Disneyland® Hotel ★★★★★

Så tæt på magien, som du kan komme

Føl dig som en kongelig på dette royale hotel, der emmer af eventyr og luksus. Lige ved indgangen til Disneyland® Park tårner hotellet sig op som det perfekte udgangspunkt for en magisk ferie.

In stock
Travel Code
D-DDL-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkBo i ren luksus lige med egen indgang til parkerne
blue encircled checkLuksuriøst og royalt tema, som var du med i en Disney-film
blue encircled checkPanoramaudsigt ud over Disneyland® Park fra hotellet
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kør selv, bus eller fly
clock iconFra 1 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark. Det femstjernede og victoriansk-inspirerede Disneyland® Hotel er det fornemmeste blandt Disneyland® Paris’ hoteller.

Disneyland® Hotel tilbyder elegante superior-værelser, Castle Club-værelser og suiter, som alle har deres egen charme. Fælles for værelsestyperne er det royale udtryk, som på magisk vis vil bringe dig direkte ind i et kongeligt Disney-eventyr. Hvis du søger et luksuriøst og tidløst hotelophold, så er Disneyland® Hotel lige noget for dig. Hotellet er beliggende lige ved indgangen til Disneyland® Park og blot få minutters gang fra Walt Disney Studios® Park og Disney Village®.

Foruden dette kan du glæde dig til at opleve magiske kulinariske og sociale oplevelser på Disneylands® mange spændende og unikke restauranter, hvor du kan spise middag sammen med kendte Disney-karakterer, -prinser og -prinsesser.

Hotellets beliggenhed

down v arrow

Indkvartering

down v arrow

På Disneyland® Hotel bliver alle behandlet som kongelige med femstjernet service fra start til slut. Ved hotellets indgang bydes du velkommen af en Royal Greeter, som inviterer dig ind i eventyret og fører dig gennem den eventyrligt udsmykkede lobby, der ligner et majestætisk slotsbibliotek. I receptionen vil gæster modtage en gratis velkomstbog produceret af en fransk papirmager, som indeholder hotellets historie og nyttig information. Gæster kan være sikre på at sove som dronninger og konger med den helt rigtige hovedstøtte takket være et udvalg af syv typer puder tilgængelige på en eksklusiv pudemenu. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet.

I hotellets Crystal Pool inviteres gæsterne til at slappe af og nyde et afslappende øjeblik ved poolområdet, der byder på en hovedpool, et soppebassin til børn, jacuzzi, sauna og dampbad. Svømmere kan nyde en afslappet dukkert under det spektakulære glas- og metaltag, der gentager Laeken Royal Greenhouses i Bruxelles, før de strækker sig ud for at nyde strålerne på det udvendige soldæk.

For gæster, der ønsker at holde sig i form under deres ophold, vil Health Club tilbyde det nyeste inden for fitnessudstyr samt et område dedikeret til yoga og mindfulness-øverlser. Health Club har åbent 24 timer i døgnet. 

På hotellet findes et femstjernet spa med massageterapi, ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, pedicure, manicure og mange flere behandler, som både voksne og børn kan nyde godt af (mod betaling). På Disneyland® Hotel er der desuden mulighed for at lege prinsesse for en dag med en vaskeægte prinsesse-makeover – en eventyrforvandling, der vil blive husket for evigt (mod betaling).

Disneyland® Hotel har flere fantastiske restauranter og barer. Royal Banquet er en restaurant, som byder på gourmetbuffet i en storslået festsal, som hylder berømte, kongelige Disney-familier. Her kan du få fiske- og skaldyrstallerkner, fintskåret stegt kød, veganske delikatesser, desserter med magisk tema – og der er noget for alle. Til frokost og aftensmad er der endda mulighed for at spise sammen med Mickey, Minnie og deres venner klædt på i deres kongelige gemakker.

I restauranten Le Table de Lumiére får du den fineste og mest fornemme middag i hele Disneyland® Paris. Indretningen er inspireret af Skønheden og Udyrets berømte scene i balsalen Hall of Mirros i Versailles-slottet, hvilket sætter en overdådig atmosfære i kombination med det udsøgte franske fine dining-køkken, der serveres. Her kan du også spise i selskab med royale Disney-prinser og -prinsesser.

Skal du skåle på en fantastisk dag i Disneyland-parkerne er Fleau de Lys Bar det perfekte sted at gøre det. Baren byder på alt fra børnevenlige blomster-mocktails og premium vine og champagner til velsmagende fingermadder og eftermiddagste.

Faciliteter:

 • Fri Wi-fi
 • Restauranter
 • Bar
 • Indendørs poolområde
 • Fitness
 • Spa
 • Disney-butik
 • Fri parkering
 • Egen indgang til Disneyland Park
 • Concierge- og room service

Værelser:
Alle hotellets værelser er designet med komfort og historiefortælling i tankerne og er elegant dekoreret, så selv de kongelige ville være imponerede. Værelserne udstyret med bl.a. badeværelser med kar og brus, aircondition, pengeskab, minibar, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. Hotellets personale hjælper gerne med bagagen og parkering af bilen ved ankomst til hotellet.

Andre hoteller:
Hvis du kan lide tanken om at bo på Disneyland® Hotel, men også er interesseret i at læse mere om, hvilke andre hoteller Disneyland® tilbyder, er det også en mulighed. Disneyland® Hotel har ligheder med Disney Newport Bay Club, som er et hotel, der hører til den charmerende seaside-stil fra 1920'ernes New England. Det der skiller disse to hoteller ad, er den elegante kapsejlads- og lystbådsverden, som Newport Bay Club befinder sig i. Hvis du selv har interesse i det maritime, vil dette hotel være et godt alternativ til dig! Hvis du derimod hellere vil bo tættere på naturen, kan du også overveje Disney Davy Crockett Ranch. Som en komplet modsætning til Newport Bay Club, har dette hotel beliggenhed i et grønt skovområde, hvor du vil bo i fuldt udstyrede bungalows i nybyggerstilen. Hotelmulighederne er mange, og uanset hvordan du gerne vil bo, har Disneyland® Paris med garanti noget for dig!

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering
 • Ophold på valgte hotel

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Hvis du køber halv- eller helpension er det på dette hotel et krav at det er af typen halv- eller helpension Premium.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Ofte stillede spørgsmål
Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvor ligger Disneyland® Hotel?

Disneyland® Hotel er placeret lige ved indgangen til selve Disneyland® Park. Det betyder, at du praktisk talt befinder dig i parken, lige så snart du går ud af hotellets dør. Det fås altså ikke meget bedre!

Hvornår åbner Disneyland® Hotel igen?

Disneyland® Hotel er under renovation, hvilket betyder, at hotellet ikke på nuværende tidspunkt er åbent. Det forventes dog, at hotellet igen åbner i 2024 med en opdatering af det royale og elegante look, som hotellet er kendt for.

Inkluderer et ophold på Disneyland® Hotel en entrébillet til parken?

Ja det gør det! Når du bestiller en rejse med Magic Tours til Disneyland® Paris, inkluderer det hotel og entré.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Gå til toppen af siden