledning fra de franske myndigheder. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tiltag.

Coronatest eller vaccinekrav i parkerne

Pr. 21. juli kræves der coronapas for at få adgang til Disneyland-parkerne. 

Følgende muligheder giver coronapas i Disneyland:

 • Negativ coronatest der er maks 72 timer gammel
 • Fuld vaccination. Ved vaccinationer der kræver to stik, er vaccinen gældende 7 dage efter sidste stik. Ved vacciner der kræver ét stik, er vaccinen gældende 28 dage efter stik.
 • Ved tidligere dokumenteret smitte med covid 19 er vaccinen gældende 7 dage efter første stik.

Frem til og med 31. august er reglerne gældende for alle over 17 år. Fra 30. september er reglerne gældende for alle over 11 år.

Det er muligt at blive testet i Disney Village. Test bestilles og betales via dette link: https://disney.loxamed.fr/

Begrænset antal gæster tilladt i Disneyland® Paris

For at imødekomme en kontrolleret tæthed blandt gæster, der er i overensstemmelse med regeringens vejledning om fysisk afstand, vil en af Disneyland® Paris’ tiltag omfatte begrænsninger for antallet af gæster i både parker, forlystelser og på hoteller. For at kontrollere antallet af gæster i parkerne, vil der bl.a. være et begrænset antal billetter tilgængelige hver dag under den indledende genåbning.

 • Hotelpakke: Ingen registrering nødvendig
  Køber du et ophold på et Disney Hotel eller et Disney Nature Resort hos Magic Tours, har du som altid adgang til alle parkerne alle dage af dit ophold. Kapaciteten på hotellerne er midlertidigt en anden end tidligere for at sikre, at ikke for mange gæster besøger Disneyland® Paris på samme tid. Vi sørger naturligvis for ikke at sælge flere hotelophold end retningslinjerne foreskriver. Ved køb af en hotelpakke hos Magic Tours eller hvis du har en billet til en bestemt dato, behøver du ikke at registrere dig. Din adgang til parken er garanteret.

 • Ikke-dateret billet: Registrer dig på forhånd
  Såfremt du er i besiddelse af en ikke-dateret billet (Mini, Magic, Super Magic-billetter) eller et Årskort, anbefaler vi, at du fra og med juli tilmelder dig Disneyland® Paris’ online platform for at garantere indrejse til Disneyland® Paris på datoen efter dit valg (afhængigt af tilgængelighed). Hvis du køber en billet eller et Årskort fra nu af, er registrering obligatorisk.

Der er ingen Disney-magi uden dig.

 
 


Tiltag for at sikre fysisk afstand

Når Disneyland® Paris genåbner, håndhæves regler om fysisk afstand overalt i resortet ved både køer, vogne, butikker, hoteller, restauranter og andre faciliteter. Passende skiltning vil fremgå som en påmindelse alle steder, det er relevant. Nedenfor kan du læse om de tiltag, der gøres i de forskellige områder af parkerne og indkvarteringerne.

 

 • Attraktioner og forlystelser
  Ved alle attraktioner og forlystelser vil hver eneste tur blive tilpasset retningslinjerne for fysisk afstand – det være sig både mht. køafvikling, påstigning af forlystelse og afvikling af turen. Personalet på stedet vil sikre den korrekte afstand mellem grupper/familier, mens køafvikling muligvis vil komme til at foregå digitalt. Single Rider-services er midlertidlig indstillet.

 • Hoteller
  Gæster, der bor på et Disney Hotel eller Resort, vil fortsat kunne drage fordel af Ekstra Magisk Tid, der giver adgang til parkområderne inden de officielle åbningstider.
  På alle indkvartering må elevatorer kun bruges af én familie ad gangen, mens der ved alle diske og frontborde er blevet installeret beskyttelsesskærme. Indtjekningsprocedurer og roomservice optimeres og tilpasses de fysiske afstandsforanstaltninger.

 • Restauranter
  Sædekapaciteten i alle restauranter er blevet reduceret, så færre mennesker spiser ad gangen, og der er større afstand mellem alle spisende selskaber. Samtidig introduceres et nyt Grab & Go-koncept, der giver gæsterne mulighed for at tage maden med udenfor og nyde deres måltid i et af de mange udendørs arealer i begge parker. Buffet-restauranter skifter til et all you can eat-koncept til bords. Et nyt bookingsystem til restauranterne giver også gæster mulighed for at booke og sikre deres pladser. Booking anbefales til alle restauranter med bordservice.

 • Disney-Figurer
  Det vante ”meet and greet” koncept med Disney-figurerne er midlertidigt utilgængeligt, men Disney-figurerne vil alligevel befinde sig i parkerne på nye måder for at underholde og glæde gæster. I den indledende genåbningsfase vil mange figurer fra Disney, Pixar, Star Wars eller Marvel være at finde i parkerne og give gæsterne mindeværdige fotomuligheder - lige fra uventede optrædener til nye selfielokationer. Tæt interaktion som knus er dog midlertidigt suspenderet.

 • Shows og animationer
  Visse oplevelser, der tiltrækker store grupperinger, såsom Disney Stars on Parade og Disney Illuminations er midlertidigt aflyst. De vil dog komme tilbage på programmet senere på året. Udendørs og indendørs teatre vil vedtage en ny siddepladsordning. Gæster kan tjekke tilgængeligheden af ​​attraktioner og underholdning gennem resortets officielle hjemmeside og app.

 • Butikker
  Butikkerne i Disneyland® Paris vil være åbne og omorganiserede for at sikre et større cirkulationsrum, mens de ansatte administrerer den fysiske afstand. Forskellige ind- og udgangsstier vil blive brugt i både restauranter og butikker, mens der opfordres til kontaktløs betaling. Samtidig vil beskyttelsesskærme være installeret på alle salgssteder.
 
 

Beskyttelse og rengøring

Efter Disneyland® Paris’ genåbning vil der blive implementeret en flersidet tilgang til beskyttelsesforanstaltninger og rengøringsprocedurer overalt i resortet. Dette indebærer bl.a. påkrævet brug af mundbind for alle over 6 år, samt en gennemgående forbedret rengøring.

Sikkerhedsforanstaltninger Disneyland Paris Sikkerhedsforanstaltninger Disneyland Paris Sikkerhedsforanstaltninger Disneyland Paris

Ansigtsmasker påkrævet


For at sikre gæsters såvel som ansattes sikkerhed skal alle gæster fra 6 år og opefter, alle ansatte og alle tredjepartsoperatører bære et passende mundbind på alle tidspunkter de færdes i Disneyland® Paris’ område. Mundbindet må kun fjernes, når man befinder sig på sit værelse eller når man spiser.

Stationer med håndsprit

Mere end 2.000 desinficeringsstationer med alkoholbaseret håndsprit vil være tilgængelige i hele resortet (for både gæster og ansatte). Stationerne placeres særligt ved indgange og udgange til attraktioner, butikker, restauranter og teatre.

Bedre rengøringsprocedurer

Disneyland® Paris vil yderligere øge hyppigheden af ​​sanitetsforanstaltninger ud over de allerede høje standarder for renhed. Inden genåbningen vil resortet have udført en grundig rengøring med fokus på sanitet, der er rettet mod områder såsom køkkener, sanitære faciliteter og attraktioner.

 

Sundheds- og sikkerhedstræning for ansatte

Idet Disneyland® Paris byder gæster velkommen tilbage til magien, vil de ansatte spille en nøglerolle i at vejlede og forklare gæsterne om de nye foranstaltninger. De ansatte vil således gennemgå en omfattende ny træning, hvor de lærer at tilpasse sig de nye tiltag; herunder sundheds- og sikkerhedsregler, nye rengøringsprotokoller, fysisk afstand, håndtering af kontaktløse gæsteinteraktioner og andet. På denne måde er de ansatte bedst muligt klædt på til tage imod gæsterne, besvare eventuelle spørgsmål og opfordre alle til at følge de nye forholdsregler.

 

 

Vigtig information

Da gæsters og ansattes sundhed og sikkerhed er højeste prioritet for Disneyland® Paris, bedes alle gæster inden et besøg i Disneyland® Paris bekræfte, at de selv og alle personer de rejser med:

 • ikke oplever nogle af de følgende symptomer på COVID-19: feber (over 38 grader) eller kulderystelser, hoste, åndenød eller åndedrætsbesvær, træthed, muskel- eller kropssmerter, hovedpine, nedsættelse af smags- eller lugtesans, ondt i halsen, kvalme eller opkast, diarré
 • ikke har været i kontakt med personer med bekræftede eller mistænkte COVID-19-symptomer uden at have gennemført en 14-dages karantæne
 • ikke selv er under karantæneordre

Gæster, der ikke kan bekræfte alle ovenstående kriterier, må ikke besøge Disneyland® Paris. Ved at besøge Disneyland® Paris godkender du, at du forstår og overholder ovennævnte sundheds- og sikkerhedskrav.

Sikkerhedsforanstaltninger DLP sommer 2020

 
 

Disneyland Paris midlertidig lukning

På grund af den nuværende sundhedsmæssige situation i Europa vil Disneyland Paris ikke genåbne den 13. februar 2021. som oprindeligt planlagt. Hvis forholdene tillader det, åbner Disneyland Paris den 2. april 2021. Vi vil modtage reservationer fra og med denne dato. Disneyland Paris' hoteller åbner som følger:

 • 2 april: Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel Santa Fe og Villages Nature® Paris by Center Parcs
 • 1. juli: Disney's Hotel Cheyenne og Disney's Davy Crockett Ranch
 • 23. oktober: Disney's Sequoia Lodge
 • Åbningsdatoer for Disneyland® Hotel og Disney's Hotel New York - The art of Marvel er stadig ukendt.