INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Disney's Davy Crockett Ranch ★★★

Fred og frihed i skoven

På Disney's Davy Crockett Ranch kan du føle dig hjemme i din egen rummelige bungalow og nyde et afslappende ophold uden for Disney-byen – uden at gå på kompromis med Disney-magien.

In stock
Travel Code
D-DDC-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Uanset om du hungrer efter eventyr eller trænger til at genoplade batterierne, er Disney’s Davy Crockett Ranch et godt udgangspunkt for en ferie i Disneyland® Paris.

Resortet er beliggende i et grønt skovområde og består af fritliggende og fuldt udstyrede bungalows i nybyggerstil. Det kræver egen bil at komme til resortet samt til og fra forlystelsesparkerne, da der ingen busforbindelser er. Disney’s Davy Crockett Ranch er ca. 15 minutters kørsel fra forlystelsesparkerne, hvor du finder gratis parkering.

Hotellets beliggenhed

Oversigtskort over Disney's Davy Crockett Ranch

Indkvartering

Resortets reception har åbent 24 timer i døgnet. Restauranten Crockett’s Tavern byder på en spis-hvad-du-kan-buffet med alverdens lækre retter som grillet kød, fisk, salater og desserter. Crockett's Saloon giver dig mulighed for at hvile fødderne og slukke tørsten i en stemningsfyldt saloon.

På resortet finder du bl.a. en Disney-butik, udendørs legeområde, et mindre supermarked med dagligvarer og et tropisk indendørs badeland forbeholdt ranchens gæster. Badelandet inkluderer rutsjebane, vandfald og jacuzzi (bemærk at poolområdet kan være lukket i visse perioder).

Mod betaling tilbyder resortet minigolf, bueskydning, overdækkede tennisbaner og cykelleje. Derudover kan du i Davy Crockett's Adventure lade begejstringen nå nye højder med en sjov jagt højt oppe i trætoppene (mod betaling) eller besøge spillehallen The Lucky Racoon, der er fyldt med de nyeste actionspækkede og familievenlige spil (mod betaling).

Faciliteter:

 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs pool
 • Disney-butik
 • Køkken
 • Egen parkeringsplads

Værelser:
Alle bungalows har plads til op til 6 personer. Der er opholdsrum med tv med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. Derudover finder du sofa, telefon, køkken med bl.a. køleskab, kogeplader, opvaskemaskine og service samt en udendørs terrasse med picnicbord og grill. Du har din egen p-plads lige ved din bungalow.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering ved forlystelsesparkerne
 • Ekstra magisk tid i parkerne før og efter normal åbningstid

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (Medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifb. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Der er ikke bustransport fra Disney's Davy Crockett Ranch til Disneyland® Paris, Walt Disney Studios® Park eller lufthavne. Bil skal derfor være til rådighed.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af typen ”Standard” på dette resort. Morgenmaden afhentes i take-away-hytter i området og nydes i egen hytte.

Hytterne er først til disposition fra kl. 16.00.

NB! Det er muligt at have hund med i udvalgte hytter på Disney's Davy Crockett Ranch. "Hunde-hytter"er dog altid på forespørgsel, hvorfor vi ikke kan garantere ledighed i den ønskede rejseperiode. 

Gå til toppen af siden

Loading...