Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser
Villages Nature Paris5.813,-2 overnatninger - 2 voksne + 2 børn under 7 årFind datoer

Villages Nature Paris

Når du bor på Villages Nature Paris, får du muligheden for at koble helt af. Du kommer til at bo i den skønne landsby med hytter og lejligheder ved søbredden, omringet af smuk natur. Når du bestiller ophold ved Village Nature Paris medfølger entre til Disneyland® Park og Walt Disney Studios® til to dage. 

Beliggenhed:

Villages Nature Paris ligger 15 minutters kørsel væk fra Disneyland® Parkerne. Der er også mulighed for at tage en bus der tager 25 minutter (mod betaling). Gratis parkering for hotellets gæster. Se rutevejledning

Lejligheder:

Alle lejligheder er udstyret med bl.a. badeværelse med kar- og brusebad, køkken, safe, WIFI, terrasse eller altan og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris egen kanal.

Alle lejligheder er udstyret med sengetøj, sengelinned samt håndklæder til daglig brug. Badehåndklæder til badelandet kan lejes ved indgangen eller medbringes selv.

I landsbyen findes bl.a. overdådige haver, fortryllende skove og skovstier, bowling, bondegård med legeområde og ponyklub.  Butikker, minimarked, bager og torvemark.

Faciliteter:

Gratis, ubegrænset adgang til 5 fortryllende verdener! 

Aqualagon: Vand, vand og atter vand!

Kæmpe vandrutsjebaner, bølgepool, boblebade m.m. – alt sammen forbundet med en udendørs lagune på 2500 m2, der er opvarmet til 30°C året rundt. (bemærk at poolområdet kan være lukket i visse perioder)

De overdådige haver: Vækker alle dine sanser! 

Du finder konstant nye ting at udforske i disse fire haver skabt ud fra naturens fire elementer. Her er både plads til sjov og eftertænksomhed. 

Søpromenaden: Hvor mennesker mødes i hyggelige omgivelser

Promenaden ligger i hjertet af landsbyen og byder på butikker, restauranter, et marked, bowlingbaner og andre oplevelser. I de to restauranter er der noget for en hver smag, uanset om det skal være et hurtigt måltid på farten, italienske specialiteter, fransk bistro eller gourmetmad.

Bondegården BelleVie: Det sjoveste sted at lære nye ting

Besøg grønthaven, ponyklubben, det 800 m2 store indendørs legeområde, eller prøv aktiviteter som pasning af dyr, madlavning og havearbejde. 

Den fortryllede skov: Der var engang...

Et udendørs legeområde, som er inspireret af skovens fortryllende fortællinger og udstyret med hængebroer, hytter i træerne og hemmelige stier. 

Stranden: Tid til et udendørs dyp! 

Om sommeren kan du tage en dukkert i det klare søvand og more dig med de sjoveste strandaktiviteter. 

Skovstier for alle: Fra jorden og til tops!

Prøv de spændende forhindringsbane højt oppe i træerne (mod betaling), en afslappende travetur, en løberute eller en af de mange andre muligheder.

Baby Club og Kids Club: Lad de mindste gå på opdagelse

Vores professionelle underholdningsteam arrangerer sjove, fysiske og kreative aktiviteter inspireret af naturen for de mindste (mod betaling). 

Spa: Ultimativ forkælelse 

Vil du bare gerne læne dig tilbage og koble helt af? Så besøg vores spa, og lad os forkæle dig (mod betaling). 

Bowling Alley: Hvor konkurrence er en del af morskaben! 

Alt hvad du behøver til en stund med venner og familie, der virkelig tager kegler, bl.a. 12 bowlingbaner og en bar (mod betaling). 

 

Gratis parkering forbeholdt hotellets gæster. 

Vaskeri. 

Gratis Wi-Fi. 

Internationale TV-kanaler. 

Butikker. 

Bager, minimarked og torvemarked. 

Barer og restauranter. 

Hotellets værelser

 • Country Premium apart 2 rooms

  2-værelses lejlighed, med 1 soveværelser, lejligheden er inspireret af engelsk landstil. Værelserne er med en dobbeltseng og en sovesofa til to børn eller en voksen. Sovepladser for op til 4 personer, dog maksimalt 3 voksne.

 • Country Premium apart 3 rooms

  3-værelses lejlighed, med 2 soveværelser, lejligheden er inspireret af engelsk landstil. Værelserne er med en dobbeltseng, to enkeltsenge og en sovesofa til to børn eller en voksen. Sovepladser for op til 6 personer, dog maksimalt 5 voksne.

 • Cocoon VIP apart 3 room

  3-værelses lejlighed, med 2 soveværelser. Værelserne er med to enkeltsenge, en dobbeltseng og en sovesofa til to børn eller en voksen. Sovepladser for op til 6 personer. Bestilles ved henvendelse til vores rejsekonsulenter.

Pris fra

5.813,-

2 overnatninger - 2 voksne + 2 børn under 7 år

Find datoer

TILMELD DIG MAGIC TOURS NYHEDSBREV

Modtag gode tilbud og inspiration om din næste drømmerejse
direkte i din indbakke. Klik her.

 

KONTAKT

Telefon:        +45 7013 0330

E-mail:          info@magictours.dk

Kontortid:     Mandag til fredag kl. 9 - 15

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.