Om Magic Tours

Magictours ApS er en del af Ruby Rejser og Nordens førende Disneyrejse-arrangør

Magictours ApS har siden åbningen af Disneyland® Paris i 1992 været en fast del af den magiske forlystelsespark. Vi var med fra starten, og derfor er vi i dag ”Selected Tour Operator” og Nordens absolut førende arrangør af rejser til Disneyland® Paris.

Som vores navn, Magic Tours, afspejler, beskæftiger vi os i dag udelukkende med rejser til Disneyland® Paris. Når du bestiller din ferie ved Magic Tours, kan du vælge mellem kør-selv-, bus- og flyrejser, selvfølgelig kombineret med ophold og masser af oplevelser i Disneyland® Paris.

I 2019 blev Magictours ApS en del af det aktive rejsebureau Ruby Rejser, og magien fortsætter ufortrødent under et nyt tag. Ingen kender Disneyland® Paris bedre end os, og ingen er mere dedikerede til at give sine gæster en magisk oplevelse.

  

Transport og indkvartering for enhver smag

Uanset om du foretrækker at tage med vores luksusbus, køre selv eller hoppe på flyet til Disneyland®Paris, kan du trygt regne med vores erfarne og dygtige medarbejdere. Vi vil gøre alt for at du og din familie – eller hvem du ellers ønsker at dele oplevelsen med – får en fantastisk ferie i Disneyland®Paris.

Vi kender hver en krog i Disneyland®Park, der omfatter Main Street, USA®, Frontierland®, Adventureland®, Fantasyland® og Discoveryland®, ligesom vi gerne inviterer på en rundtur i filmens forunderlige univers i Walt Disneys Studios®Park.

Spørg os også gerne om hotellerne i Disneyland® Paris, der er et kapitel for sig. Så fortæller vi dig alt om Disney’s dejlige hoteller, der ligger i parken i behagelig gåafstand til alle attraktionerne. Du kan bo på Disney Davy Crockett Ranch®, Disney Hotel Santa Fe®, Disney Hotel Cheyenne®, Disney Sequoia Lodge®, Disney Newport Bay Club®, Disney Hotel New York® - The Art of Marvel eller på Disneyland® Hotel. Hvert hotel har sit tema og sin specielle atmosfære, men den gode kvalitet og service er de fælles om. Mulighederen er endeløse, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dit ferie-ophold.

Disneyland®Paris rimer på stjernestøv, glæde, fest og farver – og nøglen får du hos os. Ring til Magic Tours i dag - Vi hjælper dig med at åbne døren til din drømmeferie!

  

Kontakt os

Magictours ApS
- En del af Ruby Rejser

P-nummer: 1025321827
Cvr Nummer 18422298
Medlem af Rejsegarantifonden med nummer 206

Adresse:
Europaplads 16, 1. sal
8000 Aarhus

Telefon:
70 13 03 30

Åbningstider:
Mandag - fredag 9.00-16.00