INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Disney's Hotel Cheyenne ★★★

Nybyggerby i det vilde vesten

Disney's Hotel Cheyenne® giver dig følelsen af at være med i en westernfilm. Når du træder ind i receptionen med knirkende trægulve og en knitrende pejs, kan du næsten lugte krudtrøgen.

In stock
Travel Code
D-DCH-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Hotel Cheyenne ligger i den stemningsfyldte cowboyby, som er bygget op med farvestrålende facader, saloons og træfortove, og husene har navne efter de kendte westernhelte. Et ophold på Disney's Hotel Cheyenne® er lig med en rejse ind i det vilde vestens fascinerende verden. Her vil du opleve atmosfæren i en cowboy-inspireret nybyggerby, hvilket gør disse magiske omgivelser helt unikke. Alle hotellets værelser er indrettet i temaer fra kendte Disneyfilm såsom Toy Story, hvor sheriffen Woody går igen på mange af dem. Hotellet er beliggende tæt ved bredden af floden Rio Grande i Disneyland® Paris, der blot ligger ca. 15 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters gratis buskørsel fra forlystelsesparkerne. Foruden dette kan du glæde dig til at besøge nogle af de dejlige restauranter og barer, som hotellet har at byde på. Besøg for eksempel Chuck Wagon Café, som er taget direkte ud af det vilde vesten. Her kan I prøve Chucks lækre spareribs, bøffer og salater, inden I fortsætter jeres eventyr i parkerne.

Hotellets beliggenhed

Oversigtskort over Disney's Hotel Cheyenne

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. I buffetrestauranten Chuck Wagon Café henter du selv maden, som består af en rigtig cowboy-barbecuemenu. I Red Carter Saloon kan du nyde en drink eller sodavand til lyden af countrymusik. Derudover byder Starbucks Coffee på lidt lækkert til ganen, mens du hviler benene.

På hotellet finder du bl.a. en Disney-butik og et indendørs legeområde. Desuden kan du tilkøbe pony-rideture for dine små cowboys og cowgirls (afhængig af sæsonens events).

Faciliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Disney-butik
  • Starbucks Coffee

Værelser:
Værelserne er fordelt på 14 huse og er indrettet i westernstil med rodeomotiver på gulvtæppet. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus og har plads til op til 4 personer i en dobbelt- og køjeseng. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Andre hoteller:
Hvis du kan lide tanken om at dykke ned i det sydlige Amerikas charme, kan du også tage et kig på Disney's Hotel Santa Fe. Her vil du rejse langs den legendariske Route 66 og mærke varmen fra det sydvestlige USA. Værelserne på Disney's Hotel Santa Fe er utroligt farverige og tager inspiration fra Disney-Pixars film Biler. Derudover ligger hotellet blot ca. 15 minutters gang fra forlystelsesparkerne. Hvis du derimod ønsker at søge tættere på naturen, men stadig blive indenfor det amerikanske tema, kan du også udforske Disney's Sequoia Lodge. Hotellet er opført med inspiration fra de amerikanske skove og bjerge, hvilket kommer til udtryk i de smukke, rå og unikke naturmaterialer, hotellet er bygget af. Dette hotel ligger blot 10 minutters gang fra forlystelsesparkerne. Sidst men slet ikke mindst har vi Disney's Newport Bay Club, som er i en helt anden boldgade. Dette hotel byder på en luksuriøs og maritim oplevelse, hvor du vil mærke den fantastiske charme, dette herskablige hus har at tilbyde med sin beliggenhed lige ved breden af Lake Disney®. Her kan du besøge hotellets restauranter, som byder på lækre middelhavsbuffeter. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkerne
  • Parkering
  • Shuttlebus

Ikke inkluderet i prisen:

  • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly. 

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af typen ”Plus” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden

Loading...