Magic Tours - Disneyland Hotel

Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvor ligger Disneyland® Hotel?

Disneyland® Hotel er placeret lige ved indgangen til selve Disneyland® Park. Det betyder, at du praktisk talt befinder dig i parken, lige så snart du går ud af hotellets dør. Det fås altså ikke meget bedre!

Hvornår åbner Disneyland® Hotel igen?

Disneyland® Hotel er under renovation, hvilket betyder, at hotellet ikke på nuværende tidspunkt er åbent. Det forventes dog, at hotellet igen åbner i 2024 med en opdatering af det royale og elegante look, som hotellet er kendt for.

Inkluderer et ophold på Disneyland® Hotel en entrébillet til parken?

Ja det gør det! Når du bestiller en rejse med Magic Tours til Disneyland® Paris, inkluderer det hotel og entré.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål.