Pension - standard

Pris pr. person pr. nat til 31. marts 2025

Voksen Barn
Disney's Davy Crockett Ranch 105 kr. 105 kr.
Santa Fe 165 kr. 120 kr.

Man regnes som barn fra 3-11 år. Børn under 3 år har ikke pension inkluderet.


Begynd din dag på bedst mulig vis med en lækker all-you-can-eat morgenmad på dit hotel

Hvordan fungerer det?
• Når du ankommer modtager du dit MagicPass indeholdende én dematerialiseret kupon per person per nat, gældende for all-you-can-eat morgenmaden på dit hotel

• Hver morgen kan I glæde jer til en komplet og afbalanceret morgenmad med et stort udvalg af søde og saltede produkter (tærter, forskelligt brød, yoghurt, morgenmadsprodukter, frugt, æg, pålæg, pølser osv.) ledsaget af frugtjuice og varme drikke. Morgenmadens indhold kan variere baseret på dit valg af Disney-hotel.

• Ved jeres ankomst får I at vide, hvornår morgenmaden åbner.

Mere information
• Alle gæster over 3 år modtager et MagicPass indeholdende én dematerialiseret morgenmadskupon per reserveret nat.

• Børn under 3 år kan ikke benytte måltidsplaner. Forældre kan lade børnene spise af deres tallerken på stedet eller købe et måltid til en fast pris.

• Magic Pass er et lille sikkert kort, du modtager, når du tjekker ind på dit Disney-hotel. Det indeholder forskellige elementer fra din booking heraf dematerialiserede kuponer til din madplan. Hvert medlem af din gruppe (bortset fra børn under 3 år) modtager et MagicPass. Magic Pass er gældende for hele dit ophold.

• Særlige produkter til personer med madallergier er tilgængelige. Alle Disney-hoteller tilbyder et udvalg af særlige morgenmadsprodukter til gæster med visse madallergier (for eksempel: gluten, mælk, æg osv.) uden ekstra betaling. Disse produkter er ikke tilgængelige på den faste buffet, så kontakt venligst en manager for at anmode det særlige udvalg af allergivenlige muligheder.

• Alle Disney-hoteller tilbyder til morgenmad vegetariske og veganske produkter, der kan indgå i halalkost.
• En bakke med kosher-morgenmad er tilgængelig på alle Disney-hoteller ved reservation. Ring til os på 01 60 30 40 50 (lokale opkaldsafgifter er gældende) mindst 48 timer i forvejen for at bestille dit måltid. Bemærk, at bestillinger afgivet mellem fredag kl. 14.00 og mandag kl. 9.00 først kan garanteres 48 timer efter bestillingen. Ring venligst fredag morgen, så det ikke er for sent!
• Listen over morgenmadsprodukter er ikke udtømmende og kan blive ændret.

• Morgenmadskuponer kan ikke bruges til andre måltider (frokost, brunch og aftensmad), men de kan dog bruges til pålydende værdi i andre restauranter, hvor der tilbydes morgenmad.

• Hvis prisen for jeres morgenmad overstiger kuponens værdi, skal I betale differencen (se betingelserne i restauranterne). Hvis prisen for jeres måltid er under kuponens værdi, tilbagebetaler vi ikke pengene. Brugen af kuponerne er begrænset til en kupon pr. person pr. måltid.


Halvpension - standard

Pris pr. person pr. nat til 31. marts 2025

Voksen Barn
Halvpension Standard 415 kr. 225 kr.

Man regnes som barn fra 3-11 år. Børn under 3 år har ikke pension inkluderet.
Bemærk én ikke-alkoholisk drik er inkluderet til maden.

Udover din morgenmad kan du nyde frokost eller aftensmad i et bredt ud valg af bordserveringsrestauranter, all-you-can-eat-restauranter og restauranter med hurtig service.

Hvordan virker det?
Når du ankommer, vil du i dit MagicPass modtage 2 dematerialiserede måltidskuponer per person per nat: 1 måltidskupon til morgenmad gyldig til all-you-can-eat-restauranten på dit hotel (undtagen på Disney Davy Crockett Ranch, hvor du kan afhente en morgenmadskurv i skovhytten i nærheden af din bungalow) og 1 måltidskupon gyldig til frokost eller aftensmad i bordserveringsrestauranter all-you-can-eat-restauranter eller restauranter med hurtig service.

I bordserveringsrestauranter kan du nyde en dedikeret menu, der inkluderer en forret efter eget valg, hovedret og dessert (en sodavand er inkluderet i en børnemenu).

I all-you-can-eat-restauranter kan du nyde all-you-can-eat-buffet og en sodavand.

I restauranter med hurtig service, kan du nyde en menu, der inkluderer en hovedret med tilbehør og sodavand (en dessert er inkluderet i en børnemenu).

Alle Disney-restauranter tilbyder et bredt udvalg af børnevenlige retter og snacks.

Bemærk venligst: måltider i selskab med Disney-figurer (inklusive i Disneyland Hotel-restauranter) er ikke inkluderet i din måltidsplan.

Smart Tip
Vores bordservering og all-you-can-eat-restauranter er meget populære, så bestil bord i god tid (op til 2 måneder i forvejen eller efter reservationsbekræftelse for Disney Hotel-gæster). Book via vores hjemmeside eller vores officielle Disneyland Paris-mobilapp.

Du kan også bestille via vores ferieeksperter ved at ringe på 351 58 307 (nationale opkaldstakster gælder, prisen kan variere afhængigt af netværk).

Bemærk venligst: Du behøver ikke at reservere bord for at nyde Extras (snack og drink).


Mere information
· Alle gæster over 3 år modtager i deres MagicPass: 2 måltidskuponer per booket nat.

· Børn under tre år er ikke berettiget til en måltidsplan. Forældre kan dele deres tallerken med deres børn eller købe dem et måltid til den listede pris.

· Et MagicPass er et lille sikkert kort, du modtager, når du tjekker ind på det Disney-hotel, du har booket. Det indeholder forskellige elementer fra din booking heraf dematerialiserede kuponer til din madplan. Hvert medlem af din gruppe (bortset fra børn under 3 år) modtager et MagicPass. Dit MagicPass er gældende for hele dit ophold.

· Din måltidsplan svarer til hele længden af dit ophold og for hele din gruppe.
• Kuponer til måltidsplaner accepters i alle Disney-parker og restauranter i Disney-hoteller og i nogle restauranter i Disney Village (bortset fra McDonald's®, Rainforest Cafe®, Starbucks®, Earl of Sandwich®, Five Guys®, Vapiano®, The Royal Pub®, Rosalie®) og kan anvendes for den tilsvarende værdi til:
I bordserveringsrestauranter: Et måltid der inkluderer en forret, hovedret og dessert (en sodavand er inkluderet i en børnemenu).
I all-you-can-eat-restauranter: Et måltid fra all-you-can-eat-buffet og sodavand
I restauranter med hurtig service: Et måltid, der inkluderer en hovedret med tilbehør og sodavand (en dessert er inkluderet i børnemenu).

· Kuponer til måltidsplaner kan ikke anvendes for deres værdi til aftensmad juleaften eller nytårsaften (aftensmad d. 24. december og aftensmad d. 31. december). Dog kan de anvendes til julebrunch og nytårsaftenbrunch (brunch d. 25. december og brunch d. 1. januar).

· Morgenmadskuponen kan kun bruges til morgenmad og kan bruges med den pålydende værdi i andre restauranter, hvor der tilbydes morgenmad i Disney-parkerne og Disney Village (bortset fra McDonald's®, Rainforest Cafe®, King Ludwig Castle®, Starbucks®, Earl of Sandwich®, Five Guys®, Vapiano®, The Royal Pub®, Rosalie®).

· Hvis prisen på dit måltid overstiger værdien af måltids kuponen, skal du betale forskellen (se betingelser i restauranterne). Ingen refundering gives, hvis prisen på dit måltid er lavere end værdien af kuponen. Anvendelse af kuponer er begrænset til en kupon pr. person pr. måltid

· Særlige produkter er tilgængelige for gæster med madallergier. Når du ankommer til en af vores restauranter, bedes du fortælle personalet om dine allergier. Du bliver informeret om de væsentligste allergener i hvert måltid samt et udvalg af særlig allergifrie måltider, så du kan foretage et valg herefter. Det er ikke nødvendigt at bestille på forhånd!

· Alle vores bordserveringsrestauranter og all-you-can-eat-restauranter i vores parker, Disney Hoteller og Disney Village tilbyder forseglede og certificerede halalretter og kosherretter. Ring til os på +33 (0)1 60 30 40 50 (internationale opkaldsafgifter er gældende) mindst 48 timer i forvejen for at bestille dit måltid. Bemærk, at bestillinger afgivet mellem fredag kl. 14.00 og mandag kl. 9.00 ikke kan garanteres 48 timer efter bestillingen. Ring venligst fredag morgen, så det ikke er for sent!

Helpension - standard

Pris pr. person pr. nat til 31. marts 2025

Voksen Barn
Helpension Standard 565 kr. 300 kr.

Man regnes som barn fra 3-11 år. Børn under 3 år har ikke pension inkluderet.
Bemærk én ikke-alkoholisk drik er inkluderet til maden.

Hver dag kan du nyde morgenmad på dit hotel, et måltid på en bordserveringsrestaurant eller all-you-can-eat-buffet og et måltid i en restaurant med hurtig service.
NYT: for endnu mere sindsro inkluderer måltidsplanen for helpension nu 1 måltidskupon per person til din sidste dag!

Hvordan virker det?
Når du ankommer, vil du i dit MagicPass modtage 3 dematerialiserede måltidskuponer per person per nat:

1 måltidskupon til morgenmad gyldig til all-you-can-eat-restauranten på dit hotel (undtagen på Disney Davy Crockett Ranch, hvor du kan afhente en morgenmadskurv i skovhytten i nærheden af din bungalow)

1 måltidskupon til frokost eller aftensmad i restauranter med hurtig service

1 måltidskupon gyldig til frokost eller aftensmad i bordserveringsrestauranter eller all-you-can-eat-restauranter

I dit MagicPass modtager du også yderligere 1 dematerialiseret måltidskupon per person per ophold gyldig til frokost eller aftensmad i restauranter med hurtig service på din sidste dag.

I bordserveringsrestauranter kan du nyde en dedikeret menu, der inkluderer en forret efter eget valg, hovedret og dessert (en sodavand er inkluderet i en børnemenu).

I all-you-can-eat-restauranter kan du nyde all-you-can-eat-buffet og en sodavand.

In hurtig service-restauranterne kan du nyde en menu, der inkluderer en hovedret, tilbehør og en sodavand (en dessert er inkluderet i en børnemenu).

Alle Disney-restauranter tilbyder et bredt udvalg af børnevenlige retter og snacks.

Bemærk venligst, at måltider i selskab med Disney-figurer (inklusive i Disneyland Hotel-restauranter) ikke er inkluderet i denne madplan.

Smart Tip
Vores bordservering og all-you-can-eat-restauranter er meget populære, så bestil bord i god tid (op til 2 måneder i forvejen eller efter reservationsbekræftelse for Disney Hotel-gæster). Book via vores hjemmeside eller vores officielle Disneyland Paris-mobilapp.​

Du kan også bestille via vores ferieeksperter ved at ringe på 351 58 307 (nationale opkaldstakster gælder, prisen kan variere afhængigt af netværk).​

Bemærk venligst: Du behøver ikke at reservere bord for at nyde Extras (snack og drink).

Mere information
· Alle gæster over 3 år modtager i deres MagicPass: 3 måltidskuponer per booket nat og yderligere 1 måltidskupon per person per ophold til den sidste dag.

· Børn under tre år er ikke berettiget til en måltidsplan. Forældre kan dele deres tallerken med deres børn eller købe dem et måltid til den listede pris.

· Et MagicPass er et lille sikkert kort, du modtager, når du tjekker ind på det Disney-hotel, du har booket. Det indeholder forskellige elementer fra din booking heraf dematerialiserede kuponer til din madplan. Hvert medlem af din gruppe (bortset fra børn under 3 år) modtager deres eget MagicPass. Dit MagicPass er gældende for hele dit ophold.

· Din måltidsplan svarer til hele længden af dit ophold og for hele din gruppe.

• Kuponer til måltidsplaner accepters i alle Disney-parker og restauranter i Disney-hoteller og i nogle restauranter i Disney Village (bortset fra McDonald's®, Planet Hollywood®, Rainforest Cafe®, King Ludwig Castle®, Starbucks®, Earl of Sandwich®, Five Guys®, Vapiano®, The Royal Pub®, Rosalie®) og kan anvendes for den tilsvarende værdi til:
I bordserveringsrestauranter: Et måltid der inkluderer en forret, hovedret og dessert (en sodavand er inkluderet i en børnemenu).
I all-you-can-eat-restauranter: Et måltid fra all-you-can-eat-buffet og sodavand.
I hurtig service-restauranter: Et måltid der inkluderer en hovedret, tilbehør og sodavand (en dessert er inkluderet i en børnemenu).

· Kuponer til måltidsplaner kan ikke anvendes for deres værdi til aftensmad juleaften eller nytårsaften (aftensmad d. 24. december og aftensmad d. 31. december). Dog kan de anvendes til julebrunch og nytårsaftenbrunch (brunch d. 25. december og brunch d. 1. januar).

· Morgenmadskuponen kan kun bruges til morgenmad og kan bruges med den pålydende værdi i andre restauranter, hvor der tilbydes morgenmad i Disney-parkerne og Disney Village (bortset fra McDonald's®, Rainforest Cafe®, King Ludwig Castle®, Starbucks®, Earl of Sandwich®, Five Guys®, Vapiano®, The Royal Pub®, Rosalie®).

· Hvis prisen på dit måltid overstiger værdien af måltids kuponen, skal du betale forskellen (se betingelser i restauranterne). Ingen refundering gives, hvis prisen på dit måltid er lavere end værdien af kuponen. Anvendelse af kuponer er begrænset til en kupon pr. person pr. måltid

· Særlige produkter er tilgængelige for gæster med madallergier. Når du ankommer til en af vores restauranter, bedes du fortælle personalet om dine allergier. Du bliver informeret om de væsentligste allergener i hvert måltid samt et udvalg af særlig allergifrie måltider, så du kan foretage et valg herefter. Det er ikke nødvendigt at bestille på forhånd!

· Alle vores bordserveringsrestauranter og all-you-can-eat-restauranter i vores parker, Disney Hoteller og Disney Village tilbyder forseglede og certificerede halalretter og kosherretter. Ring til os på +33 (0)1 60 30 40 50 (internationale opkaldsafgifter er gældende) mindst 48 timer i forvejen for at bestille dit måltid. Bemærk, at bestillinger afgivet mellem fredag kl. 14.00 og mandag kl. 9.00 ikke kan garanteres 48 timer efter bestillingen. Ring venligst fredag morgen, så det ikke er for sent!


Restauranter

RESTAURANTER BERETTIGET FOR MÅLTIDSPLANER
Restaurantens tilgængelighed afhænger af datoen for dit besøg.

All-you-can-eat og bordservice-restauranter til frokost og aftensmad
Annette’s Diner
Bistrot Chez Rémy
Cape Cod
Captain Jack’s – Restaurant des Pirates
Chuck Wagon Cafe
Crockett’s Tavern
Downtown Restaurant
Hunter’s Grill & Beaver Creek Tavern
La Cantina
La Grange à Billy Bob’s Country Western Saloon
Manhattan Restaurant
Plaza Gardens Restaurant (undtagen måltider med Disney-figurer)
PYM Kitchen
Restaurant Agrabah Café
Silver Spur Steakhouse
The Lucky Nugget Saloon
The Steakhouse
Walt’s – an American restaurant
Yacht Club

Hurtig service-restauranter til frokost eller dit måltid på den sidste dag:
Au Chalet de la Marionnette
Café Hyperion
Casey’s Corner
Colonel Hathi’s Outpost
Cowboy Cookout Barbecue
Casa de Coco - Restaurante de Familia
Last Chance Café
Market House Deli
New-York Style Sandwiches
Pizzeria Bella Notte
Restaurant en Coulisse
Restaurant Hakuna Matata
Stark Factory
Super Diner
Toad Hall Restaurant