INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Disney's Sequoia Lodge ★★★

Slap af i skovlodgens varme atmosfære

Hvis du elsker naturen, er dette hotel med et strøg af Bambi-magi lige sagen. Her får du følelsen af at være midt i en amerikansk nationalpark med fyrretræer, bjerge og en bæversø.

In stock
Travel Code
D-DSL-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

På Disney's Sequoia Lodge vil du opleve en autentisk atmosfære med inspiration fra de amerikanske skove og bjerge. Hotellet er opført i smukke, rustikke materialer af træ og sten, som virkelig oser af den amerikanske naturcharme. Hotellet består af forskellige pavilloner samt en hovedbygning med restauranter, reception og et hyggeligt opholdsrum med en stor pejs. Hotellet er beliggende ved kanten af Lake Disney® blot 10 minutters gang fra Disneyland® forlystelsesparkerne i et bilfrit område eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus.

Det er næsten umuligt at kede sig på et ophold ved Disney's Sequoia Lodge. Når du ikke tilbringer tid i Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park eller Disney Village®, kan du vælge at besøge en Disney-butik, et fitnesscenter eller det indendørs og udendørs poolområde, som er forbeholdt hotellets gæster. Her vil du finde et vandfald, rutsjebaner, jacuzzi, et dampbad og en sauna. Poolområdet er opbygget i samme tema som selve hotellet med rå, naturlige materialer, og det vil med garanti underholde både de små og deres forældre. 

OBS. Hotellets facade renoveres i perioden 1. december 2021 til efteråret 2022. De præcise datoer kendes endnu ikke.

Hotellets beliggenhed

Oversigtskort over Disney's Sequoia Lodge

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. Beaver Creek Tavern og Hunter’s Grill sørger for, at du kan få stillet sulten med god, solid mad i en hyggelig atmosfære – der er tag-selv-bord, som byder på lidt af hvert. I Redwood Bar & Lounge kan du nyde en cocktail eller sodavand foran den enorme pejs.

På hotellet finder du bl.a. en Disney-butik, fitnesscenter samt et indendørs og udendørs poolområde forbeholdt hotellets gæster. Poolområdet er opbygget i natursten og indeholder vandfald, rutsjebane, jacuzzi, dampbad og sauna. Bemærk at poolen kan være lukket i visse perioder.

Faciliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs pool
 • Udendørs pool
 • Fitnessrum
 • Disney-butik

Værelser:
Bambi og hans venner har været forbi hotellets værelser og givet dem et pift af natur. Værelserne er komfortable og hyggelige og har quiltede sengetæpper, naturbilleder på væggene og plads til op til fire personer i to dobbeltsenge. Alle værelser har eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Ønsker du et værelse med garanteret beliggenhed i hovedbygningen på Disney’s Sequoia Lodge, anbefaler Magic Tours, at du vælger et Montana-værelse. Det er også muligt at bestille et ophold i de nye Golden Forrest Rooms, der er beliggende på de øverste etager i hotellets hovedbygning.

Andre hoteller:
Hvis du er interesseret i at bo i naturskønne områder og gerne vil høre mere om de forskellige hoteller, kan du eksempeltvis læse lidt om Disney's Davy Crockett Ranch. Dette hotel har beliggenhed i et grønt skovområde, hvor gæsterne bor i fuldt udstyrede bungalows i den bedste nybyggerstil. Skulle du være mere interesseret i at udforske de lidt mere luksuriøse muligheder, Disneyland® Paris tilbyder, så bør du tage et kig på det traditionelle Disneyland® Hotel. Dette femstjernede og victoriansk-inspirerede hotel er blandt de mest fornemme af Disneyland® Paris’ hoteller og har beliggenhed lige ved indgangen til parkerne. Så hvis du søger et mere luksuriøst hotelophold, så er dette måske lige noget for dig. Hvis du derimod vil have en helt anderledes oplevelse, kan du tage et kig på Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Som pendant til de førnævnte hoteller har dette et aldeles anderledes udtryk, det er nemlig bygget i en moderne New Yorker-stil. Her vil du finde et kunstgalleri med mere end 300 stykker Marvel-kunst, og hvis du er heldig, kan du også møde din yndlingssuperhelt her.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering
 • Shuttlebus

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af standarden ”Plus” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Gå til toppen af siden