Magic Tours - Villages Nature

Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvor langt er der fra Villages Nature til Disney-parkerne?

Der er 15 minutters kørsel fra hotellet til parkerne i Disneyland® Paris, men der er også mulighed for at tage en bus mod betaling. Her vil turen tage 25 minutter.

Hvorfor skal jeg vælge at tilbringe mit ophold i Disneyland® Paris på Villages Nature?

Det 4-stjernede Villages Nature er måske ikke det hotel, som ligger tættest på selve Disney®-parkerne, men hotellet udbyder alligevel en unik oplevelse. Der er nemlig fuld fokus på, at du under dit ophold skal føle dig i ét med naturen, hvorfor hotellet også er omringet af frodig natur.

Hvilke faciliteter indeholder Villages Nature?

Villages Nature udbyder en række lækre faciliteter for folk i alle aldre. Der er blandt andet et stort badeland, ponyer, udendørs legearealer og en række forskellige restauranter, hvis sulten melder sig.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål.