Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser
Disney's Sequoia Lodge®6.185,-2 overnatninger - 2 voksne + 2 børn under 7 årFind datoer

Disney's Sequoia Lodge®

Er du naturelsker, er dette Disney hotel lige sagen. Her bor du midt i en amerikansk nationalpark med en bæversø, fyrre-træer og en atmosfære fra de amerikanske skove og bjerge. Hotellet er opført i rustikke materialer af træ og sten og består af forskellige pavilloner samt en hovedbygning med restauranter, reception og et hyggeligt opholdsrum med en kæmpe pejs i natursten.

Beliggenhed:

Hotellet er beliggende ved kanten af Lake Disney® i Disneyland® Paris. Der er ca. 10 minutters gang i bilfrit område, eller 5 minutters gratis buskørsel til forlystelsesparkerne.

Se på kort

Værelser:

Komfortable og hyggelige værelser med quiltede sengetæpper, naturbilleder og plads til op til fire personer i to dobbeltsenge. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal og WIFI.

Bambi og hans venner har været forbi værelserne og givet dem lidt naturlig charme. 

Ønskes værelse med garanteret beliggende i hovedbygningen på Disney’s hotel Sequoia Lodge®, anbefaler Magic Tours at vælge Montana værelse.

Det er  muligt at bestille ophold på de nye Golden Forrest Rooms, der er beliggende på de øverste etage i hovedbygningen på Disney’s hotel Sequoia Lodge®

Faciliteter:

24 timers reception.

Beaver Creek Tavern og Hunter’s Grill sørger for, at du kan få stillet sulten med god, solid mad og drikke i en hyggelig atmosfære - der er tag-selv-bord, som byder på lidt af hvert.  

I Redwood Bar & Lounge kan man nyde en cocktail eller sodavand, foran den enorme pejs.

Både indendørs- og udendørs swimmingpool opbygget i natursten, forbeholdt hotellets gæster, med bl.a. vandfald, rutsjebane, jacuzzi, dampbad og sauna. (Bemærk at poolen kan være lukket i visse perioder)

Disneybutik med alverdens spændende Disney® merchandise og udstyr samt andre essentielle ting til ferien.

Et attraktivt fitnesscenter. 

Gratis parkering, for hotellets gæster.

Ekstra fordele:

Muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler Plus pension på dette hotel.

Hotellets værelser

 • Standardværelse

  Komfortable og hyggelige værelser med quiltede sengetæpper, naturbilleder og plads til op til fire personer plus et barn under tre år. Værelserne er indrettet med to dobbeltsenge eller en stor dobbeltseng og en sovesofa. Derudover har værelset aircondition, WIFI, mørklægningsgardiner og TV med bl.a. Disneyland® Paris’ egen kanal.

 • Standardværelse nær reception

  Komfortable og hyggelige værelser med quiltede sengetæpper, naturbilleder og plads til op til fire personer plus et barn under tre år. Værelserne er indrettet med to dobbeltsenge eller en stor dobbeltseng og en sovesofa, derudover har de aircondition, mørklægningsgardiner, WIFI og TV med bl.a. Disneyland® Paris’ egen kanal. Montana værelser er beliggende i hovedbygningen.

 • Standardværelse med søudsigt nær reception

  Komfortable og hyggelige værelser med quiltede sengetæpper, naturbilleder og plads til op til fire personer plus et barn under tre år. Værelserne er indrettet med to dobbeltsenge eller en stor dobbeltseng og en sovesofa, derudover har de aircondition, mørklægningsgardiner, WIFI og TV med bl.a. Disneyland® Paris’ egen kanal. Montana værelser er beliggende i hovedbygningen og har udsigt til lake Disney.

 • Golden forrest Club værelse

  Golden forrest værelser med plads til fire personer plus et barn under tre år. Værelserne er indrettet med to dobbeltsenge eller en stor dobbeltseng og en sovesofa, derudover har de aircondition, WIFI, og TV med bl.a. Disney Channel. Værelserne er placeret i hovedbygningen på de øverste etager med adgang til Golden Forrest loungen hvor der er aviser, magasiner drikkevare (uden alkohol) og snacks.

 • Golden forrest Club værelse med søudsigt

  Golden forrest værelser med plads til fire personer plus et barn under tre år. Værelserne er indrettet med to dobbeltsenge eller en stor dobbeltseng og en sovesofa, derudover har de aircondition, wifi og TV. Værelserne er placeret i hovedbygningen med udsigt over Lake Disney på de øverste etager med adgang til Golden Forrest loungen hvor der er aviser, drikkevare (uden alkohol) og snacks. 

 • Golden Forest Club suite

  Golden forrest suiter er eksklusive værelser placeret i hovedbygningen på de øverste etager med adgang til Golden Forrest loungen hvor der er aviser, magasiner drikkevare (uden alkohol) og snacks. Værelserne varierer i størrelse og kan rumme fra en til tre personer. For mere informataion kontakt en rejsekonsulent.

Pris fra

6.185,-

2 overnatninger - 2 voksne + 2 børn under 7 år

Find datoer

TILMELD DIG MAGIC TOURS NYHEDSBREV

Modtag gode tilbud og inspiration om din næste drømmerejse
direkte i din indbakke. Klik her.

 

KONTAKT

Telefon:        +45 7013 0330

E-mail:          info@magictours.dk

Kontortid:     Mandag til fredag kl. 9 - 15

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.