Parkerne

Disneyland® Paris byder på hele to fantastiske parker med dertilhørende fortryllende lande. Disney magien bliver for alvor vækket til live, når du møder de kendte Disney-figurer og oplever de farvestrålende parader og fantastiske shows. Vælg imellem over 50 forlystelser, der giver magiske oplevelser til alle aldre, og glæd dig til at spise på en af de 50 forskellige restauranter med mad fra alle verdenshjørner! Uanset hvor i parkerne du bevæger dig hen, vil du altså blive mødt af massevis af spændende forlystelser, aktiviteter eller smagsoplevelser - du vil bestemt ikke komme til at kede dig!

Disneyland Paris er den perfekte ramme til en fantastisk familieferie, I sent vil glemme. De to parker, Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park, er begge bygget op af forskellige lande med varierende temaer. Gå bl.a. på opdagelse i Adventureland® og mød den frygtløse pirat Jack Sparrow, besøg Fantasyland® og tag en snak med Alice fra Eventyrland eller smut forbi Discoveryland® hvis du altid har drømt om at møde din yndlings Star Wars helt. Er du mere interesseret i at finde ud af, hvordan din favorit Disney figur er blevet til, er der også masser af mulighed for dette! Besøg bl.a. Production Courtyard eller Toon Studio i Walt Disney Studios® Park, hvor dine Disney drømme helt sikkert vil blive opfyldt!

I Disney parkerne er der mange forskellige parader og shows, som varierer alt efter årstid og temaer i parkerne. Der er både parader og shows i dagtimerne og om aftenen, hvor de farvestrålende shows uden tvivl vil være en stor oplevelse for de yngste i familien! Gå en tur ned ad Main Street U.S.A i Disneyland® Park og oplev dine yndlings Disney figurer blive bragt til live – med deres farverige kostumer og den magiske musik i baggrunden, vil det bestemt ikke være kedeligt! Du har i parkerne mulighed for at se shows og parader hver dag.

Udover de mange betagende parader og shows, er der i begge parker forskellige events, som for det meste også er årstidsbestemt. Hop eksempelvis i cowboystøvlerne og bliv en del af Det Vilde Vesten, vær med til at fejre påsken eller glæd dig til et brag af en fest når Disneyland® Paris fejrer Halloween! Du har derudover også mulighed for at møde nogle af dine yndlings Disney figurer, da der i alle tre parker er meet ’n’ greet! Du kan bl.a. være heldig at møde Aladdin, Darth Vader eller Mickey Mouse!

Når du har fået nok af forlystelser og aktiviteter, kan du gå på opdagelse i Disney’s magiske by, Disney Village®. Disney Village® er et sandt paradis for dem, som elsker at shoppe! Her er der en helt fantastisk og hyggelig stemning, som du ikke må gå glip af. Her er der aktiviteter for hele familien, og der er både mulighed for at shoppe, gå på restaurant, se shows, tage i biografen og meget mere.

Når du bevæger dig rundt i parkerne, vil du blive mødt af skønne dufte fra de mange lækre restauranter! Der er i Disneyland® Paris’ parker nemlig ca. 50 gode restauranter, så der vil uden tvivl være noget for alle aldre og for enhver smag. Fra traditionelle amerikanske diners og italienske pizzeriaer til fine franske restauranter og mellemøstlige cafeer – mulighederne er mange! Ønsker du at vide mere, kan du læse nærmere om spisestederne i parkerne. 

Øvrig information

I og omkring Disneyland® Paris’ parker er der et godt udvalg af hoteller. Du kan vælge imellem otte forskellige hoteller, hvor størstedelen ligger i gåafstand til Disneylands parker. 

Du kan derudover med fordel købe din entrébillet til Disneyland®Paris hos os, og allerede nu tage stilling til, hvordan du ønsker at komme frem - ønsker du at vide mere, kan du læse nærmere om de forskellige transportformer, som vi tilbyder hos Magic Tours. 

Læs mere om parkerne ved at trykke dig videre herunder:

DISNEYLAND® PARK

I denne magiske park gemmer der sig 5 fantastiske lande fyldt med klassiske forlystelser, hvor du blandt andet kan opleve frygtindgydende pirater i Adventureland, møde smukke og eventyrlige prinsesser i Fantasyland eller se de fantastiske og farverige parader og shows med fyrværkeri, vand og laser over Disney's Torneroseslot, når parken lukker!

WALT DISNEY STUDIOS® PARK

Gå på opdagelse i denne flotte park, der er bygget op omkring et Hollywood-studie. Her venter der dig 4 forskellige lande, der giver dig muligheden for at udleve dine indre skuespillerdrømme! Glæd dig til at opleve magiske forlystelser, der med garanti vil være et hit for alle børn i alle aldre! 

DISNEY VILLAGE®

Få din shoppinglyst stillet i Disney's magiske by, Disney Village®! Der er butikker for enhver smag med mulighed for at købe bamser, tøj, legetøj og meget meget mere. Oplev også de mange fantastiske restauranter, oplev Disneyland® Paris fra oven i en luftballon eller tag i den legendariske IMAX biograf! Alle der besøger Disneyland® Paris skal opleve den hyggelige og magiske stemning her i Disney Village®!