Loading...

Buffalo Bill's Wild West Show

Se med egne øjne, hvordan tingene foregik i Det Vilde Vesten, alt imens du nyder en rigtig cowboymenu på tintallerkener. I en stor arene vil du opleve cowboys og indianere i forrygende konkurrencer, mens heste, bisonokser, diligenceoverfald og vores allesammens Mickey med sine venner også vil deltage. Den store stjerne i showet er den legendariske pioner fra Det Vilde Vesten, Buffalo Bill og publikum inddrages i den specielle stemning undervejs.Forestillingen foregår hver dag kl. 18.30 og 21.30 undtagen onsdag og torsdag. Forestillingen varer cirka 1 time og 30 min. Det er en god idé at komme i god tid inden forestillingens start, så du kan opleve den specielle stemning med musik, dans, fotografering eller en drink i baren. 

Under showet er der spisning med drikkevarer, og maden er en ægte cowboymenu, som serveres på tintallerkener. Der er mulighed for vegetarmenu (forhør nærmere ved showet). Alle deltagere får i øvrigt udleveret en cowboyhat, der kan beholdes som souvenir. 

Bemærk: I showet medvirker mange dyr, der hvivler støv op. Showet anbefales derfor ikke til gæster med astma og andre luftvejslidelser. 
 

Kategori 1 
Det er muligt at opgradere din Buffalo Bill-oplevelse til en kategori 1-billet. Her får du ekstra gode pladser med bedre sæder og udsigt, og en velkomstcocktail samt kaffe og te er også inkluderet.

Priser

Pris pr. pers. til og med 1. april 2020
 
Kategori 1  
Voksen: 570 kr. pr. person
Barn: 460 kr. pr. person
   
Kategori 2  
Voksen: 455 kr. pr. person
Barn: 345 kr. pr. person
Pris pr. pers. fra 2. april 2020 til og med 31. marts 2021
 
Kategori 1  
Voksen: 600 kr. pr. person
Barn: 475 kr. pr. person
   
Kategori 2  
Voksen: 490 kr. pr. person
Barn: 360 kr. pr. person