Buffalo Bill's Wild West Show

Se med egne øjne, hvordan tingene foregik i Det Vilde Vesten, alt imens du nyder en rigtig cowboymenu på tintallerkener. I en stor arene vil du opleve cowboys og indianere i forrygende konkurrencer, mens heste, bisonokser, diligenceoverfald og vores allesammens Mickey med sine venner også vil deltage. Den store stjerne i showet er den legendariske pioner fra Det Vilde Vesten, Buffalo Bill og publikum inddrages i den specielle stemning undervejs.Forestillingen foregår hver dag kl. 18.30 og 21.30 undtagen onsdag og torsdag. Forestillingen varer cirka 1 time og 30 min. Det er en god idé at komme i god tid inden forestillingens start, så du kan opleve den specielle stemning med musik, dans, fotografering eller en drink i baren. 

Under showet er der spisning med drikkevarer, og maden er en ægte cowboymenu, som serveres på tintallerkener. Der er mulighed for vegetarmenu (forhør nærmere ved showet). Alle deltagere får i øvrigt udleveret en cowboyhat, der kan beholdes som souvenir. 

Bemærk: I showet medvirker mange dyr, der hvivler støv op. Showet anbefales derfor ikke til gæster med astma og andre luftvejslidelser. 
 

Kategori 1 
Det er muligt at opradere din Buffalo Bill-oplevelse til en kategori 1-billet. Her får du ekstra gode pladser med bedre sæder og udsigt, og en velkomstcocktail samt kaffe og te er også inkluderet.

Priser

Kategori 1  
Voksen: 600 kr. pr. person
Barn: 475 kr. pr. person
   
Kategori 2  
Voksen: 490 kr. pr. person
Barn: 360 kr. pr. person


Priserne er gældende med ankomst til og med 31. marts 2021.