Magiske tilkøb: Standby-pas eller Disney Premier Access! 

 

Du er sikret fantastiske minder og sjove oplevelser med et besøg i Disneyland® Paris’ to store temaparker med forlystelser. Det er en populær destination, hvilket desværre nogle gange resulterer i længere ventetid ved attraktionerne. Men ved tilkøb af enten Premier Access eller Standby-pas kan du nå endnu flere ture i dine yndlingsforlystelser og derved undgå sure miner fra de mindste i familien.

 

Standby-pas

 

Gør som Mike Wazowski og spar tid i køen med et Standby-pas!

Et standby-pas giver dig kortere ventetid ved nogle af de mest populære attraktioner. Det mest fortryllende ved det er, at det er både gratis, nemt at komme til og giver dig endnu mere tid til at udforske alt den magi, der venter dig i Disneyland® Paris.

Hvordan fungerer det?

Først skal du downloade den officielle Disneyland® Paris app og logge ind på din egen konto eller oprette en konto. Herefter skal du tilknytte din pakke med hotel og billetter eller dit pas. Så er du klar til at reservere en tid, når du har brug for det. Nedenunder fortæller Mike Wazowski dig, hvad du skal gøre, når du står i en af Disney-parkerne og vil benytte dig af et standby-pas. 

Mike Wasowski disney standby pas Mike Wasowski disney standby pas Mike Wasowski disney standby pas

1. Åbn Disneyland® Paris appen, og tryk ’’Reserver et Standby-pas’’

2. Følg trinene, og vi tildeler dig det næste ledige tidsrum (begrænset antal) til din valgte forlystelse!

3. Mød op ved attraktionen inden for det tildelte tidsrum, og vis din QR-kode for at stille op i køen.

Du kan se, hvilke attraktioner der kræver et standby-pas i realtid på din app eller ved at tjekke indgangen til attraktionen i parken.  

  

Vil du nå topfart som Lynet McQueen?

 

Disney Premier Access 

Lynet mcqueen premier access  

Gør som Lynet McQueen og sæt turbo på din dag med Disney Premier Access!

Hvis du har brug for, at det går hurtigt, så er Disney Premier Access som skabt for dig. Det er en betalt service, som giver dig og dine medrejsende hurtig adgang til nogle af de mest populære forlystelser i Disney-parkerne. 

Alt dette er muligt med den dedikerede, hurtige kø, som Disney Premier Access giver adgang til. Hurtigkøen lader dig springe over den sædvanlige kø ved nogle af de mest eftertragtede forlystelser. Bemærk at ved køb af Disney Premier Access får du hurtigere adgang til de forlystelser, du vælger, men der garanteres ikke øjeblikkelig adgang. Vi kan dog garantere, at I med et Premier Access under motorhjelmen kan fylde dagen med endnu flere smil, grin og oplevelser.

Disney Premier Access koster mellem 8 og 15 euro*, så hvorfor ikke gøre familiens eller vennegruppens utålmodige en tjeneste og gasse besøget op med dette magiske tilkøb? I kommer til at vente mindre, men opleve mere!
*Pris pr. gæst og forlystelse varierer i henhold til forlystelse og besøgsdag.

Hvordan køber og anvender du Disney Premier Access?

Du skal downloade den officielle Disneyland® Paris app før dit besøg, og derefter går det stærkt! Herunder fortæller Lynet Mcqueen, hvad de næste 4 step er, så du kan få ligeså meget fart over feltet som ham!

 

Lynet Mcqueen

1. Åbn din Disneyland® Paris app. Log in med din Disney-konto eller opret en.

2. Forbind din billet eller din hotel- og billetpakke til din konto i appen.

3. Når du står i en af Disney-parkerne, kan du vælge forlystelse og de gæster, der ønsker at prøve den, i appen. Derefter får du tildelt et tidsinterval afhængigt af tilgængelighed.

4. Når du har betalt, skal du gå til køen ved din valgte forlystelse i dit tildelte tidsinterval og vise dine QR-koder. QR-koderne finder du i mappen under sektionen, My Disney Premier Access.

  
 
OBS: Har du ikke en smartphone, er det intet problem! Du kan stadig købe Disney Premier Access i City Hall i Disneyland® Park eller i Studios Services i Walt Disney Studios® Park.

Men hvilke forlystelser kan du få adgang til med Disney Premier Access?

Dette magiske tilkøb er tilgængeligt for Big Thunder Mountain, Peter Pan's Flight, Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy, Buzz Lightyear Laser Blast, Star Wars Hyperspace Mountain, Star Tours: l'Aventure continue, The Twilight Zone Tower of Terrorᵀᴹ, Autopia®. Du kan se de forlystelser, der er tilgængelige i løbet af dit besøg via appen, når du er i Disney-parkerne. 

Så tag din Bumle under armen eller kofangeren, og sus afsted til alle jeres yndlingsforlystelser med Disney Premier Access!