Prinsesseløb

 

Har du både en prinsesse gemt i maven og masser af fart i blodet? Så slip din indre energibombe løs til årets Disneyland® Paris Princess Run. Her løber du sammen med de kendte og højtelskede Disney-figurer i et eventyrløb gennem parkerne, og du mærker magien hele vejen til målstregen.

Prinsesseløb Disneyland Paris

Fire forskellige løb

Selv ægte prinsesser kan indimellem have behov for at hoppe i løbeskoene og stikke i høj fart, og det er der heldigvis rig mulighed for i Disneyland® Paris’ magiske verden. Disneys prinsesseløb er perfekt til dig, der elsker fart og sjov, men som ikke vil give dig i kast med hverken halve eller hele maratondistancer. Til dette løbeevent kan du vælge mellem fire forskellige løbeudfordringer, og vi tør godt garantere, at der er en løbetur, der passer til både store og små prinser og prinsesser.

Forbered dig på at vinke som en royal, når du løber gennem de farverige gader, der er tætpakkede med hujende og klappende tilskuere, der hepper dig hele vejen i mål. Det er uden tvivl de mest fortryllende løbeomgivelser, du nogensinde vil opleve. Læs mere om de forskellige løbedistancer nedenfor.

  • Børneløbet er en spektakulær mulighed for de mindste prinser og prinsesser. Her kan der vælges mellem en 100-meter-distance (for de 1-4 årige), en 200-meter-distance (for de 5-7 årige) eller 1 km (for de 5-12 årige). Oplevelsen er mindeværdig for de små løbere, men mindst ligeså speciel for forældrene, der står på sidelinjen og hepper.
  • Disneyland® Paris Princess 5 km er løbet for hele familien. Alle kan være med, og børn fra 5-12 år kan deltage i løbet i selskab med en voksen, så det er den perfekte mulighed for at samle hele familien om en aktiv begivenhed, der giver sved på panden og smil på læben.
  • Disneyland® Paris Princess 8 km er til energibomberne med lidt ekstra kilometer i benene. Børn fra 9-12 år må deltage i følge med en voksen og sammen kan I løbe jer til godt humør sammen med jeres yndlings-figurer.
  • Cinderella Challenge er en ægte Askepot-prinsesse værdig. Her kombinerer du løbene Disneyland® Paris Princess 5 km og Disneyland® Paris Princess 8 km og er for dig, der ikke kan få nok løb, sjov og magi.

Alle løb er desværre aflyst i 2023

Priser og tidspunkter

Startnumre til Prinsesseløbet udbydes i begrænset antal. Der tages forbehold for udsolgte numre.

Løb Tidspunkt Pris
Disneyland® Paris Princess 10 km (over 9 år) - -
Disneyland® Paris Princess 5 km (over 5 år) - -
Cinderella Challenge: 5 km + 8 km - -
Børneløb - 100m, 200m og 1 kilometer (1-12 år) - -

 

Oplev magien som aldrig før

Et løb i Disneyland® Paris er selvfølgelig ikke bare et løb. Der er også alt det andet. Magiske parader, imponerende shows, forlystelser, der tager pusten fra dig og en udsmykning, du aldrig bliver færdig med at kigge på. Under hele opholdet bor du og familien på et af Disneyland® Paris’ fantastiske temahoteller og kan gå til og fra parkerne, som I vil. Glæd dig til en magisk rejse, som du aldrig nogensinde vil glemme.

Professionelle arrangører

Disneyland® Paris Princess Run udbydes eksklusivt af Magic Tours, der lige siden Disneyland® Paris åbnede har været autoriseret turoperatør - i tæt samarbejde med vores selskab Marathon Travel Club, der er Danmarks største, mest erfarne og specialiserede arrangør af rejser til løb over hele verden. Så du er i de allerbedste hænder.

Vi ses på startlinjen!