Pension

 

Du kan bestille og betale dine måltider hjemmefra. Der findes flere forskellige valgmuligheder for pension. Du har derfor mulighed for at vælge den type pension, der passer bedst til dit behov. Billetterne gælder til flere forskellige spisesteder både på hotellerne og i forlystelsesparkerne.

Der skal bestilles én billet pr. person pr. bestilt nat. Billetterne kan anvendes til aftensmad eller frokost alt efter restauranternes åbningstider samt billettens type. Udvalget varierer på de forskellige restauranter.

Du kan se alle Restauranterne i Disneyland Paris her.

Morgenmad

Nedenstående morgenmadsbilletter giver adgang til morgenmad på hotellet i det valgte antal nætter. Ved bestilling af morgenmadspension, reserveres der automatisk plads til dig i hotellets morgenmadsrestaurant.

Priser

Pris pr. person pr. nat til 31. marts 2025

Voksen Barn
Disney's Davy Crockett Ranch 105 kr. 105 kr.
Santa Fe 165 kr. 120 kr.
Disney's Hotel Cheyenne 190 kr. 135 kr.
Disney's Sequoia Lodge 190 kr. 135 kr.
Disney's Newport Bay Club 225 kr. 190 kr.
Disney's Hotel New York - The Art Of Marvel 225 kr. 190 kr.
Disneyland Hotel 340 kr. 225 kr.

Man regnes som barn fra 3-11 år. Børn under 3 år har ikke pension inkluderet.

På Disney's Davy Crockett Ranch er morgenmaden takeaway, som nydes i hytten.

Halv- eller helpension

Nedenstående halv- og helpensionsbilletter giver adgang til udvalgte restauranter med buffet, bordservering eller quickservice i Disneyland Park®, Walt Disney Studios Park®, Disney Village® og på Disneys hoteller.

Halvpension standard, plus og premium inkluderer morgenmad på hotellet (ved ophold på Davy Crockett Ranch er morgenmad hent selv morgenmad der nydes i hytten) samt en madbillet pr. overnatning, der kan benyttes på en buffet- eller bordserveringsrestaurant.

Helpension Standard inkluderer morgenmad på hotellet (ved ophold på Davy Crockett Ranch er morgenmad hent selv morgenmad der nydes i hytten), en quickservicebillet samt en billet der kan benyttes på buffet- eller bordserveringsrestaurant pr. overnatning. Desuden medfølger en ekstra quickservicebillet, der kan benyttes på hjemrejsedagen.

Helpension Plus og Premium inkluderer morgenmad på hotellet samt to madbilletter, der kan benyttes på buffet- eller bordserveringsrestaurant pr. overnatning. Desuden medfølger en ekstra madbillet, der kan benyttes på hjemrejsedagen.

Helpension Ekstra Plus inkluderer morgenmad på hotellet (ved ophold på Davy Crockett Ranch hentes morgenmaden selv, og nydes i hytten) samt to madbilletter, der kan benyttes på buffet- eller bordserveringsrestaurant. En teatime billet, der kan benyttes til eftermiddagskaffe og en drinkbillet pr. overnatning. Desuden medfølger et valgfrit måltid med Disneyfigurer under opholdet.

Priser

Pris pr. person pr. nat til 31. marts 2025

Voksen Barn
Halvpension Standard 415 kr. 225 kr.
Halvpension Plus 490 kr. 300 kr.
Halvpension Premium 940 kr. 525 kr.
 
Helpension Standard 565 kr. 300 kr.
Helpension Plus 790 kr. 450 kr.
Helpension Premium 1690 kr. 900 kr.

 

Man regnes som barn fra 3-11 år. Børn under 3 år har ikke pension inkluderet.

Bemærk én ikke-alkoholisk drik er inkluderet til maden.

 

Særlige regler for halv- og helpension:

 • Halv- og Helpension Standard kan bestilles ved ophold på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe.
 • Halv- og Helpension Plus kan bestilles ved ophold på Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel Cheyenne og Disney's Hotel New York - The Art Of Marvel.
 • Halv- og Helpension Premium kan bestilles ved ophold på Disneyland Hotel. Hvis du ønsker halv- eller helpension på hotellet er det et krav at det er af typen Premium.
 • Helpension Ekstra Plus kan bestilles ved ophold på alle hoteller (undtagen Village Nature Paris by Center Parks)
 • Billetter bookes til alle deltagerne på rejsen - Dog ikke børn under 3 år.
 • Booking af halv- eller helpension medfører IKKE bordreservation - det anbefales at bestille bord hjemmefra på +33 160 30 40 50 (engelsktalende personale) eller i Disneyland Paris app.
 • For Helpension Ekstra Plus gælder at ønske til måltid med figurer skal noteres i kommentarfeltet ved bestilling.
 • Ubenyttede billetter kan ikke refunderes.
 • For at benytte restauranterne i Disneyland Park samt Walt Disney Studios kræves en gyldig entrébillet.
 • Visse restauranter kan være lukket i løbet af sæsonen.
 • Restauranter med figurerne eller prinsesser samt restauranter på disneyland Hotel er kun inkluderet i Premium pensionerne.