Disney Hotel Santa Fe ★★

Soltørret lerjord, vulkaner og kaktusser

I denne New Mexico-inspirerede ørken-"pueblo" bor du i et mindre hus ved floden Rio Grande. Her kan du lade dig indhylle i et skønt mix af spansk, mexicansk og indiansk kultur under din magiske ferie.

In stock
Travel Code
D-DSF-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Lev dig ind i Biler-universet i ren Route 66-stil
blue encircled check Kun 15 minutters gang i bilfrit område fra parkerne
blue encircled check Bar og restaurant i Route 66-stil på hotellet
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kør selv, bus eller fly
clock iconFra 1 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Bliv opslugt af Disneys univers hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Med Disney Hotel Santa Fe er den legendariske Route 66 flyttet til Disneyland® Paris. I de magiske temaomgivelser kan du mærke varmen fra det sydvestlige USA og bo på farverige værelser som taget ud af Disney-Pixars film Biler. Du kan desuden opdage symboler med slanger og lyn, og på flere tage kan du se landingspladser til ufoer. Hotellet er beliggende tæt ved bredden af floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Der er ca. 15 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters gratis buskørsel til forlystelsesparkerne.

Et ophold på Disney Hotel Santa Fe er som et eventyr i New Mexicos hemmelighedsfulde landskaber. Hvis du kan lide kaktusser, smagfuld mad og glade farver, så er dette hotel noget for dig. Det mexicanske tema er utroligt stemningsfuldt, og det spreder sig også til hotellets restauranter. Du kan eksempelvis besøge La Cantina, som er et Route 66-inspireret pitstop, hvor du kan nyde en buffet fyldt med mexicanske og andre internationale retter. Du kan også besøge hotellets bar Rio Grande, som er farveinspireret af det sydvestlige USA med autentiske udsmykninger. Til de yngste i selskabet har hotellet også et indendørs legeområde, hvor de små kan boltre sig i eventyrlige omgivelser. Disney Hotel Santa Fe har med andre ord noget for alle aldre, og dets stemningsfulde tema vil med garanti ikke skuffe!

Hotellets beliggenhed

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Hotel Santa Fe

Indkvartering

down v arrow

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. I buffetrestauranten La Cantina finder du et Route 66-inspireret pitstop, hvor der er rig mulighed for at hente lige det, du har lyst til. Buffeten består af tex-mex-specialiteter samt andre internationale retter. I den hyggelige Rio Grande Bar med sydvestamerikansk atmosfære kan du nyde en drink eller sodavand.

På hotellet finder du bl.a. en Disney-butik og en Starbucks Coffee, hvor ganen kan forkæles, mens benene får et hvil. 
 

Faciliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Disney-butik
 • Starbucks Coffee

 
Værelser:
Værelserne befinder sig i mindre huse, der tilsammen danner en lille ”pueblo” (landsby) med lyse og muntre farver. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus og har plads til op til 4 personer i to dobbeltsenge. Desuden er alle værelser udstyret med wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. 

Hvis du ønsker et værelse med garanteret beliggenhed tæt på receptionen og morgenmadsrestauranten, anbefaler Magic Tours, at du vælger et Eldorado-værelse. Hvis du i stedet ønsker at bo tæt på stisystemet til forlystelsesparkerne samt floden Rio Grande, anbefaler Magic Tours et Rio Grande-værelse.

 
Andre hoteller:
Hvis du ønsker noget i en helt anden boldgade, bør du udforske Disney Hotel New York som en anden mulighed. Dette hotel fanger den autentiske New Yorker-stil til perfektion, faktisk er det lidt ligesom at træde ind i en amerikansk film. Foruden sin primære funktion har hotellet også et galleri. Dette galleri er hjemsted for over 300 forskellige stykker Marvel-kunst af mere end 50 forskellige kunstnere, og du vil have mulighed for at møde forskellige Marvel-helte, mens du beundrer de smukke kunstværker. Et andet formidabelt alternativ er Disney Sequoia Lodge. Dette hotel er en helt anderledes oplevelse, hvor du vil bo langt fra storbyen i naturrige områder. Hotellet har en autentisk atmosfære med inspiration fra de amerikanske sequoia-skove og har også et familievenligt poolområde, hvor du vil finde et vandfald, rutsjebaner, jacuzzi, et dampbad og en sauna. Ligeledes kan du udforske Disney Davy Crockett Ranch, som har et lignende udtryk. Dette hotel er også utroligt naturnært med sin beliggenhed i et grønt skovområde. Her vil I bo i fritliggende og fuldt udstyrede bungalows i bedste nybyggerstil. Her kan hele familien også glæde sig til et besøg i hotellets badeland, hvor de små kan hygge sig med rutsjebanen og vandfaldet, mens de voksne kan slappe af i jacuzzien. Disneyland® Paris har hoteller for enhver smag, og vi vil glædeligt hjælpe med at finde det perfekte hotel til dig og dine nærmeste!
 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering
 • Shuttlebus mellem hotel og parkerne
 • Ophold på valgte hotel

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (Medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifb. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly. 

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Pensionstypen ”Standard” kan tilkøbes på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Ofte stillede spørgsmål
Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvilket tema er Hotel Santa Fe i?

Disney® Hotel Santa Fe tager udagangsbunkt i Biler-universet, og på hotellet vil du stifte bekendtskab med alle vennerne fra Kølerkildekøbing. Det kan endda være, at du får Lynet McQueen eller Bumle at se!

Hvor langt er Disney® Hotel Santa Fe fra parkerne?

Disney® Hotel Santa Fe er 15 minutters gang på bilfri veje fra Disney® parkerne. Der er også mulighed for at tage en gratis bus fra hotellet til parkerne, og i så fald vil turen kun tage 5 minutter.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Gå til toppen af siden