Buffalo Bill's Wild West Show

Se med egne øjne, hvordan tingene foregik i Det Vilde Vesten, alt imens du sidder i en kæmpe arena og spiser en rigtig cowboymenu på tintallerkener. Du vil opleve cowboys og indianere i forrygende konkurrencer samt heste, bisonokser, diligenceoverfald – og Mickey med hans venner vil også deltage. Den store stjerne i showet er den legendariske pioner fra Det Vilde Vesten, Buffalo Bill, og publikum inddrages i den specielle stemning med de skydeglade helte.

Det er en god idé at komme i god tid inden forestillingens start, for at opleve den specielle stemning, med musik, dans, fotografering eller en drink i baren. 


Forestillingen varer cirka 1 time og 30 min. 
Hver dag kl. 18.30 og 21.30 undtagen onsdag og torsdag. 

Under showet er der spisning med drikkevarer, og maden er en ægte cowboymenu, som serveres på tintallerkener. Der er mulighed for vegetarmenu (forhør nærmere ved showet)

Alle deltagere får udleveret en cowboyhat, der kan beholdes som souvenir. 

Bemærk: I showet medvirker mange dyr, der hvivler støv op. Showet anbefales derfor ikke til gæster med astma og andre luftvejslidelser. 
 

Kategori 1 
På kategori 1, er det muligt at bestille ekstra gode pladser med bedre sæder og udsigt. Dette inkluderer også en velkomst cocktail samt kaffe og the. 

Priser

Kategori 1  
Voksen: fra 530 - 610,- pr. person
Barn: fra 440 - 480,- pr. person
   
Kategori 2  
Voksen: fra 415 - 495,- pr. person
Barn: fra 325 - 365,- pr. person

Priserne er gældende med ankomst fra 1. april 2019 til 1. april 2020.