Disney Newport Bay Club ★★★★

Maritim luksus lige ved Lake Disney®

På Disney Newport Bay Club hotel kan du holde ferie på maritim manér. Hotellet hører til de største i Europa og er gennemført i den charmerende seaside-stil fra 1920'ernes New England.

In stock
Travel Code
D-DNB-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i luksuriøse og maritime omgivelser
blue encircled check Kun 15 minutters gang i bilfrit område til parkerne
blue encircled check Dejlige omgivelser med pool, bar, restaurant, fitnessrum m.m.
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kør selv, bus eller fly
clock iconFra 1 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Bliv opslugt af Disneys univers hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark. Kom og mærk charmen i dette gennemrenoverede 4-stjernede hotel der ligger ved bredden af maleriske Lake Disney®. Efter bare 15 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus kan du være fremme ved forlystelsesparkerne: Disneyland® ParkWalt Disney Studios® Park og Disney Village®.

Under et ophold på Disney's Newport Bay Club vil du opleve et 4-stjernet hotel, som byder på en luksuriøs og maritim stemning. Her vil du mærke den fantastiske charme, dette herskablige hus har at tilbyde med sin beliggenhed lige ved bredden af Lake Disney®. Hotellets maritime oplevelser kommer i mange formater. For eksempel kan du besøge hotellets restauranter med temaer såsom Cape Cod, Yacht Club og Captain's Quarters. Hver enkelt restaurant byder på forskellige middelhavsbuffeter, hvor smagene spænder fra den gamle til den nye verden. 

Ligeledes kan du gøre brug af hotellets faciliteter, hvis du har brug for en dag fyldt med afslapning. Du kan eksempelvis hoppe i hotellets swimmingpool, sauna og dampbad. Hvis du derimod ønsker at starte dagen aktivt, har du også mulighed for at gå i hotellets fitnesscenter, og for de yngste er der også mulighed for at møde sine yndlings Disneyfigurer og forevige øjeblikket på kamera, inden I tager hen til en af parkerne. Disney Newport Bay Club tilbyder noget for enhver smag, og I kan roligt glæde jer til et oplevelsesrigt ophold!

Hotellets beliggenhed

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Newport Bay Club

Indkvartering

down v arrow

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. I de to restauranter Cape Cod og Yacht Club kan du i smagfulde omgivelser nyde fiskespecialiteter og grillstegte retter eller en lækker buffet. Baren Captain’s Quarters serverer drinks og sodavand, som befandt vi os i den elegante kapsejlads- og lystbådeverden.

På det herskabelige hotel finder du bl.a. en Disney-butik, fitnesscenter samt et indendørs og udendørs poolområde med jacuzzi, dampbad og sauna. Den udendørs pool er åben efter vejrforholdene.
 

Faciliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs pool
 • Udendørs pool
 • Fitnessrum
 • Disney-butik

 
Værelser:
Hotellet har store, lyse værelser i nautisk stil og plads til op til fire personer. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, pengeskab, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. Hvis du ønsker et værelse med ekstra service samt garanteret udsigt, anbefaler Magic Tours, at du vælger et Compass Club værelse, der er beliggende på de øverste etager på Disney Newport Bay Club. Vælg mellem ”Lake Side” med udsigt over Lake Disney® eller et standard Compass Club værelse.

Andre hoteller:
Disneyland® Paris tilbyder mange forskellige hoteloplevelser. Hvis du ønsker en anderledes oplevelse, som fanger stemningen fra the Wild West eller den New Mexico-inspirerede ørken, kan du læse mere om Disney Hotel Cheyenne® og Disney Hotel Santa Fe. På Disney's Hotel Cheyenne vil du blive sendt tilbage til det vilde vesten. Når du ankommer, vil du blive mødt af atmosfæren fra en autentisk og magisk nybyggerby, som har sin helt egen charme og er perfekt til børnefamilier. Her kan hele familien tage på pony-ridetur, møde deres yndlings Disneyfigurer eller gøre brug af det indedørs legeområde. Et andet alternativ er Disney's Hotel Santa Fe, som gør brug af magiske temaomgivelser fra det sydvestlige USA. Her vil du blive mødt af et herlig mixtur af spansk, mexicansk og indiansk kultur.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering
 • Shuttlebus mellem hotel og parkerne
 • Ophold på valgte hotel

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly. 

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Pensionstypen ”Standard” kan tilkøbes på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Ofte stillede spørgsmål
Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvilket tema er Hotel Newport Bay Club i?

Hotel Newport Bay Club er lavet i et maritimt tema og forestiller en såkaldt sea-side bay club fra 1920-erne. Det betyder også, at yacht-temaet skinner igennem, og hotellet ideelle placering lige klods op af Lake Disney® er kun med til at tilføje til det maritime tema.

Hvor langt er Hotel Newport Bay Club fra parkerne?

Hotellet er ideelt placeret kun 10 minutters gang, eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus, fra parkerne. Det betyder, at du aldrig er længere end et stenkast fra en fantastisk Disney®-oplevelse i de fortryllende parker.

Er der mulighed for spisning på Hotel Newport Bay Club?

Ja, der er to lækre restaruanter på hotellet med et bredt udvalg af forskellige retter. På restauranterne, Cape Cod og Yacht Club, kan du nyde alt fra fiskespecialiteter til en lækker buffet. Der er altså noget for enhver smag.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Gå til toppen af siden