Generel information til din ferie

På denne side kan du læse mere om alt det praktiske med mad, indgang osv.

 

Hotelvoucher:

Cirka to til tre uger før afrejse fremsendes hotelvoucher pr. e-mail. Husk at printe hotelvoucheren ud og medbringe den til hotellet.

Information:

På tv-kanalen Disneyland® Paris Today og i hotellets informationsavis finder I de nyeste informationer. Det er samtidig en god idé at orientere sig i gæstebrochurerne, der udleveres ved ankomst til Disneyland® Paris.

Brochuren indeholder kort og beskrivelse af spisesteder og attraktioner m.m., så man kan tilrettelægge sit besøg både i og udenfor parkerne og dermed få mest muligt ud af opholdet.

Planlæg besøget i Disneyland Paris parkerne rigtigt. Først og sidst på dagen er der mindst kø og udnyt åbningstiderne om aftenen. På hotellet kan man få nøjagtige oplysninger om parkernes åbningstider samt parader m.m.

Morgenmad:

Morgenmad skal tilkøbes på alle Disney’s hoteller og samarbejdshoteller dog ikke på Algonquin's Explores Hotel og B&B hotel, hvor morgenmad er inklusiv i rejsens pris. Morgenmad er normalt indenfor tidsrummet 07.00 – 10.00, men det kan variere fra hotel til hotel. Forhør nærmere ved check-in. Hotellerne beder oftest gæster om at vælge et ca. tidspunkt for morgenmaden. Øvrige måltider kan spises på alle hoteller, uanset om man bor der eller ej. Der findes også masser af spisesteder f.eks. i Disney® Village, Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park både indendørs og udendørs i forskellige prislag.

Pension:

Du kan hjemmefra bestille både halv- og helpension. Her er det muligt at vælge mellem Pension Standard, Plus, eller Ekstra plus. Bemærk at der er forskel på, hvor mange steder den enkelte pensionstype kan anvendes. Pension kan bookes af alle gæster, som bor på et af Disneys hoteller. Pension kan ikke bookes hvis man bor på et af Disneys samarbejdshoteller. Se nærmere info om pension på vores hjemmeside.

Bordreservation tilrådes. Forhør i receptionen eller bestil hjemmefra på telefon 00331 60 30 40 50 (engelsktalende personale) der kan bestilles bord fra 2 måneder før ankomstdato.

Helpension inkluderer: Morgenbuffet på det valgte Disney hotel eller "take-away" morgenmad på Disney's Davy Crockett Ranch. Frokost på udvalgte "counter-service" restauranter i Disneyland Park, Walt Disney Studios Park samt Disney Village samt aftensmad på det valgte overnatningsteds buffetrestaurant. Til frokost er inkluderet 1 softdrink pr. deltager. Desuden medfølger en ekstra quickservicebillet, der kan benyttes på hjemrejsedagen. 

Læs mere på vores hjemmeside under Pension.

Øvrige måltider:

Har man ikke købt pension, kan aftensmaden indtages på de forskellige hoteller, uanset om man bor der eller ej. Der findes også masser af spisesteder f.eks. i Disney® Village, Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park både indendørs og udendørs i forskellige prislag. Husk at foretage bordreservation. Bordreservation til restauranter i Disneyland foretages på telefon +33 160 30 40 50 (engelsktalende personale) fra to måneder før.

Andre tilkøbsmuligheder:

Det er muligt at tilkøbe forskellige oplevelser til opholdet. For eksempel morgenmad eller frokost med Disneyfigurerne samt frokost med Disneys prinser og prinsesser.

Man kan desuden bestille en fødselsdagskage, hvis der er en anledning, der skal fejres under opholdet. Du kan købe et PhotoPass og få dine ferieminder til at vare hele livet. Læs mere om disse tilkøb på vores hjemmeside.

Disneyland® Park:

Indgangen til parken foregår ved Disneyland Hotel. Det er tilladt at gå ind og ud så ofte man vil. Man skal blot huske, at adgangsbilletten skal benyttes hver gang, man går ind.

Bor man på et af Disneys egne hoteller, er man garanteret adgang til parken, dog skal ’Disney Easy Pass’, som udleveres ved ankomst, altid medbringes og vises på forlangende.

Walt Disney Studios® Park:

Indgangen til denne park ligger mellem Disneyland Hotel og Disney Village. Indgangsbilletten giver ubegrænset adgang under opholdet efter samme regler som Disneyland Park.

Der er bedst plads i parkerne først og sidst på dagen. Det kan være en fordel at orientere sig om parkernes åbningstider, parader og shows i den aktuelle periode. Der findes kort med info ved indgangene.

Entrébilletter:

Billetterne, som bliver udleveret på hotellet ved check-in, gælder til både Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.

Der er normalt bedst plads først og sidst på dagen. Det samme er tilfældet, når man skal spise, hvorfor det kan være en fordel at spise udenfor de normale spisetider eller reservere bord hjemmefra på tlf.: 00331 60 30 40 50. Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i Parkerne.

Standby-pas og Disney Premier Access:

Ved tilkøb af enten Premier Access eller Standby-pas kan du nå endnu flere ture i dine yndlingsforlystelser. Et standby-pas er en gratis mulighed, der giver dig kortere ventetid ved nogle af de mest populære attraktioner. Hvis det skal gå ekstra stærkt, er den betalte service Premier Access som skabt for dig. Du kan downloade den officielle Disneyland® Paris app for at få adgang til et Standby-pas eller Premier Access.

Parader og Shows i begge parker:

En stor del af oplevelsen er at overvære de forskellige parader og shows i Disneyland Paris der ligesom alle forlystelserne er gratis.

Bemærk at der kan forekomme ændringer eller aflysning af disse shows, hvorfor det anbefales at få det aktuelle program i City Hall i Disneyland® Park eller i Studio Services i Walt Disney Studios® Park.

Kørestol / klapvogn:

Der er mulighed for at leje klapvogn / kørestol i begge parker (begrænset antal til rådighed).

Valuta:

Der kan betales med de fleste internationale kreditkort (Visa / Mastercard m.v.) i butikkerne og på restauranterne i Disneyland® Paris. Det tilrådes dog altid også at medbringe lidt kontanter i forlystelsesparkerne.

Udflugt til Paris:

Ønsker I en tur til Paris på egen hånd, afgår der RER tog direkte fra Disneyland® Paris. Turen til centrum af Paris varer ca. 45 minutter og man kan købe billet på togstationen.

Såfremt I er i Disneyland® Paris mens vi har en bus dernede, vil der oftest være mulighed for at deltage i en dansk-guidet bustur til Paris. Forhør nærmere hos Magic Tours inden afrejse.

Shopping:

5-10 minutters kørsel eller kun et enkelt stop med RER-toget mod Paris, ligger byen La Vallée Village. Her ligger det imponerende internationale shoppingcenter Val d ́Europe med masser af forretninger, spisesteder, Sea Life akvarium samt La Vallée Outlet Shopping Village - en hel landsby med modeforretninger, som sælger sidste års modetøj til nedsatte priser.

Indkøbscentret holder åbent hver dag kl. 10 – 21, Les Terrasses med lækre spisesteder til kl. 23, supermarkedet til kl. 22 og Shopping Village til kl. 19.

Bemærk at nogle hoteller ligger i gåafstand.