Villages Nature® Paris by Center Parcs ★★★★

Feriepark få minutter fra Disneyland® Paris

Uanset om du rejser med familie, venner eller en partner, vil du føle dig i harmoni med naturen i den smukke grønne landsby. Under et ophold i Villages Nature® Paris får du 2 dages adgang til parkerne!

In stock
Travel Code
D-DVN-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i ét med naturen kun et stenkast fra Disneyland® Paris
blue encircled check Kun 15 minutters kørsel fra parkerne
blue encircled check Slap helt af efter en dag med store oplevelser i parkerne
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kør selv, bus eller fly
clock iconFra 1 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en magisk ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Lidt uden for Disneyland® Paris er denne pragtfulde feriepark skudt op. Her kan du udforske Villages Nature® Paris’ overdådige haver og fortryllende skove, mens du er indlogeret i en luksuriøs lejlighed eller hytte ved søbredden eller i skovens dyb. Villages Nature® Paris by Center Parcs ligger 15 minutters kørsel fra Disneyland® Paris’ parker, hvor du finder gratis parkering. Vælger i fly, bus eller tog til Villages Nature( anbefales ikke) er det også muligt at hoppe på en bus, der tager 25 minutter (mod betaling). 

I forbindelse med et ophold på Villages Nature® Paris kan du glæde dig til at bo i fantastiske og naturnære omgivelser, hvor du kan koble af og fokusere på at nyde ferien. Hvis du og dine rejsepartnere bliver sultne efter en lang dag i naturen, kan I tage et kig forbi en af områdets dejlige restauranter. Villages Nature® Paris på Center Parcs er en lille oase i det store Disney-eventyr, og I vil med garanti ikke fortryde et ophold her. 

Indkvartering

down v arrow

I hjertet af landsbyen finder du søpromenaden, der byder på butikker, restauranter, et marked og andre oplevelser. I de to restauranter er der noget for enhver smag – uanset om det skal være et hurtigt måltid på farten, italienske specialiteter, fransk bistro eller gourmetmad.

Parken indeholder et badeland med store vandrutsjebaner, bølgepool, boblebade m.m. – alt sammen forbundet med en udendørs lagune på 2.500 m², der er opvarmet til 30°C året rundt (bemærk at poolområdet kan være lukket i visse perioder). Badehåndklæder til badelandet kan lejes ved indgangen eller medbringes selv.

I Villages Nature® Paris finder du desuden bondegård, ponyklub, bager, indendørs og udendørs legeområde med hængebroer og trætophytter, grønthave, strand og løberuter.

Mod betaling tilbyder hotellet bowlingbaner, spa, forhindringsbane højt oppe i træerne samt underholdning for de mindste i landsbyens Baby Club og Kids Club.
 

Faciliteter:

 • Barer og restauranter
 • Vaskeri
 • Wi-fi  
 • Butikker
 • Bager, minimarked og torvemarked 
   

Lejligheder:
Alle lejligheder er udstyret med bl.a. badeværelse med kar- og brusebad, køkken, pengeskab, wi-fi, terrasse eller altan og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. Alle lejligheder har desuden sengetøj, sengelinned og håndklæder til daglig brug.

 
Andre hoteller:
Disneyland® Paris byder på masser af forskellige hoteloplevelser. Hvis I kunne tænke jer at udforske noget i en helt anden boldgade end Villages Nature® Paris By Center Parcs, kan I tage et kig på Disneyland® Hotel. Dette hotel tilbyder et kongeligt ophold på et lyserødt slot, der emmer af eventyrlighed. Dette hotel er beliggende lige ved indgangen til Disneyland® Park og blot få minutters gang fra Walt Disney Studios® Park og Disney Village®. Hvis du derimod gerne vil søge mod storbyen og måske har en interesse i de store amerikanske metropoler, så bør du tage et kig på Disney Hotel New York. Første skridt ind på dette hotel vil føles som et skridt ind i en amerikansk film. Hotellet er beliggende lige ved Lake Disney® og er desuden meget tæt på Disney-parkerne og Disney Village®. Hotellet tilbyder også et fantastisk kunstgalleri, hvor du kan beundre mere end 300 stykker Marvel-inspireret kunst af mere end 50 forskellige kunstnere. Sidst men bestemt ikke mindst har vi Disney Davy Crockett Ranch. Dette hotel er mere lig Villages Nature® Paris By Center Parcs end de førnævnte hoteller. Her vil du opleve naturnære, fritliggende og fuldt udstyrede bungalows i nybyggerstil. Disneyland® Paris har med andre ord noget for enhver smag. Hvis du er i tvivl om, hvilket hotel passer bedst til dig og dine rejsepartnere, kan I altid ringe til os for vejledning. Gå ikke glip af Disney-magien!
 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til Disneyland® Paris’ parker i to dage – uanset dit hotelopholds længde
 • Parkering ved parkerne
 • Parkering ved Villages Nature Paris
 • Ophold på valgte hotel

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus, tog eller fly. Vi anbefaler dog at vælge kør-selv som transportvalg, da der ikke er shuttlebusser til parkerne. Medbringer i ikke bil er det muligt at komme til parkerne med offentlig transport (mod betaling)

Bemærkninger:
Vi gør opmærksom på, at kampagnetilbud har andre betingelser, hvis du booker dit ophold på Villages Nature® Paris.

Ophold på Villages Nature® Paris giver adgang til Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park i to dage – uanset dit hotelopholds længde.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Ofte stillede spørgsmål
Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvor langt er der fra Villages Nature til Disney-parkerne?

Der er 15 minutters kørsel fra hotellet til parkerne i Disneyland® Paris, men der er også mulighed for at tage en bus mod betaling. Her vil turen tage 25 minutter.

Hvorfor skal jeg vælge at tilbringe mit ophold i Disneyland® Paris på Villages Nature?

Det 4-stjernede Villages Nature er måske ikke det hotel, som ligger tættest på selve Disney®-parkerne, men hotellet udbyder alligevel en unik oplevelse. Der er nemlig fuld fokus på, at du under dit ophold skal føle dig i ét med naturen, hvorfor hotellet også er omringet af frodig natur.

Hvilke faciliteter indeholder Villages Nature?

Villages Nature udbyder en række lækre faciliteter for folk i alle aldre. Der er blandt andet et stort badeland, ponyer, udendørs legearealer og en række forskellige restauranter, hvis sulten melder sig.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Gå til toppen af siden