Magic Tours - Sequoia Lodge

Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Er Hotel Sequoia Lodge placeret langt væk fra parkerne?

Selvom de naturskønne omgivelser og den skov-agtige atmosfære måske viser et andet billede, så er Hotel Sequoia Lodge altså blot 10 minutters gang eller 5 minutters kørsel i shuttlebus fra Disneyland® parkerne. Hotellet er nemlig placeret lige ved bredden af Lake Disney® sammen med de to andre hoteller Hotel Newport Bay Club og Hotel New York.

Hvordan er værelserne på Hotel Sequoia Lodge udsmykket?

Værelserne på Hotel Sequoia Lodge er indrettet således, at du føler, at du bor i en skovhytte i stedet for på et hotel. Værelserne fremstår ligesom hotellet naturskønne, og der er blevet taget brug af autentisk træ, quiltede sengetæpper og hygge for alle pengene.

Hvorfor skal jeg bruge min Disney-ferie på Hotel Sequoia Lodge?

Er du glad for naturskønne omgivelser og bekvemmelig placering, så er Hotel Sequoia Lodge lige noget for dig. Som et af de tre hoteller langs Lake Disney® er det ideelt placeret i forhold til parkerne. Du kommer til at føle, du bor i en amerikansk redwood-skov.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål.