Om Magic Tours

Magic Tours A/S er det tidligere Pan Rejser A/S, som blev etableret i 1983, da vi blev udskilt fra busselskabet Pan Bus, der har sine rødder helt tilbage i 1921. 

Magic Tours A/S er det tidligere Pan Rejser A/S, som blev etableret i 1983, da vi blev udskilt fra busselskabet Pan Bus, der har sine rødder helt tilbage i 1921. 

I mange år arrangerede vi primært busrejser til diverse europæiske destinationer. 

I 1992 åbnede Disneyland® Paris, og vi var med fra starten; derfor er vi i dag som ”Selected Tour Operator” Danmarks førende arrangør af rejser til Disneyland® Paris.

Som vores navn, Magic Tours, afspejler, beskæftiger vi os i dag udelukkende med rejser til Disneyland® Paris og udbyder ikke længere traditionelle busrejser.

Når du bestiller din ferie ved Magic Tours, kan du vælge mellem kør-selv-, bus- og flyrejser, selvfølgelig kombineret med ophold og masser af oplevelser i Disneyland® Paris.

  

Vælg selv mellem bus, kør-selv eller fly

Uanset om du foretrækker at tage med vores luksusbus, køre selv eller hoppe på flyet til Disneyland®Paris, kan du trygt regne med vores erfarne og dygtige medarbejdere.  Vi vil gøre alt for at du og din familie – eller hvem du ellers ønsker at dele oplevelsen med – får en fantastisk ferie i Disneyland®Paris.

Vi kender hver en krog i Disneyland®Park, der omfatter Main Street, USA®, Frontierland®, Adventureland®, Fantasyland® og Discoveryland®, ligesom vi gerne inviterer på en rundtur i filmens forunderlige univers i Walt Disneys Studios®Park.

Spørg os også gerne om hotellerne i Disneyland® Paris, der er et kapitel for sig. Så fortæller vi dig alt om Disney’s dejlige hoteller, der ligger i parken i behagelig gåafstand til alle attraktionerne. Du kan bo på Disney´s  Davy Crockett Ranch®,  Disney´s  Hotel Santa Fe®, Disney´s  Hotel Cheyenne®, Disney´s  Sequoia Lodge®, Disney´s  Newport Bay Club®, Disney´s  Hotel New York®* eller på Disneyland® Hotel.

*Disney´s Hotel New York®  er i øjeblikket lukket, da det er under ombygning. Det bliver en hyldest til Marvels superhelte og kommer derfor til at hedde Disney´s Hotel New York® - The Art of Marvel. Det forventes genåbnet sommeren 2020. 

Hvert hotel har sit tema og sin specielle atmosfære, men den gode kvalitet og service er de fælles om.  Mulighederen er endeløse, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dit ferie-ophold.

Disneyland®Paris rimer på stjernestøv, glæde, fest og farver – og nøglen får du hos os. Ring til Magic Tours i dag - Vi hjælper dig med at åbne døren til din drømmeferie!

Booking tip! Vidste du, at du først skal betale rejsens fulde pris 8 uger før din ankomstdato! Nyd bekvemmeligheden ved at betale i 2 enkle rater; Depositum 4 dage efter bookingen er foretaget og restbeløbet 8 uger før ankomstdato.

  

Kontakt os

Adresse:
Magic Tours A/S
Toldboden 3 , 1
8800 Viborg

Telefon:
70 13 03 30

E-mail:
info@magictours.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag 9.00-15.00