Loading...

FASTPASS Disneyland Paris

Free Standard FASTPASS:

Du er sikret fantastiske minder og sjove oplevelser ved et besøg i Disneyland Paris' to store parker. Når du som besøgende drager til Disneyland Paris, får alle gæster udleveret en FASTPASS billet pr. person pr. dag. Denne ekstra service gør, at du sparer tid og ikke skal stå i lange køer ved udvalgte forlystelser. På denne måde kan du nå flere ture med forlystelserne og undgå sure miner fra de mindste i familien. Lyder det ikke dejligt? Et Free Standard FASTPASS kan bruges i begge af Disneyland Paris' parker, men størstedelen af FASTPASS forlystelserne finder du i Disneyland Park og parkens fem lande: Adventureland, Frontierland, Discoveryland, Fantasyland og Main Street. Når du skal have en pause fra forlystelserne, bør du tage et smut forbi Disney Village og prøve én af de mange lækre restauranter eller se et af af de mange flotte shows. Er du interesseret i de bedste forlystelser i Disneyland Paris, kan du læse nærmere om de top 5 forlystelser!

En FASTPASS billet fungerer således, at man går hen til en FASTPASS automat og printer en billet ud til den forlystelse man ønsker at prøve. På denne billet står der så et tidspunkt på, hvornår man skal komme tilbage til forlystelsen og bruge sin FASTPASS billet. I mellemtiden kan du slå dig løs i resten af de fantastiske Disney forlystelser indtil det bliver din tur. Når billetten er udløbet, kan en ny billet trækkes til en ny forlystelse. Se denne video om hvordan FASTPASS fungerer.

Med Free Standard FASTPASS får du adgang til Indiana Jones and the Temple of PerilBig Thunder MountainPhantom ManorThe Twilight Zone Tower of TerrorPeter Pan's Flight, Flying Carpets over AgrabahFlying Carpets over AgrabahStar Tours: The Adventures ContinueStar Wars Hyperspace Mountain og Ratatouille.

Et FASTPASS er en del af vores magiske tilkøb, som er med til at gøre dine oplevelser og dit ophold i Disneyland Paris helt perfekt. Du kan udover et FASTPASS bl.a. købe et Photopass, hvor du får en digital mappe med alle dine billeder taget under opholdet i Disneyland Paris - på denne måde kan du gemme dine ferieminder for evigt! 

 

Tilkøb af FASTPASS

Du kan også vælge at tilkøbe et FASTPASS, hvis du ønsker at prøve flere forlystelser end dem, som tilbydes ved Free Standard FASTPASS. Få det optimale ud af dit ophold i Disneyland Paris og undgå de mange lange køer ved dine yndlings forlystelser. Der tilbydes både et Super FASTPASS til tre familie forlystelser samt til tre vilde forlystelser og et Ultimate FASTPASS, hvor du kan vælge mellem at prøve alle forlystelser én gang eller at have ubegrænset adgang til FASTPASS forlystelserne. Du kan derudover være så heldig at få udleveret et VIP FASTPASS, hvis du bor i Suiter eller Castle Club.

Der er samlet set noget for alle aldersgrupper, ønsker og behov. Spild ikke tiden i køerne, og få mere tid til at opleve parkerne og forlystelserne ved at tilkøbe et FASTPASS!

Super FASTPASS - 3 Familie forlystelser:

Med dette FASTPASS får du adgang til Flying Carpets over AgrabahPeter Pan's Flight og Ratatouille: The Adventure én gang på samme dag, hvor du slipper for køen og kan gå direkte ind af FASTPASS indgangen. Dette er et rigtig godt FASTPASS til de yngste i familien eller til dem, som hverken er til vilde rutsjebaner eller hjemsøgte hoteller. 

Pris fra 225 kr. pr. person pr. dag.

 

Super FASTPASS - 3 Vilde forlystelser: 

Med dette FASTPASS får du adgang til Phantom ManorStar Wars Hyperspace Mountain og The Twilight Zone Tower of Terror én gang på samme dag, hvor du slipper for køen og kan gå direkte ind af FASTPASS indgangen. Du vil blive rigtig glad for dette FASTPASS hvis du er en ægte "adrenaline junkie" og ikke kan vente med at prøve de helt vilde forlystelser!

Pris fra 225 kr. pr. person pr. dag.

 

Ultimate FASTPASS - Alle FASTPASS forlystelser én gang:

Er du ikke fan af at stå i kø, men ønsker at prøve alle forlystelser mindst én gang? Så er et Ultimate FASTPASS det rette FASTPASS for dig! Med dette FASTPASS får du nemlig adgang til alle FASTPASS-forlystelser én gang på samme dag, hvor du slipper for køen og kan gå direkte ind af FASTPASS-indgangen. Følgende forlystelser er FASTPASS forlystelser:

Phantom Manor
Star Wars Hyperspace Mountain 
The Twilight Zone Tower of Terror
Flying Carpets over Agrabah
Peter Pan's Flight
Ratatouille: The Adventure
Big Thunder Mountain
Indiana Jones and the Temple of Peril
Star Tours: The Adventures Continue

Pris fra 450 kr. pr. person pr. dag.

 

Ultimate FASTPASS - Alle FASTPASS forlystelser ubegrænset:

Med dette FASTPASS får du adgang til alle FASTPASS-forlystelserne ligeså mange gange du vil på samme dag, hvor du slipper for køen og kan gå direkte ind af FASTPASS-indgangen. Du vil her kunne få opfyldt alle dine Disney drømme, og du kan nå at prøve et hav af forlystelser på bare én dag! Forlystelserne er de samme som til "Ultimate Fast - Alle FASTPASS forlystelser én gang"

Pris fra 900 kr. pr. person pr. dag.

 

VIP FASTPASS:

Alle gæster der bor i Suiter eller Castle Club får udleveret et VIP FASTPASS der fungere på samme måde som "Ultimate FASTPASS - Alle FASTPASS forlystelser ubegrænset"

OBS: Såfremt man ønsker at købe samme slags FASTPASS flere dage bedes man kontakte kontoret på: 70 13 03 30. Der tages forbehold for udsolgte FASTPASS.