Udvalg af hoteller

Fuldend din magiske ferie til Disneyland Paris med et ophold på en af Disney's mange fantastiske og luksuriøse hoteller! Alle hoteller har hver især deres helt eget unikke tema, men den gode kvalitet, høje standard og gode service er de alle fælles om! Glæd dig til at leve som en kongelig på det fineste Disneyland® Hotel og mød de venlige Disney-figurer under middagen eller kom i ægte indianer-stemning på det forrygende Disney Hotel Santa Fe, hvor du bor i en "pueblo" og får lækker mexikansk mad. Eller måske du drømmer om at bo som en superhelt i Disney's nye Hotel New York - The Art of Marvel, der er dedikeret til det fantastiske Marvel-univers? Langt størstedelen af hotellerne har inkluderet éntre til alle de fantastiske parker, og alle hoteller ligger i en overkommelig afstand til parkerne, så du kan få mest ud af dagene! Og er du i bil, er der tilmed gratis parkering ved alle hoteller - nemmere bliver det ikke med en ferie i fortryllende rammer til Disneyland® Paris!

Læs mere om alle hotellerne og find det perfekte hotel til dig og din familie.

  

Disney Hotel New York - The Art of Marvel ★★★★

Hotel New York – The Art of Marvel er et af Disneyland® Paris' mest spektakulære hoteller. Hotellet hylder 80 års Marvel-historie i ægte og moderne New Yorker-stil. Når hotellet åbner, vil det være det første hotel, som er dedikeret til Marvel-universet og vil indeholde en af verdens største samlinger af Marvel-kunstværker. Disneyland® Paris har samarbejdet med mere end 50 kunstnere fra Marvel Comics og Marvel Studies for at skabe mere end 300 kunstværker, som kommer til at udsmykke hotellet. Så nu kan du glæde dig til at kombinere en magisk oplevelse i Disneyland® Paris med et møde med Ironman, Thor, Hulk, Captain America, Spiderman og resten af Marvels velkendte superhelte.

Hotel New York – The Art of Marvel byder derudover på 2 unikke restauranter med hver deres kulinariske højdepunkter til at stille sulten i omgivelser, der også hylder Marvel-universet. Nyd eksempelvis synet af lysekronen i Manhattan Restaurant, som er inspireret af Thors palads i Asgård, eller lad dig betage af væggene på Downtown Restaurant, som vil være pyntet med tegneseriehistorier fra Marvel.

Tørsten kan også slukkes i de to elegante og stilfulde barer, Lounge bar og Skyline bar, der byder på mange slags forfriskninger.

Tid til Disneyparkerne

På gåben: 10 minutter

Med bus: 8 minutter med gratis buskørsel

  

 
Disney Hotel Cheyenne ★★★

Fans af det vilde vesten vil elske dette resort, som har et gennemført cowboy-tema. Samtidig er Europas største og mest populære forlystelsespark kun 15 minutter væk på gåben eller 5 minutter med gratis buskørsel. Med den rette balance mellem kvalitet og pris er dette hotel oplagt til familier og store grupper af venner.

Tid til Disneyparkerne

På gåben: 15 minutter i bilfrit område

Med bus: 5 minutter med gratis buskørsel

  

 

Villages Nature® Paris by Center Parcs ★★★★

Villages Nature® Paris er en fantastisk feriepark, der giver dig følelsen af at være i ét med naturen. Villages Nature® Paris består af i alt 5 temaområder, som inkluderer skove og parker med en masse aktiviteter og det episke vandland, Aqualagon, som er et af Europas største badelande. Her er der masser af vandrutsjebaner og pools – både inde og ude.

Ferieparken tilbyder alt, hvad familier har brug for til at skabe en mindeværdig oplevelse. Hyggelige indkvarteringsmuligheder i form af enten hytter eller lejligheder, adgang til et væld af udendørs aktiviteter, og det bedste af det hele er, at eventyrlige Disneyland® Paris ligger ganske tæt på.

Tid til Disneyparkerne

Med bil: 15 minutter

Med bus: 25 minutters buskørsel (mod betaling)

* Bor du på Villages Nature® Paris kan du komme ind til parkerne med en offentlig bus for egen regning. Vi anbefaler dog, at man har egen bil til rådighed.

  

 
Disney Hotel Santa Fe ★★

Er du ude efter latinamerikansk stemning, kunstige vulkaner og farverige omgivelser? Så er Hotel Santa Fe lige noget for dig. Dette hyggelige og familievenlige hotel er nemlig opført med inspiration fra indianer-kulturen, og de mange farver er med til at gøre dit ophold på Hotel Santa Fe mere levende. Fra hotellet har du 15 minutters gang til Disneyland® Paris.

På Hotel Santa Fe bor du i en ”pueblo”, som er et mindre hus. Hotellet har også sin egen restaurant, La Cantina, hvor du kan se frem til en lækker buffet med både mexicansk og europæisk mad.

Tid til Disneyparkerne

På gåben: 15 minutter i bilfrit område

Med bus: 5 minutters gratis buskørsel

  

 

Disney Sequoia Lodge ★★★

Sequoia Lodge er et behageligt og hyggeligt hotel inspireret af de amerikanske nationalparker. For naturelskere er det et ideelt sted at bo, da hotellet er omgivet af træer og grønne omgivelser. Efter en spændende dag i Disneyland® Paris kræver det blot en gåtur på 15 minutter, før du kan slappe af og beundre de fantastiske landskaber med udsigt over Lake Disney®.

Du finder både indendørs og udendørs familievenlige muligheder ved Sequoia Lodge, som også byder på 2 restauranter til de sultne maver efter en lang dag i det store eventyrland.

Tid til Disneyparkerne

På gåben: 10 minutter i bilfrit område

Med bus: 5 minutters gratis buskørsel

  

 

Disney Newport Bay Club ★★★★

Newport Bay Club er et 4-stjernet hotel i maritim stil, som inviterer dig til at bo i en luksuriøs atmosfære og overdådige omgivelser. Nyd tidløs og elegant interiørdesign på et hotel, der minder om palæer fra 1900-tallet. Newport Bay Club ligger 10 minutters gang eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus fra forlystelsesparkerne.

Hotellet byder også på 2 restauranter: Cape Cod og Yacht Club. Cape Cod er hotellets lækre buffet-restaurant, som indgår i halv- og helpensionen, som du kan tilkøbe med dit ophold. Yacht Club byder blandt andet på fiskespecialiteter og grillstege retter. 

Tid til Disneyparkerne

På gåben: 10 minutter i bilfrit område

Med bus: 5 minutters gratis buskørsel

  

 

Disneyland® Hotel ★★★

OBS: Hotellet er midlertidig lukket grundet renovering. Åbningsdato kendes endnu ikke.

Oplev det luksuriøse Disneyland® Hotel, som er et majestætisk, victoriansk-inspireret hotel, der tilbyder Disney-kvalitet, service og gæstfrihed. Med lyserøde tårne, brede karnapper og en fantastisk stemning danner dette elegante og raffinerede hotel rammerne for en ekstraordinær familieferie fyldt med Disney-magi.

Spafaciliteter, sauna, indendørs pool, 2 restauranter og en café er blandt de herligheder, dette storslåede hotel byder på.

Tid til Disneyparkerne

På gåben: 5 minutter

  

 

Disney Davy Crockett Ranch ★★

Dette imponerende feriested ligger i et stort, grønt skovområde og tilbyder skønne udendørsoplevelser, mens magien fra Disneyland® Paris kun er et stenkast væk. Disney's Davy Crockett Ranch byder på et hav af muligheder til børn og voksne i alle afskygninger, heriblandt et udendørs legeområde, indendørs badeland med rutsjebane og jacuzzi, et dyrehus, rideture på ponyer og leg på hængebroer og gynger.

På resortet kan du bo i moderne og veludstyrede bungalows, hvor du kan se frem til hjemlige og uforstyrrede omgivelser. Der er rig mulighed for at handle dagligvarer og stille sulten på Crockett's Tavern. Det tager 15 minutter at køre til Disneyland® Paris, og der er ingen busforbindelser, hvorfor det er nødvendigt med bil for at komme til og fra Disneyland® Paris, hvor der er gratis parkering.

Tid til Disneyparkerne

Med bil: 15 minutters kørsel og gratis parkering ved forlystelsesparkerne

* Det kræver egen bil at komme til resortet samt til og fra forlystelsesparkerne, da der ingen busforbindelser er.