Magic Tours - Hotel Cheyenne

Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvor langt er der fra Hotel Cheyenne til parkerne?

Når du skal fra Hotel Cheyenne til Disneyland®-parkerne, kan du enten vælge at tage turen på gåben i bilfrit område, som vil tage 15 minutter. Ellers er der også mulighed for at tage en gratis shuttlebus fra hotellet til parkerne, som kun tager 5 minutter.

Hvilket tema er Hotel Cheyenne lavet i?

Hotel Cheyenne er bygget op i fuld cowboy-tema. Selve hotellet er omringet af en cowboy-nybyggerby med forskellige huse, som alle er opkaldt efter kendte western-personligheder. Find din lasso og dine cowboystøvler frem og nyd dit Disney®-ophold på Hotel Cheyenne!

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål.