Magic Tours - Newport Bay Club

Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvilket tema er Hotel Newport Bay Club i?

Hotel Newport Bay Club er lavet i et maritimt tema og forestiller en såkaldt sea-side bay club fra 1920-erne. Det betyder også, at yacht-temaet skinner igennem, og hotellet ideelle placering lige klods op af Lake Disney® er kun med til at tilføje til det maritime tema.

Hvor langt er Hotel Newport Bay Club fra parkerne?

Hotellet er ideelt placeret kun 10 minutters gang, eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus, fra parkerne. Det betyder, at du aldrig er længere end et stenkast fra en fantastisk Disney®-oplevelse i de fortryllende parker.

Er der mulighed for spisning på Hotel Newport Bay Club?

Ja, der er to lækre restaruanter på hotellet med et bredt udvalg af forskellige retter. På restauranterne, Cape Cod og Yacht Club, kan du nyde alt fra fiskespecialiteter til en lækker buffet. Der er altså noget for enhver smag.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål.