Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Halvmarathon Disneyland Paris

On your marks, get set, go!

Disneyland® Paris Run Weekend  i september fra d. 20 til d. 22 er en løberejse gennem eventyret og fantasiens verden og en rejse du aldrig vil glemme. Hvis du før har fået kuldegysninger af et jublende publikum, så bliver det helt specielt i Disneyland® Paris, når selveste Mickey Mouse, Fedtmule, Anders And og alle de andre elskede figurer hepper dig frem sammen med publikum. Og vi tør godt garantere, at du kommer til at glemme alt om ømme ben og trætte fødder. 

Børneløb, 5 km, 10 km og 21 km

Uanset om du ser dig selv som rutineret løber eller lige er begyndt at løbe, er der noget for de fleste, når det gælder Disneyland® Paris Run Weekend.

For eksempel kan de mindste børn (1 til 12 år) deltage i et spektakulært børneløb (enten 100 meter for de 1-3 årige, 200 meter for de 4-7 årige eller 1 km for de 8-12 årige), der finder sted lørdag d. 21 september fra kl. 11.00 ved den smukke Lake Disney. En stor oplevelse for de små - men også for forældrene, som står på sidelinjen og hepper.

Derudover er der det populære 5 km løb i Walt Disney Studios Park, som finder sted fredag aften kl. 20.00 den 20. september, hvor hele familien kan deltage (fra 5 år) og som med garanti vil give permante smilerynker. Alle børn mellem 5 og 12 år skal være i følgeskab med en voksen. 

Der er også mulighed for at deltage i et fantastisk 10 km løb lørdag morgen kl. 7.00 den 21. september rundt i parkerne i Disneyland® Paris (fra 14 år), før startskuddet til det store løb, nemlig Disneyland® Paris Half Marathon, lyder.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at deltage i Disneyland Paris Halvmarathon. Løbet foregår søndag morgen d. 22/9 kl. 7.00 og byder på 21,1 fantastiske kilometer i og udenfor parkerne. Efter fransk lov er det et krav der udfyldes en lægeerklæring, der sendes fra os.

Herudover er der i år mulighed for at tilmelde sig tre Challenges. Den første hedder Castle to Château Challenge, hvor adgangskravet er, at man har gennemført en halv eller helmarathon samme kalenderår i Disneyland® Resort Californien eller Walt Disney World® Resort Florida. Den anden hedder Disneyland® Paris 10KM and Half Marathon Challenge, hvor adgangskravet blot er, at man skal løbe 10 kilometer og halvmarathon. Og den tredje hedder Disneyland® Paris 5KM, Disneyland® Paris 10KM and Half Marathon Challenge, hvor adgangskravet er, at man skal løbe både 5 kilometer, 10 kilometer og halvmarathon. 

Priser 2019 

Alle startnumre til Disneyland® Paris Run Weekend udbydes i begrænset antal og der tages forbehold for udsolgte numre. 

Halvmarathon 21 KM    575,00  
10 Kilometer   430,00
5 Kilometer   285,00
Børneløb (100m, 200m og 1 kilometer)     100,00
DLP 36K challenge 1275,00
DLP 31K challenge 1000,00

Pasta Dinner

Tag familien med og nyd en lørdag aften med Pasta Party på Hotel Newport Bay Club. Få tanket depoterne op før det store løb og nyd den store pasta buffet med stille musik i baggrunden. Prisen er 240 kr. pr. person.

Photopass+

Du har mulighed for at tilkøbe et Photopass+. Der er 3 forskellige typer at vælge i mellem. Photopass+ "kun løb" til enten 1 person eller op til 3 personer pr. Photopass+, Photpass+ til 1 person koster 220 kr. og Photopass+ op til 3 personer koster 340 kr og gælder kun de billeder du får taget imens du løber. Photopass+ "løb og park", denne mulighed koster 595 kr. og gælder både de billeder du får taget mens du løber, samt alle de billeder du får taget i parkerne, ved forlystelserne, med figurerne osv. 

RunDisney Health & Wellness Expo

Startnumre til løbene kan hentes allerede fra torsdag den 19. september i Disneyland® Paris, og det er en rigtig god idé at give sig god tid til at kigge indenfor på Expoen, som er fyldt med enestående Disney-merchandise. Her kan man sagtens få nogle timer til at gå og der er garanti for at komme i løbestemning. 

Åbningstider Expo  
Torsdag d. 20/9 15.00 - 20.00
Fredag d. 21/9 10.00 - 20.00
Lørdag d. 22/9 09.00 - 19.00

Oplev magien som aldrig før

En løbeweekend i Disneyland® Paris er selvfølgelig ikke bare et løb. Der er også alt det andet. Magiske parader, imponerende shows, forlystelser der tager pusten fra dig og en udsmykning, du aldrig bliver færdig med at kigge på. 

Under hele opholdet bor du og familien på et af Disneyland® Paris’ fantastiske tema-hoteller og kan gå til og fra parkerne som og når I vil. Glæd dig til en magisk rejse, som du aldrig nogensinde vil glemme. 

Professionelle arrangører

Disneyland® Paris Magic Run Weekend udbydes eksklusivt af Magic Tours, der lige siden Disneyland® Paris åbnede har været autoriseret turoperatør - i tæt samarbejde med vores selskab Marathon Travel Club, der er Danmarks største, mest erfarne og specialiserede arrangør af rejser til løb over hele verden. Så du er i de allerbedste hænder.

Vi ses på startlinjen!

 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.