INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Disneyland® Hotel ★★★★★

Så tæt på magien som du kan komme

Føl dig som en kongelig på dette lyserøde hotel, der emmer af eventyr og luksus. Lige ved indgangen til Disneyland® Park tårner hotellet sig op som det perfekte udgangspunkt for en magisk ferie.

In stock
Travel Code
D-DDL-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Det femstjernede og victoriansk-inspirerede Disneyland® Hotel er det fornemmeste blandt Disneyland® Paris’ hoteller. Hotellet er beliggende lige ved indgangen til Disneyland® Park og blot få minutters gang fra Walt Disney Studios® Park og Disney Village®.

Hotellets beliggenhed

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. På hotellet er der to restauranter med panoramaudsigt over Disneyland® Park. California Grill er en restaurant, der byder på gourmetbidder i afslappende omgivelser, mens Inventions giver dig mulighed for at nyde en lækker international buffet. Under aftensmaden på Inventions kan du være heldig at møde de venlige Disney-figurer. Du kan også nyde en drink eller sodavand på hotellets lækre bar Café Fantasia.

På hotellet findes bl.a. en Disney-butik, fitnesscenter, sauna, dampbad, jacuzzi og opvarmet indendørs pool (bemærk at poolområdet kan være lukket i visse perioder). Desuden er der et full-service spa med massageterapi, ansigtbehandlinger og kropsbehandlinger (mod betaling). Besøg også Video Games Arcade, hvor både børn og voksne kan spille de nyeste handlingsmættede, familievenlige spil i hotellets livlige spillehal (mod betaling). På Disneyland® Hotel er der desuden mulighed for at lege prinsesse for en dag med en vaskeægte prinsesse-makeover – en eventyrforvandling, der vil blive husket for evigt (mod betaling).

Faciliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Indendørs pool
  • Fitnessrum
  • Disney-butik

Værelser:
Alle hotellets værelser er udstyret med bl.a. badeværelser med kar og brus, aircondition, pengeskab, minibar, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. Hotellets personale hjælper gerne med bagagen og parkering af bilen ved ankomst til hotellet.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkerne
  • Parkering

Ikke inkluderet i prisen:

  • Forplejning (Medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifb. med specielle tilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af standarden ”Premium” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Gå til toppen af siden

Loading...