INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Disney's Hotel Santa Fe® ★★

Soltørret lerjord, vulkaner og kaktusser

I denne New Mexico-inspirerede ørkenlandsby kan du bo i en ”pueblo” – et mindre hus – ved floden Rio Grande. Her kan du lade dig indhylle i et skønt mix af spansk, mexicansk og indiansk kultur.

In stock
Travel Code
D-DSF-001
Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Med Disney's Hotel Santa Fe® er den legendariske Route 66 flyttet til Disneyland® Paris. I de magiske temaomgivelser kan du mærke varmen fra det sydvestlige USA og bo på farverige værelser som taget ud af Disney-Pixars film Biler. Du kan desuden opdage symboler med slanger og lyn, og på flere tage kan du se landingspladser til ufoer.

Hotellet er beliggende tæt ved bredden af floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Der er ca. 15 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters gratis buskørsel til forlystelsesparkerne.

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. I buffetrestauranten La Cantina finder du et Route 66-inspireret pitstop, hvor der er rig mulighed for at hente lige det, du har lyst til. Buffeten består af tex-mex-specialiteter samt andre internationale retter. I den hyggelige Rio Grande Bar med sydvestamerikansk atmosfære kan du nyde en drink eller sodavand.

På hotellet finder du bl.a. en Disney-butik og en Starbucks Coffee, hvor ganen kan forkæles, mens benene får et hvil. 

Faciliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Disney-butik
  • Starbucks Coffee

Værelser:
Værelserne befinder sig i ”pueblos” (mindre huse) med lyse og muntre farver. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus og har plads til op til 4 personer i to dobbeltsenge. Desuden er alle værelser udstyret med wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. 

Hvis du ønsker et værelse med garanteret beliggenhed tæt på receptionen og morgenmadsrestauranten, anbefaler Magic Tours, at du vælger et Eldorado-værelse. Hvis du i stedet ønsker at bo tæt på stisystemet til forlystelsesparkerne samt floden Rio Grande, anbefaler Magic Tours et Rio Grande-værelse.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkerne
  • Parkering
  • Shuttlebus

Ikke inkluderet i prisen:

  • Forplejning
  • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly. 

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af typen ”Standard” på dette hotel.

Gå til toppen af siden