Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

En særlig glædelig jul med Mickey

Vi kender endnu ikke programet for julen 2019. Mens vi venter i spænding på hvad Mickey og vennerne finder på til os i år, kan du læse mere om, hvad der skete sidste år her under.

 

En overraskelse til Mickey!

Kan du holde på en hemmelighed? Minnie planlægger en særlig juleoverraskelse til Mickeys Store Fødselsdagsfest. Og du er inviteret med! Det er alt, hvad vi kan sige ligenu. Det kan være hvor som helst, så forbered dig på at blive overrasket.

 

 

Disneyland®Paris lader sig indhylle i magisk julestemning

Disneyland® Park har gjort sit allerbedste for at gøre julen helt fantastisk! Disney-Figurerne sender de varmeste julehilsner, og det kæmpestore juletræ oplyser himlen og sætter fantasien i gang hos alle ved at opfylde juleønsker i hele juleperioden.

 

Disney’s Christmas Parade

Vink og syng med ved Disney's Christmas Parade, den bedste og mest fortryllende parade, der findes. Se Mickey, Minnie, Anders And, Fedtmule, Woody og Buzz Lightyear komme rullende ned ad Main Street, U.S.A. på fantastiske vogne med imponerende julepynt. Og hop op og ned af glæde, når de dansende sukkerstokke, peberkagemænd og andre søde juleoverraskelser skaber eventyrlig vinterstemning.

 

 

Mickeys Magiske Julelys

Kan du høre bjældeklang i det fjerne? Det er Julemanden, der er på vej sammen med Mickey, Minnie og deres trofaste hjælpere. De fører an i den lystige julefællessang, mens det gigantiske juletræ på torvet tændes og funkler på fortryllende vis!

 

 

 

Step, step, step - følg rytmen til Mickey’s Big Band Christmas

Saml familie og venner, og tag til Animagique Theater i Walt Disney Studios Park og nyd det fantastiske Broadway-inspirerede stepdanseshow. Kom i julestemning og step løs til de klassiske julesange - mens Mickey skaber magi på trommerne.

 

 

Aftenshow! Fedtmules Utrolige Jul

Glæd dig til Fedtmules fantastiske overraskelse til bedstevennen Mickey. Tag i Walt Disney Studios Park efter mørkets frembrud og se det fantastiske aftenshow, som bugner af Disney-Figurer og oplyser Hollywood Tower Hotel med klassiske julefortællinger.

 

De Dejligste Stunder med Julemanden* og Disney-Figurerne

Mickeys Store Fødselsdagsfest løber af stabelen, og i den anledning har han inviteret sine bedste venner. Nogle af dem har iklædt sig deres festligste klæder for rigtigt at dele julemagien med dig. Så hav dit største smil parat og tag selfies med Minnie og Buzz Lightyear i Walt Disney Studios Park. Derefter kan du ønske Marie, Stampe og Miss Bunny glædelig jul i Disneyland Park - og du har endda mulighed for at give julemanden* et ordentligt kram!
*Kun indtil den 25. december 2018.

 

A Merry Stitchmas*

Gør plads til trængsel og alarm, mens Disney-Figurerne bliver klar til jul på Royal Castle Stage. Det gavtyveagtige væsen Stich står i spidsen for Mickey, Minnie, Anders And og en række andre stjerner i dette juleshow, der er spækket med gode juletanker. 
*Dette show kan opleves fra den 16. november 2018.

 

 

Jul i Disney Village: en uforglemmelig fest!

Højtiden får ekstra stjernedrys i Disney Village. Vi har de bedste julegodter i form af underholdning, et traditionelt julemarked og vores forrygende festlige dinnershow, så gør dig klar til at opleve den mest magiske jul nogensinde!

 

 

 

Godt nytår i Disneyland Paris

Glæd dig til den mest magiske fest af dem alle den 31. december 2018, hvor Disneyland Park lyser op og byder på et hav af spændende nytårsfornøjelser. 
*Det kræver særlige billetter for at kunne deltage i Nytårsfesten.

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.