INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Disney's Sequoia Lodge ★★★

Som at bo i en amerikansk nationalpark

Hvis du elsker naturen, er dette hotel lige sagen. Her får du følelsen af at være midt i en amerikansk nationalpark med fyrretræer, bjerge og en bæversø.

In stock
Travel Code
D-DSL-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

På Disney's Sequoia Lodge kan du opleve en autentisk atmosfære fra de amerikanske skove og bjerge. Hotellet er opført i rustikke materialer af træ og sten og består af forskellige pavilloner samt en hovedbygning med restauranter, reception og et hyggeligt opholdsrum med en stor pejs.

Hotellet er beliggende ved kanten af Lake Disney® i Disneyland® Paris. Efter bare 10 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus kan du være fremme ved forlystelsesparkerne.

Hotellets beliggenhed

Oversigtskort over Disney's Sequoia Lodge

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. Beaver Creek Tavern og Hunter’s Grill sørger for, at du kan få stillet sulten med god, solid mad i en hyggelig atmosfære – der er tag-selv-bord, som byder på lidt af hvert. I Redwood Bar & Lounge kan du nyde en cocktail eller sodavand foran den enorme pejs.

På hotellet finder du bl.a. en Disney-butik, fitnesscenter samt et indendørs og udendørs poolområde forbeholdt hotellets gæster. Poolområdet er opbygget i natursten og indeholder vandfald, rutsjebane, jacuzzi, dampbad og sauna. Bemærk at poolen kan være lukket i visse perioder.

Faciliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs pool
 • Udendørs pool
 • Fitnessrum
 • Disney-butik

Værelser:
Bambi og hans venner har været forbi hotellets værelser og givet deme at pift af natur. Værelserne er komfortable og hyggelige og har quiltede sengetæpper, naturbilleder på væggene og plads til op til fire personer i to dobbeltsenge. Alle værelser har eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Ønsker du et værelse med garanteret beliggenhed i hovedbygningen på Disney’s Sequoia Lodge, anbefaler Magic Tours, at du vælger et Montana værelse.

Det er også muligt at bestille et ophold i de nye Golden Forrest Rooms, der er beliggende på de øverste etager i hotellets hovedbygning.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering
 • Shuttlebus

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (Medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifb. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af standarden ”Plus” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Gå til toppen af siden

Loading...