Disney Davy Crockett Ranch ★★★

Fred og frihed i skoven

På Disney Davy Crockett Ranch kan du føle dig hjemme i din egen rummelige bungalow og nyde et afslappende ophold uden for Disney-byen – uden at gå på kompromis med Disney-magien.

In stock
Travel Code
D-DDC-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i afslappende forhold i din helt egen bungalow
blue encircled check Kun 15 minutters kørsel fra parkerne
blue encircled check Et væld af forskellige udendørsaktiviteter på resortet
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kør selv, bus eller fly
clock iconFra 1 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark. Resortet er beliggende i et grønt skovområde og består af fritliggende og fuldt udstyrede bungalows i nybyggerstil. Det kræver egen bil at komme til resortet samt til og fra forlystelsesparkerne, da der ingen busforbindelser er. Disney Davy Crockett Ranch er ca. 15 minutters kørsel fra forlystelsesparkerne Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park, hvor du finder gratis parkering.

Hotellets beliggenhed betyder dog ikke, at der bliver gået på kompromis med magien! Uanset om du hungrer efter eventyr eller trænger til at genoplade batterierne, er Disney Davy Crockett Ranch et godt udgangspunkt for en ferie i Disneyland® Paris. Her vil du finde lækre restauranter såsom Crockett’s Tavern, hvor du kan gå i krig med den fantastiske buffet, eller Crockett's Saloon hvor du kan få slukket tørsten på ægte Wild West-manér. Derudover kan du glæde dig til at besøge hotellets badeland med rutsjebane, vandfald og jacuzzi, som hele familien kan få glæde af. 

Hotellets beliggenhed

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Davy Crockett Ranch

Indkvartering

down v arrow

Resortets reception har åbent 24 timer i døgnet. Restauranten Crockett’s Tavern byder på en spis-hvad-du-kan-buffet med alverdens lækre retter som grillet kød, fisk, salater og desserter. Crockett's Saloon giver dig mulighed for at hvile fødderne og slukke tørsten i en stemningsfyldt saloon.

På resortet finder du bl.a. en Disney-butik, udendørs legeområde, et mindre supermarked med dagligvarer og et tropisk indendørs badeland forbeholdt ranchens gæster. Badelandet inkluderer rutsjebane, vandfald og jacuzzi (bemærk at poolområdet kan være lukket i visse perioder).

Mod betaling tilbyder resortet minigolf, bueskydning, overdækkede tennisbaner og cykelleje. Derudover kan du i Davy Crockett's Adventure lade begejstringen nå nye højder med en sjov jagt højt oppe i trætoppene (mod betaling) eller besøge spillehallen The Lucky Racoon, der er fyldt med de nyeste actionspækkede og familievenlige spil (mod betaling).

Faciliteter:

 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs pool
 • Disney-butik
 • Køkken
 • Egen parkeringsplads

Værelser:
Alle bungalows har plads til op til 6 personer. Der er opholdsrum med tv med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. Derudover finder du sofa, telefon, køkken med bl.a. køleskab, kogeplader, opvaskemaskine og service samt en udendørs terrasse med picnicbord og grill. Du har din egen p-plads lige ved din bungalow.

Andre hoteller:
Hvis du kan lide tanken om at bo et sted tæt på naturen, hvor du stadig vil mærke Disneymagien, så kan du også tage et kig på Disney Sequoia Lodge og Villages Nature® Paris by Center Parcs. Disse to hoteller har deres helt eget udtryk, hvor Disney Sequoia Lodge fanger den autentiske atmosfære fra de amerikanske skove, hvor sequoiatræet har hjemme. Som pendant til dette har Villages Nature® Paris by Center Parcs et anderledes, men naturnært udtryk. Her kan du finde pragtfulde haver og fortryllende skove, og du vil blive indlogeret i en luksuriøs lejlighed eller hytte i naturrige områder. Skulle du være mere interesseret i det historiske, kan du også tage et kig på Disney Hotel Cheyenne. Et ophold på dette hotel er en rejse tilbage i tiden. Her vil du blive mødt af det vilde vestens fascinerende verden med farvestrålende facader, saloons og træfortove. Ligeledes kan du tage et ophold på det Route 66-inspirerede Disney Hotel Santa Fe, hvor du kan lade dig indhylle i et skønt mix af spansk, mexicansk og indiansk kultur. Her vil du mærke det sydvestlige USAs varme og bo på farverge værelser, som er taget direkte ud af kendte Disneyfilm. Selvsagt har Disneyland® Paris noget for enhver smag. Hvad end du er til det storslåede, det naturrige eller det historiske, så skal vi nok hjælpe dig med at finde det perfekte hotel til dig og dine nærmeste.  

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering ved forlystelsesparkerne
 • Ekstra magisk tid i parkerne før og efter normal åbningstid.
 • Ophold på valgte hotel

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Der er ikke bustransport fra Disney Davy Crockett Ranch til Disneyland® Paris, Walt Disney Studios® Park eller lufthavne. Bil skal derfor være til rådighed.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Pensionstypen ”Standard” kan tilkøbes på dette resort. Morgenmaden afhentes i take-away-hytter i området og nydes i egen hytte.

Hytterne er først til disposition fra kl. 16.00.

NB! Det er muligt at have hund med i udvalgte hytter på Disney Davy Crockett Ranch. "Hunde-hytter"er dog altid på forespørgsel, hvorfor vi ikke kan garantere ledighed i den ønskede rejseperiode. 

Ofte stillede spørgsmål
Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Er der langt fra Davy Crockett Ranch til Disneyland®-parkerne?

Davy Crockett Ranch er beliggende kun 15 minutters køresel fra Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park. Her vil der være gratis parkering.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Gå til toppen af siden