Ruby Rejser køber Magictours Aps

Nyhed

PRESSEMEDDELELSE

Det aarhusianske rejsebureau Ruby Rejser køber per 25. juni 2019 viborgensiske Magic Tours og Marathon Travel Club. Dermed udvider det vækstende rejsebureau-paletten af kultur- og aktivferier med Nordens førende arrangør af skræddersyede Disney-rejser og en sublim ekspert inden for maratonrejser over hele verden.


Siden 2015 har Ruby Rejser været på et imponerende væksteventyr. Antallet af gæster er steget med 55%, og bruttofortjenesten er skudt i vejret med 314%, hvilket i 2018 da også resulterede i Ruby Rejsers første modtagelse af Børsens Gazellepris og Mads Bygballes nominering til Årets Ejerleder. Kerneproduktet er aktiv ferie, og netop den type rejser har for alvor markeret sig som en af danskernes foretrukne rejseformer. Ruby Rejser består af en række forskellige brands med hver deres speciale inden for netop kultur og aktiv ferie, og seneste udvidelse af paletten er altså opkøbet af Disney-specialisten, Magic Tours, og maratoneksperten, Marathon Travel Club:

”Overtagelsen af både Magic Tours og Marathon Travel Club er en helt oplagt udvidelse for Ruby Rejser. Siden 2015 har vi med succes overtaget driften af flere mindre rejsebureauer, der alle repræsenterer et nicheprodukt under paraplyen ”kultur og aktiv ferie”. Hver især fortsætter de med både salg og udvikling af rejser, imens vi i Ruby Rejser tager os af maskineriet bag. Det er en af de centrale årsager til vores gode vækst”, siger direktør i Ruby Rejser, Mads Bygballe Christiansen.

 

Aktiv synergi og ukendt territorium
Ruby Rejser overtager både Magic Tours og Marathon Travel Club fra Thorvald Mogensen, der har drevet de to bureauer i Viborg siden 1995. Efter mange succesfulde år i spidsen for de to bureauer, har Thorvald Mogensen dog nu vurderet, at tiden er inde til at give ledelsesfaklen videre – men dog ikke til hvem som helst:

”Jeg har gennem nogen tid overvejet at sælge min virksomhed, men det var meget vigtigt for mig at finde en seriøs køber, der kan videreføre både Magic Tours og Marathon Travel Club på en måde, der kommer både ansatte og kunder til gode. Og Ruby Rejsers DNA passer perfekt med vores, så jeg glæder mig over salget og til at følge virksomheden som konsulent i en periode”, udtaler Thorvald Mogensen.

Imens Marathon Travel Club ligger i naturlig forlængelse af Ruby Rejsers eksisterende udbud af bl.a. vandreferier, skiferier og motionscykelferier, er Magic Tours et nyt og spændende territorium:

”Disney-rejserne ved vi ikke så meget om endnu, men der sidder nogle dygtige og kompetente medarbejdere i Viborg, der har været eksperter på de her rejser i mange år, og som vi glæder os til at lære en masse af”, siger Mads Bygballe.

Kontoret i Viborg fortsætter med fokus på salg og udvikling af rejser, imens Ruby Rejser i Aarhus på sigt vil overtage en række stabsfunktioner såsom økonomi, marketing og administration.