INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Disneyland® Hotel ★★★★★

Så tæt på magien som du kan komme - Hotellet er midlertidig lukket grundet renovering

Føl dig som en kongelig på dette lyserøde hotel, der emmer af eventyr og luksus. Lige ved indgangen til Disneyland® Park tårner hotellet sig op som det perfekte udgangspunkt for en magisk ferie.

In stock
Travel Code
D-DDL-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark. Det femstjernede og victoriansk-inspirerede Disneyland® Hotel er det fornemmeste blandt Disneyland® Paris’ hoteller. Disneyland® Hotel tilbyder både superior-værelser, Castle Club-værelser og suiter, som alle har deres helt egen charme. Fælles for værelsestyperne er det victoriansk-inspirerede udtryk, som på magisk vis vil bringe dig direkte tilbage til 1880'erne. Hvis du søger et luksuriøst og tidsløst hotelophold, så er Disneyland® Hotel lige noget for dig. Hotellet er beliggende lige ved indgangen til Disneyland® Park og blot få minutters gang fra Walt Disney Studios® Park og Disney Village®.

Foruden dette kan du glæde dig til at opleve magiske kulinariske og sociale oplevelser på Disneylands® mange spændende og unikke restauranter. Hvis du ønsker at spise middag ved Askepots kongelige bord, kan du besøge Auberge de Cendrillons eventyrlige, middelalderlige festsal. Her vil du blive budt velkommen af Askepots venner, hvorefter du bliver ført hen til en romantisk bås, hvor du vil nyde fantastiske retter fra det franske køkken.

Hotellets beliggenhed

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. På hotellet er der to restauranter med panoramaudsigt over Disneyland® Park. California Grill er en restaurant, der byder på gourmetbidder i afslappende omgivelser, mens Inventions giver dig mulighed for at nyde en lækker international buffet. Under aftensmaden på Inventions kan du være heldig at møde de venlige Disney-figurer. Du kan også nyde en drink eller sodavand på hotellets lækre bar Café Fantasia.

På hotellet findes bl.a. en Disney-butik, fitnesscenter, sauna, dampbad, jacuzzi og opvarmet indendørs pool (bemærk at poolområdet kan være lukket i visse perioder). Desuden er der et full-service spa med massageterapi, ansigtbehandlinger og kropsbehandlinger (mod betaling). Besøg også Video Games Arcade, hvor både børn og voksne kan spille de nyeste handlingsmættede, familievenlige spil i hotellets livlige spillehal (mod betaling). På Disneyland® Hotel er der desuden mulighed for at lege prinsesse for en dag med en vaskeægte prinsesse-makeover – en eventyrforvandling, der vil blive husket for evigt (mod betaling).

Faciliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Indendørs pool
  • Fitnessrum
  • Disney-butik

Værelser:
Alle hotellets værelser er udstyret med bl.a. badeværelser med kar og brus, aircondition, pengeskab, minibar, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. Hotellets personale hjælper gerne med bagagen og parkering af bilen ved ankomst til hotellet.

Andre hoteller:
Hvis du kan lide tanken om at bo på Disneyland® Hotel, men også er interesseret i at læse mere om, hvilke andre hoteller Disneyland® tilbyder, er det også en mulighed. Disneyland® Hotel har ligheder med Disney Newport Bay Club, som er et hotel, der hører til den charmerende seaside-stil fra 1920'ernes New England. Det der skiller disse to hoteller ad, er den elegante kapsejlads- og lystbådsverden, som Newport Bay Club befinder sig i. Hvis du selv har interesse i det maritime, vil dette hotel være et godt alternativ til dig! Hvis du derimod hellere vil bo tættere på naturen, kan du også overveje Disney Davy Crockett Ranch. Som en komplet modsætning til Newport Bay Club, har dette hotel beliggenhed i et grønt skovområde, hvor du vil bo i fuldt udstyrede bungalows i nybyggerstilen. Hotelmulighederne er mange, og uanset hvordan du gerne vil bo, har Disneyland® Paris med garanti noget for dig!

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkerne
  • Parkering

Ikke inkluderet i prisen:

  • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af standarden ”Premium” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Ofte stillede spørgsmål
Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvor ligger Disneyland® Hotel?

Disneyland® Hotel er placeret lige ved indgangen til selve Disneyland® Park. Det betyder, at du praktisk talt befinder dig i parken, lige så snart du går ud af hotellets dør. Det fås altså ikke meget bedre!

Hvornår åbner Disneyland® Hotel igen?

Disneyland® Hotel er under renovation, hvilket betyder, at hotellet ikke på nuværende tidspunkt er åbent. Det forventes dog, at hotellet igen åbner i 2024 med en opdatering af det royale og elegante look, som hotellet er kendt for.

Inkluderer et ophold på Disneyland® Hotel en entrébillet til parken?

Ja det gør det! Når du bestiller en rejse med Magic Tours til Disneyland® Paris, inkluderer det hotel og entré.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Gå til toppen af siden